2010 Kasım Anneleri

benim ilk doktorum neslihan hanimdi..ama sezeryani çok övünce biraktik ve başka doktorlarla görüşmeye başladik.3 ayri doktorla görüştükten sonra banu çiftçiye karar verdik.ama çok ciddi araştirmalar içine girdim ben.
mehtap hn içinde çok iyi şeyler duydum..jinekolog olarak ona devam etmeyi düşünüyorum ilerde çünkü banu hanimin yeri çok uzak.

doktor dişardan geleceği için ne yazik ki farkli bi fiyat ödeyeceğiz biz hastaneye..kismetsizlik diz boyu yani..ben doğurana kadar ayrilmasaydi iyi olurdu :)))

evet doktor ayrılınca kötü oluyor..bende korkmuştum ya ayrılırsa diye....kısmet bugunlere geldik...mehtap hanımda en hoşuma giden şey beni rahatlatması..ben çok takıntılıyımdır...ama onunla konuştuktan sonra rahatlıyorum....ayrıntılı ultrasonda kalp kapakçığında ufacık bir kireçlenme çıktı...hani amniyosentez yap dese yapıtrıcam o derece...telde anlattım..beni epey bi rahatlattı...mutlu kapattım telefonu..üstelikte amniyo yaptır dese eşine yaptıracaktım..eşi perinatalog...

kızlar biraz önce sirketten arkadaşımla konuştum ikimizde aynı doktora gidiyoruz. ve doktor beni salı sabah 9 a onuda 11 e yazmıs ayyy cok heyecanlandım... spinal yapalım diyorum inşallah ameliyat sırasında heyecan yapmam
anamm benden 1 gün sonra haa.. hadi hayırlı olsun günün yasemincimm opuyorumnanaktan

bijo benimde dün bir kasılmam oldu anlatamam ya saatte abartısız 7-8 kere allahtan doktordaykende çok oldu söyledim normaldir dedi çünkü süresi kısaydı baya adet olucakmışım gibi benimde bazen oluyor yoklamalar işte bunlar eğer düzenli girip çıkmıyorsa o ağrı endişe etme ha bide üşütmüşte olabilirsin sıcak tut ayaklarını özellikle
ayaklarım hep terlikli çoraplı.. ama bu üşütme ağrısı değil eminim :S düzenli değil canım girip çıkmıyor sürekli bir ağrı söz konusu malesef..

Sema da tarih almış..Biju,nalan ,sema aynı gün mü doğuracak ne..Valla artık sıra sıra doğuracaz hepimizeyvahedigeldismile
evett sırayla giricez kesimhaneye dilemmacım :)))

bende göztepe medical parkta yapicam kismet olursa doğumu.ama doktorum dişardan gelecek.
eskiden orada çalişiyordu ama ayrildi.bende birakmadim çok memnun olduğum için.
banu çiftçi benim doktorum
mehtap hn.da çok iyiymiş duyduğum kadariyla
banu çiftçi benim kuzenimin doktoru. normal doğumcu dr. ararken bulmuştu onu. o zaman medical parktaydı ama şimdi ayrılmış evet. çok memnun kalmıştı normal doğurmuştu..

bijo gördüm seni nasılsın aradınmı balsuratı varmı haber
yok canım bir haber, alırsam yazıcam inşallah..

:kızgın:

sağol fık fık arkadaşım :) geçmiş okumakla bitmiyorr :) nabersiniz kızlarr biz bugün gezmelere gittik arkadaş bir hazırlanmış sağolsun yedik içtikk amma yedik demişlerdi son ay kilo alırsın diğe dedikleride olduu ben son ayy çokaldım kiloo pöff:KK43: doymuyorum ki hep açımm

yasemin arkadaşım hadi bakalım az kalmışş :) allah yardımcın olsun canımm

sağol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun

dilemma maşallah ikizlerine :nazar::nazar: uslu çıktılar baya bak, paşa paşa günlerini bekliyolar kuzularrr...

ben de arkadaşıma gittim bugün hiçbişey yapmadım ama çok yoruldum yaa. dışarı pek çıkmicam artık.. ağzıma da midemden acı acı sular geliyo iyice iflas ettim galiba -tatlicadiarzu-

Kııııızlar selam ,

bende 8 Kasım sabah 7 30 da doğumhanede olacam mafoldumben mafoldumben

DUA EDİN NE OLUR , piskolojimi çok bozdum.Aşırı gerginim.Ağrılarım çok fazla,kramplarım arttı.

Kııııızlar selam ,

DUA EDİN NE OLUR , piskolojimi çok bozdum.Aşırı gerginim.Ağrılarım çok fazla,kramplarım arttı.

canım doğumuna daha var simdiden neden bu kadar geriliyorsun. içeride kalmıyacaklar ya doğuracaz el mahkum

gün alan arkadaşlar hepinize sağlıklı,hayırlı,rahat doğumlar,hepimizin su gibi doğumları olur inşallah,gelir burada yazarız:)))))

bu akşam muhabbet eden yok mu?
Bafo nasıl acaba? Doğurmuş olmasın sakın...

slm kızlar... ben geldım..

bıjo ,fınfınk prop geçmiş olsun..

yorucu bır gundu.. ancak oturabildim...

Kııııızlar selam ,

rahat ol canım sıkıntıya düşme bende o hafta sezeryan olcam allah izin verirse sağlıklı kavuşalım kuzucuklara

benim ilk doktorum neslihan hanimdi..ama sezeryani çok övünce biraktik ve başka doktorlarla görüşmeye başladik.3 ayri doktorla görüştükten sonra banu çiftçiye karar verdik.ama çok ciddi araştirmalar içine girdim ben.
mehtap hn içinde çok iyi şeyler duydum..jinekolog olarak ona devam etmeyi düşünüyorum ilerde çünkü banu hanimin yeri çok uzak.

doktor dişardan geleceği için ne yazik ki farkli bi fiyat ödeyeceğiz biz hastaneye..kismetsizlik diz boyu yani..ben doğurana kadar ayrilmasaydi iyi olurdu :)))
Neslihn pakkal mı canım o dediğin
Kııııızlar selam ,

ayy ne güzel tarihin belli işte sen de bi alemsin.İçinde turşusunu kurmıcan ya ayol çıkcak işte ne güze:) korkma korkma her şey çok güzel olacak mis kokulu yavrun kucağında olcak minik minik elleiryle baldudaklarıyla minnoş minnoş:)

40 dakika annemle konuştum telde. aradım meşgule düşürdü yanlışlıkla sandım bidaha aradım hemen açtı kızımm doğuruyo musun yoksa diye:)))))) her telefonda herkes doğumumu bekliyor:KK70: babam da aynı şekilde. annen senden haber bekliyo ben annenden haber bekliyorum hadi bakalım diyo:))))))

merhaba kızlar! uzun zaman olmuştu görüşmeyeli. çoooook sayfa birikmiş, okuyamadım hepsini. bebeklerini görenler varsa onlara maşallah, göremeyenlere de iyi haberler alabilmeleri için inşallah diyeyim.
benim minik kızımın hiç acelesi yok anlaşılan. hiç rahatsız etmiyor beni. (inşallah hep böyle gider :Saruboceq: ) son aldığım ilaçlarla da geceleri mışıl mışıl uyuyorum.

geçen sene yegenım bıze gelmişti.. iki kardeşler.. azra buyuk olan.. kucuk kardeşi var.1.5 yaşında emzık emıyor.. tabı.. azra da 4 yaşında kardeşini çok kıskanıyor... hele emzık emmesını daha çok tabı..
tabı kıskançlık krızıne girdigi bır gun aglıyor... " anne ne olur karnını aç içeri gıreyım.. sonra çıkıp yenıden emzık emeyım. canım emzık emmek istiyor. ne olur aç karnını içine girmek istiyorum diye cıyak cıyak aglıyor.:))))))kaydirigubbakcemile3

X