2010 Kasım Anneleri

kalktım dosyama baktım özellikle benimde 37. haftaya kadar çalışmasında tıbbı engel yoktur yazıyor...yani senin dediğinle aynı...ama hem doktor hem müdür yeniden rapor alacağımı söyledi.....

sırf senin dediğin işler yüzünden bende şifa ya da acıbademde başlamadım kontrollere...medical parkın sgk anlaşması olduğu için doktorun raporu geçerli oluyor devlet hastanesine gitmek zorunda kalmıyorum bu yüzden.....
çok sağol, geç kalmadan öğrendiğim çok iyi oldu :)
benim dr özel hastanedeydi sonra ayrıldı, kendi muayenehanesinde artık. o yüzden bir de devlet hastanesine uğramak gerekiyor bu işler için....
bende aynen cuma günü,ben gidiyorum,2.dönem görüşürüz diyip çıkıp gidecektim :KK1:
Neyse yarın sorup ona göre artık bi daha rapor almaya gidicem.
INFOXcum sağol canım
kalan günümüz aynı sanırım, sen erken mi ayrılıyorsun?
canım raporun aslı sende kalacak çünkü sgk raporun aslını istiyor. iş yerinden bilgi vermediler mi sana? 37. haftanda da çalışmaz raporu alacaksın ki doğum iznin resmi olarak başlamış oluyor. benim raporda da öyle yazıyor ama 37. hafta raporu almazsan sgk paranı ödemez. kaç gün var izne çıkmana?
bana dr. aslını vereceksin demişti, öyle yaptım ama neyse nasıl olsa aslı okulda, sgk ile ilgili ne varsa onlar yapacak zaten, aslı sgkya gidecekse fotokopisini alırlar kendilerine...
benim daha var canım 15-20 gün...

hoşbulduk canım. ben kaşımı kendım alıyorum acısına dayanamıyorum . ağdada bile daha az acıdı sankı canım malum onuda ilk defa yaptırmıştım 2 hafta önce samsunda. ilginç dimi:)) iple temzliyo ya offff canımı alıyo sankı:KK43:

aynen bende kendim alıyorum senede 1-2 kuaföre gidiyorum geriliyorum giderken kaş için tenimde çok hassas ağdayıda 2-3 kez denedim mosmor oldu bacaklarım en basitinden düğünde bari ağda yapım dedim kolumun altında 2 adet mor şerit oluştu ve 1 yıla yakın kaldı o iz düğünde bile kolumu fazla kaldıramadım bidahada ağdamı ıyyyyyyy epilasyon arada belki jilet en iyisi 3-4 günde bir duşta şöyle bi üstünden geçiyorum tertemiz geziyorum :lepi:

ben de bahcelıevlere gıtmeye baslıcam ıste bu cmtsden ıtıbaren.. ay sen dogurmak uzeresınnnn 38+2 olmuşsun çok az kalmış çokkk :)

sorma dünden beri karmaşık duygular içindeyim zaten....doktorum 27 ekime gün verdi...zorunlu sez. anestezi uzmanı ile görüştüm tahlilerimi yaptırdım...eve geldim bir boşluk oldu içimde...iş ciddiye bindi....sanki hep hamileymişim ve hep öyle kalıcakmışım gibi hissediyordum.... :KK1:

Selam kızlar..Sabah doktora gittik,Nst ye girdim..Belim çok ağrıdı,zor durdum..Yaklaşık yarım saat sürdü sanırım..Sonuç iyiymiş çok şükür..
Bebeklerin kilosu da hemen hemen aynı çıkıyor artık,2500 gr civarı bişey söyledi doktor ;sağlıklı ölçülemiyor..Bakalım doğduklarında öğrenicez artık,zaten en önemlisi küveze girmemeleri,ki bu olasılık her geçen gün artıyor...
Haftaya tekrar gidicem,diğer doktora ..29 unda kendi doktorum gelecek yurtdışından..İnşallah dayanırım dedim,dayanırsın bu gidişle dedi,inşallah :Saruboceq:

Doğuran falan yok dimi?

dilemma maşallah sanada bebişlerinede artık korkma bence bu haftada bittimi çok iyi olur kilolarıda iyi zaten hadi azcık daha sıkın dişinizi

sorma dünden beri karmaşık duygular içindeyim zaten....doktorum 27 ekime gün verdi...zorunlu sez. anestezi uzmanı ile görüştüm tahlilerimi yaptırdım...eve geldim bir boşluk oldu içimde...iş ciddiye bindi....sanki hep hamileymişim ve hep öyle kalıcakmışım gibi hissediyordum.... :KK1:

bayağ geçe vermiş nerdeyse tam 40 haftalık olcaksın, bebegın ıcın cok saglıklı tabı bu durum ama doktorlar hıc bu kdr beklemez hayrett..

göztepe medical benimki....en baştan beri mehtap hanıma gidiyorum...başı kalabalık ama ilgili bir doktor....doktorla ilgili nihai kararımı bebişimi kucağıma aldıktan sonra bildiririm yine :) sağ salim alalımda kucaklarımıza hayırlısı ile... :ecrin_bebek:

bende göztepe medical parkta yapicam kismet olursa doğumu.ama doktorum dişardan gelecek.
eskiden orada çalişiyordu ama ayrildi.bende birakmadim çok memnun olduğum için.
banu çiftçi benim doktorum
mehtap hn.da çok iyiymiş duyduğum kadariyla

allam sendemi 27 benimde ya 25 ya 27 cuma kesinleşicek yani haftaya pzrt.salı,çarşamba cümbüş var topicde kızlar delikafadulden

nip tuck mu izliyorsunuz?
ben kaçirmadan izlerim onu sezonlarinda yerimseniben

Fairycim o zaman bız de sana Ture Blood ı onerırız, diziporttan bı basla bakalım seyretmeye :KK66:

bayağ geçe vermiş nerdeyse tam 40 haftalık olcaksın, bebegın ıcın cok saglıklı tabı bu durum ama doktorlar hıc bu kdr beklemez hayrett..

alttaki tickermi neyse adı ona göre sölüyorsan o önde....yoksa sat a göre 10 kasım...ilk ultrason ölçülerine göre 5 kasım...doğum 27 ekim...bende şaşırdım artık...:) sat a göre bakarsan 38 hafta bittiğinde doğmuş oluyor oğlum....umarım herşey yolunda olur....hepimiz için.... :ecrin_bebek:

ya ben kendimi çok garip hissediyorum düğünden önce bile böyle olmamıştım :eek: içim bi hoş gıdık gıdık böle tarif edemem kendime iş çıkarmaya çalışıyorum kafamı dağıtmaya ama şu an beklemedeyim,cuma cumartesi pazar ful geçer allahtan
bi düşünüyorum sıpama öle alıştımki karnımda itip kakmasına farkına varmadan sürekli söylensemde hamileliğede çok alışmışım heryerde ilgi görmeye şimdi bütün ilgi bebişe kayıcak.sonra anneliğe alışma süreci bebeğin dış dünyaya alışma süreci oyyyşşş içim kıpır kıpır düne kadar hiç böyle hissetmiyodum sanki hep böyle kalıcakmışım gibi geliyordu

farkına varmadan ben bu hamileliği baya benimsemişim sevmişim ne güzelmiş allahım devamıda böyle güzel gelir inşallah

Son düzenleme:
Fairycim o zaman bız de sana Ture Blood ı onerırız, diziporttan bı basla bakalım seyretmeye :KK66:

merak ettim başlarim yarin sokaa aticam kendimi şimdi

şu an bi parfüm bakiorum

30 ml si 3354 tl den 2669 tl ye düşmüş :uhm:
ohaaaa dedim..satin alan varmi ki acaba

bende göztepe medical parkta yapicam kismet olursa doğumu.ama doktorum dişardan gelecek.
eskiden orada çalişiyordu ama ayrildi.bende birakmadim çok memnun olduğum için.
banu çiftçi benim doktorum
mehtap hn.da çok iyiymiş duyduğum kadariyla

evet bende duydum banu hanımı..kendi muayenehanesini açtı dimi...sitesini falan incelemiştim....mehtap hanıma tesadüf gittim aslında...ama sonradan duyduklarım hoşuma gitti...

evet bende duydum banu hanımı..kendi muayenehanesini açtı dimi...sitesini falan incelemiştim....mehtap hanıma tesadüf gittim aslında...ama sonradan duyduklarım hoşuma gitti...

benim ilk doktorum neslihan hanimdi..ama sezeryani çok övünce biraktik ve başka doktorlarla görüşmeye başladik.3 ayri doktorla görüştükten sonra banu çiftçiye karar verdik.ama çok ciddi araştirmalar içine girdim ben.
mehtap hn içinde çok iyi şeyler duydum..jinekolog olarak ona devam etmeyi düşünüyorum ilerde çünkü banu hanimin yeri çok uzak.

doktor dişardan geleceği için ne yazik ki farkli bi fiyat ödeyeceğiz biz hastaneye..kismetsizlik diz boyu yani..ben doğurana kadar ayrilmasaydi iyi olurdu :)))

kızlar ben doğduğumda doğar doğmaz hastanede giydirip üzerime hani hapisaneye girerken bi kağıt koyarlar bilgiler yazar öyle bişey koyup fotomu çekmişler bende onu saklıyorum ama süper bişey türkiyede yapıyorlarmı bilmiyorum şahsen şahit olmadım ama dün annem dedi sizde kendiniz hazırlayı doğar doğmaz bilgileri doldurup üstüne koyup fotosunu çekelim diye bende eşime hazırla bugün getir dedim şimdi aradı hazırlamış
böyle kart postal büyüklüğünde el yazısı ile adı ..... soyadı....cinsiyet......boyu....kilosu....tarih...saat....d.yeri..... yazıcak doğunca üstüne .... yerleri kendi el yazısıyla doldurup yatarken karnına koyup fotosunu çekicek sonrada allah izin verirse ben o fotoyla kendi fotomu yan yana koyup çerçevelettiricem çok süper bişey ya keşke türkiyedede uygulasalar gerçi yurt dışında devam ediyormu bilmiyorum

:kızgın:
Sanada geçmiş olsun nalancım :teselli:

Sağolun kızlar figen maşallah bebişine :))

sağol fık fık arkadaşım :) geçmiş okumakla bitmiyorr :) nabersiniz kızlarr biz bugün gezmelere gittik arkadaş bir hazırlanmış sağolsun yedik içtikk amma yedik demişlerdi son ay kilo alırsın diğe dedikleride olduu ben son ayy çokaldım kiloo pöff:KK43: doymuyorum ki hep açımm

yasemin arkadaşım hadi bakalım az kalmışş :) allah yardımcın olsun canımm

X