- 7 Ekim 2009
- 4.682
- 0
istanbulda olmadığın nasıl da belli:)abbas kim bekafamçokkarıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
istanbulda olmadığın nasıl da belli:)abbas kim bekafamçokkarıştı
istanbulda olmadığın nasıl da belli:)
bende aliyorum yaa..hersabah ağlayarak iniorum tartidan
ama endokrin doktoru takma kafana şişeceksin çünkü son haftalarda dedi
ellerim yüzüm şişik oluyo özellikle sabahlari.
waffle' cı canım benimbilmiyom valla kim olduğunu,ama belliki çok ünlü biri
gözünaydın canım,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Aahh ah hele hareketlerini bi hissetmeye başlada bak bakalım o nasıl bir heyecan,nasıl bir mutluluk oluyor boshayallersmileçok güzel bir duygu içinde kıpıdayıp durması.Ben 17.haftamda hissetmeye başlamıştım ilk pıtpıtlarını
aa yinemi gidip rapor alıcaz?kafamçokkarıştı benbu cuma ayrılıyorum ve başka rapor mapor almadım,ilk raporumu vermiştim idareye o kadar. Yarın bi sorayım
izleyim bari spartacus e de başlıcaktım bi başlayamadım.sen onu izledin mi. kocam sabırsızlkla yeni sezonu bekliyor ama adam kanser mi olmuş ne olmuş bişi olmuş.ay asoooooo cok uzun degıl bolumlerı ıkı haftada bıter ıste snr da dogurmus oluruz allahın ıznıyle tam vakıt gecırmelık ayrıca bı basla seveceksın cok guzel dızı
gripin lan, abbas 2 m2lık bı dukkan, waffle satıo, turkıyedekı en guzel waffle lar.. ankarada da var eskısehırde de var.. ama e meşhuru Bebektekı
Yok 37.haftada yine rapor alıcaksın çalışamaz raporu olacak....ben müdüre teslim ettim vedalaştım...doğumdan sonrada doğum sonrası izni için yine rapor alıcaksın....8+5=13 hafta rapora bunu eklettirmeyi unutma sakın müdürüm öyle söyledi. birde bebişimizin doğum kağıdınıda eklicekmişiz hayırlısı ile inşallah...
önceki aldığın doktorun 32 haftalık olduğunu ve çalışabilmene engel duurmun olmadığını belgeleyen raprodu....şimdi ise doktor 37 haftalık olduğunu ve artık çalışamayacağını belgeleyecek....ve çalıştığın 5 hafta sonraya eklenecek....zor oluyor çalışmak ama sende kurtuluyorsun hadi hayırlısı ile...evde olmak da güzelmiş....
bu prosedür işleri düşündüğüm kadar uğraştırmadı beni...yoksa bende bilmiyordum ne yapıcağımı..neyseki yeni gelen müdür bilgili çıktı yönlendirdi beni....
verdiğin bilgiler için çok sağol :) bugün burada tesadüfen öğrendim, yoksa 37hafta bitince görüşürüz diyip çıkacaktım :S
ama kafama takılan benim 32.haftada aldığım raporda 3 hafta kalana kadar çalışabilir yazıyor. yani 2 raporun dediğini tek raporda yazmışlar zaten :S neyse ihmal etmem artık, bi sorarım hem okula hem doktora. bir de keşke doktorum yazması yeterli olsa, devlet hastanesine git oraya buraya koştur en sevmediğim işler
kalktım dosyama baktım özellikle benimde 37. haftaya kadar çalışmasında tıbbı engel yoktur yazıyor...yani senin dediğinle aynı...ama hem doktor hem müdür yeniden rapor alacağımı söyledi.....
sırf senin dediğin işler yüzünden bende şifa ya da acıbademde başlamadım kontrollere...medical parkın sgk anlaşması olduğu için doktorun raporu geçerli oluyor devlet hastanesine gitmek zorunda kalmıyorum bu yüzden.....
önceki aldığın doktorun 32 haftalık olduğunu ve çalışabilmene engel duurmun olmadığını belgeleyen raprodu....şimdi ise doktor 37 haftalık olduğunu ve artık çalışamayacağını belgeleyecek....ve çalıştığın 5 hafta sonraya eklenecek....zor oluyor çalışmak ama sende kurtuluyorsun hadi hayırlısı ile...evde olmak da güzelmiş....
bu prosedür işleri düşündüğüm kadar uğraştırmadı beni...yoksa bende bilmiyordum ne yapıcağımı..neyseki yeni gelen müdür bilgili çıktı yönlendirdi beni....
verdiğin bilgiler için çok sağol :) bugün burada tesadüfen öğrendim, yoksa 37hafta bitince görüşürüz diyip çıkacaktım :S
ama kafama takılan benim 32.haftada aldığım raporda 3 hafta kalana kadar çalışabilir yazıyor. yani 2 raporun dediğini tek raporda yazmışlar zaten :S neyse ihmal etmem artık, bi sorarım hem okula hem doktora. bir de keşke doktorum yazması yeterli olsa, devlet hastanesine git oraya buraya koştur en sevmediğim işler
37.haftada rapor alındığını bilmiyordum. 32de aldığımın aslını verdim fotokopi bende kaldı, doğumdan sonra kaç hafta eklenecekse o zaman tekrar gerekli olacakmış fotokopisi :S dr öyle dedi... bir de benimkinde 32haftalık hamiledir 3 hafta kalana kadar çalışabilir diyordu, o yüzden belki tekrarf rapor almama gerek yoktur :S bilmiyorum tam olarak...
Dilemma, maşallah üçünüze de
spartaküs de pek seksiymiş duyduğum kadarıyla=)))) birazdan başlayım şu dediğin diziye de.Aso ben sevmıom oyle spartaküs fln :S bu daha seksı bunu seyret sen heueheue :) true blood eksıgımıaız azıcık kapatır :)
O dedıgın oyunu oynadıgını gordum ben de oynayım dedım ama ne oldugunu anlayamadım kapattım :) kızma bıraderın ne oldugunu da hatırlamıom zaten :)))
sende mi Medical Parka gıdıosun, hangısıne, orda mı dogurcaksın ? ben orda dogurmaya karar verıdm de bu hafta..
bende aynen cuma günü,ben gidiyorum,2.dönem görüşürüz diyip çıkıp gidecektim
Neyse yarın sorup ona göre artık bi daha rapor almaya gidicem.
INFOXcum sağol canım
göztepe medical benimki....en baştan beri mehtap hanıma gidiyorum...başı kalabalık ama ilgili bir doktor....doktorla ilgili nihai kararımı bebişimi kucağıma aldıktan sonra bildiririm yine :) sağ salim alalımda kucaklarımıza hayırlısı ile... :ecrin_bebek: