- 22 Ocak 2010
- 894
- 0
çok sağol, geç kalmadan öğrendiğim çok iyi oldu :)kalktım dosyama baktım özellikle benimde 37. haftaya kadar çalışmasında tıbbı engel yoktur yazıyor...yani senin dediğinle aynı...ama hem doktor hem müdür yeniden rapor alacağımı söyledi.....
sırf senin dediğin işler yüzünden bende şifa ya da acıbademde başlamadım kontrollere...medical parkın sgk anlaşması olduğu için doktorun raporu geçerli oluyor devlet hastanesine gitmek zorunda kalmıyorum bu yüzden.....
benim dr özel hastanedeydi sonra ayrıldı, kendi muayenehanesinde artık. o yüzden bir de devlet hastanesine uğramak gerekiyor bu işler için....
kalan günümüz aynı sanırım, sen erken mi ayrılıyorsun?bende aynen cuma günü,ben gidiyorum,2.dönem görüşürüz diyip çıkıp gidecektim
Neyse yarın sorup ona göre artık bi daha rapor almaya gidicem.
INFOXcum sağol canım
bana dr. aslını vereceksin demişti, öyle yaptım ama neyse nasıl olsa aslı okulda, sgk ile ilgili ne varsa onlar yapacak zaten, aslı sgkya gidecekse fotokopisini alırlar kendilerine...canım raporun aslı sende kalacak çünkü sgk raporun aslını istiyor. iş yerinden bilgi vermediler mi sana? 37. haftanda da çalışmaz raporu alacaksın ki doğum iznin resmi olarak başlamış oluyor. benim raporda da öyle yazıyor ama 37. hafta raporu almazsan sgk paranı ödemez. kaç gün var izne çıkmana?
benim daha var canım 15-20 gün...