Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kociş bile tembihlemeye başladı sakın doğurayım falan deme,doktorun dediği günü bekle diye kaydirigubbakcemile3 sanki elimde,senin kızın 39.haftayı falan beklemez bak görürsün,daha erken gelmek istiycek dedim,o zaman doktorla konuşalım gittiğimizde erken yapabilirse erken olsun dedi,o bile korkmaya başladı aniden gelir diye
bigün şaka yapmayı dusunuyorum kızlar suyum geldı dıye hepınızın yıcegı kdr ınandırıcı olurum da sonrasında yuzume bakmazsınız heralde sızı o kdr heyecanlandırdıgım ıcınopuyorumnanaktan
gerçekten doğururken kimse tutamaz beni inansanız da doğururum inanmasanız daprop, sakın yapma bence. Yalancı çoban olursun. Gerçekten doğuma giderken kimse inanmaz.
ah prop... şiir hatırlatınca eşimle ilk yıllarımız aklıma geldı.. açtım çeşmeleri..
bugun aklıma geldi turşuluk malzeme aldım... turşu yapıyorum... bu sarımsakları kım soyacak ya:)))
sen sezeryan mı düşünüyorsun?
2 hafta öncesınde 2 haftada 600 gr almıştılady yavrum üzme kendini yanlış ölçmüşte olabilir sonuçta ayrıca kilosu da kötü değil ki sol tarafına yatmaya gayret et.. benimki de 2500 gr aramızda 1 hafta var..
ay lady dıcektım unuttum snr,, hakkaten uzulme bak fınfıkın bebiş de o cıvarlarda, bız hepımız boyleyız hem aman cok kılolu olmasınlar normal doguralım dıoruz hem de şişko olmayınca ay nıye zayıf bu cocuk dıoruz :S cins miyiz neyiz.. aynen soluna yat dınlen, büyür sıpan..
Lady cnm ya üzme kendini bakalım hayırlısı olsun ya :S üzdükçe daha beter olcan ama. Sen bu ara bol protein al .et yumurta bol ye onlar kilo aldırıyor bebeğe:S
he bu arada lady cim hiç kafana takma. kilosu az değil ki bebeğinin, 2500 gayet iyi bence. suyu da azaldıysa takip edilirsin, olmadı doğurursun. 37 hafta bence çok erken değil.. sen yat dinlen. ayırca sana süt, muz, mercimek, ayran öneririm..
sarımsakları suya koy biraz beklet kolayca soyulur
2 hafta öncesınde 2 haftada 600 gr almıştı
bu 2 haftada 50 gr alınca uzuldum ne bilim mafoldumben
ama 2 gundur bişi de yiyemedim serumla gectı onun da etkisi vardır diyorum
ama bugun camış gibi yedim :ecrin_bebek:
pers doktora gitcez o zaman ne dıcek bakalım
çok geçmiş olsun nalancım,ayaklarını mutlaka sıcak tut
Nalan gecmıs olsun canım..
Sanada geçmiş olsun nalancım :teselli:
Sağolun kızlar figen maşallah bebişine :))
geçmiş olsun nalan aman 5 günün kaldı iyleşmeye bak ben 4 gündür çok ağır gribim ve 1 damla iylşemedim 3 gecedir uyku yok burnum yok kulaklarım yok hapşırmaktan karnımın etleri ağrıyo dün dr da dedi iyleşmeye çalış diye çok yorgun hissediyorum kendimi napsam boş içebildiğim tek ilaç parol ve vitamin peehh bi poha yarasa bari :2: :2: :2:
Selam kızlar..Sabah doktora gittik,Nst ye girdim..Belim çok ağrıdı,zor durdum..Yaklaşık yarım saat sürdü sanırım..Sonuç iyiymiş çok şükür..
Bebeklerin kilosu da hemen hemen aynı çıkıyor artık,2500 gr civarı bişey söyledi doktor ;sağlıklı ölçülemiyor..Bakalım doğduklarında öğrenicez artık,zaten en önemlisi küveze girmemeleri,ki bu olasılık her geçen gün artıyor...
Haftaya tekrar gidicem,diğer doktora ..29 unda kendi doktorum gelecek yurtdışından..İnşallah dayanırım dedim,dayanırsın bu gidişle dedi,inşallah :Saruboceq:
Gözünaydın cnm, maşallah kuzucukların kocaman olmuş, inşallah zamanında önce gelmezler, buraya kadar dayandılar bundan sonrada dayanırlar inşallah, sen ayaklarını uzat dinlen sürekli...
Doğuran falan yok dimi?
çok geçmiş olsun nalancım,ayaklarını mutlaka sıcak tut
Nalan gecmıs olsun canım..
Sanada geçmiş olsun nalancım :teselli:
Sağolun kızlar figen maşallah bebişine :))
geçmiş olsun nalan aman 5 günün kaldı iyleşmeye bak ben 4 gündür çok ağır gribim ve 1 damla iylşemedim 3 gecedir uyku yok burnum yok kulaklarım yok hapşırmaktan karnımın etleri ağrıyo dün dr da dedi iyleşmeye çalış diye çok yorgun hissediyorum kendimi napsam boş içebildiğim tek ilaç parol ve vitamin peehh bi poha yarasa bari :2: :2: :2:
Selam kızlar..Sabah doktora gittik,Nst ye girdim..Belim çok ağrıdı,zor durdum..Yaklaşık yarım saat sürdü sanırım..Sonuç iyiymiş çok şükür..
Bebeklerin kilosu da hemen hemen aynı çıkıyor artık,2500 gr civarı bişey söyledi doktor ;sağlıklı ölçülemiyor..Bakalım doğduklarında öğrenicez artık,zaten en önemlisi küveze girmemeleri,ki bu olasılık her geçen gün artıyor...
Haftaya tekrar gidicem,diğer doktora ..29 unda kendi doktorum gelecek yurtdışından..İnşallah dayanırım dedim,dayanırsın bu gidişle dedi,inşallah :Saruboceq:
Doğuran falan yok dimi?
Neslihn pakkal mı canım o dediğin
ayy ne güzel tarihin belli işte sen de bi alemsin.İçinde turşusunu kurmıcan ya ayol çıkcak işte ne güze:) korkma korkma her şey çok güzel olacak mis kokulu yavrun kucağında olcak minik minik elleiryle baldudaklarıyla minnoş minnoş:)