2010 Kasım Anneleri

bugün uzuuunn zamandan beri ilk kez -tabi zorunlu olarak- çikolata yedim. dışarıdaydım ve başım dönmeye başladı. şekerim düşünce öyle oluyorum. çok korktum. çikolata yiyince bir süre sonra kendime geldim. ama ben daha da fazlasını yemek istiyorum, hatta sürekli yemek istiyorum mafoldumben

bugün uzuuunn zamandan beri ilk kez -tabi zorunlu olarak- çikolata yedim. dışarıdaydım ve başım dönmeye başladı. şekerim düşünce öyle oluyorum. çok korktum. çikolata yiyince bir süre sonra kendime geldim. ama ben daha da fazlasını yemek istiyorum, hatta sürekli yemek istiyorum mafoldumben

ben de istiyorumm ben deeee mafoldumben

arkadaşlar kasılma olunca karnım ikiye ayrılıyor sanki sağ tarafta bir şişlik sol tarafta bi şişlik göbek kısmı çukurda kalıyor.sizdede böyle oluyormu?bebekmi kasılıyor rahimmi kasılıyor anlamıyorum bide bu gün huzursuz edici hafiften hafiften sancım oluyor.

ayy inşallah sağlıkla doğsunlar da bol bol tatlı yiyelim. prop sen yemeeeeeee, hakkını doldurmuşsun. kalan tüm çikolatalar diyetlilerin olsun. :1no2:

bende ekşi ve acı krızıne gırıyorum... acılı ne varsa onu yemek istiyorum

birçok kişinin doğum tarihi belli olmuş, ne güzel. acaba benimkisi ne zaman doğacak, merak ediyorum. normal doğumun tek kötü yanı bu herhalde. BELİRSİZLİK

birçok kişinin doğum tarihi belli olmuş, ne güzel. acaba benimkisi ne zaman doğacak, merak ediyorum. normal doğumun tek kötü yanı bu herhalde. BELİRSİZLİK

ayynennn..bugün kasıklarım ağrıdı bacaklarıma vurdu ağrısı
dedim kesin doğurururm :p
bazen eşmle dalga geçiyorum bayramı size zehir etçem bayramda doğurcam kimse urbanla ilgilenemeyecek die :KK70:sempatiksalakcinni

Bilerek mi yanına almadın giderken
Başının yastıkta bıraktığı çukuru
Güveniyordum oysa ben sevgimize
Vapur iskelesi ya da tren istasyonundaki
Saatin doğruluğu kadar
Beni senin gibi bir de annem terketmişti
Ki göbeğimde durur
Onun yokluğundan bana kalan çukur....

hoşuma gitti..

Son düzenleme:
Bilerek mi yanına almadın giderken
Başının yastıkta bıraktığı çukuru
Güveniyordum oysa ben sevgimize
Vapur iskelesi ya da tren istasyonundaki
Saatin doğruluğu kadar
Beni senin gibi bir de annem terketmişti
Ki göbeğimde durur
Onun yokluğundan bana kalan çukur....

hoşuma gitti..

bu çok guzel şiirdir...

ayynennn..bugün kasıklarım ağrıdı bacaklarıma vurdu ağrısı
dedim kesin doğurururm :p
bazen eşmle dalga geçiyorum bayramı size zehir etçem bayramda doğurcam kimse urbanla ilgilenemeyecek die :KK70:sempatiksalakcinni

biz büyük ihtimal bayramda bebişimizle birlikte oluruz. belki sizinki de beklemez bayramı.

prop şiir çok güzelmiş.

ilk kim normal doğuracak ben onu merak ediyorum.
Bir de sancılarım sıklaştı ben doğuma gidiyorummm diye yazacak.. İki suyum geldi hastaneye gidiyorum diye...

Son düzenleme:
kociş bile tembihlemeye başladı sakın doğurayım falan deme,doktorun dediği günü bekle diye kaydirigubbakcemile3 sanki elimde,senin kızın 39.haftayı falan beklemez bak görürsün,daha erken gelmek istiycek dedim,o zaman doktorla konuşalım gittiğimizde erken yapabilirse erken olsun dedi,o bile korkmaya başladı aniden gelir diye

X