2010 Kasım Anneleri

oğlum hıçkırmaya bakladı yine. çok Hoşuma gidiyor hıçkırması..

bigün şaka yapmayı dusunuyorum kızlar suyum geldı dıye hepınızın yıcegı kdr ınandırıcı olurum da sonrasında yuzume bakmazsınız heralde sızı o kdr heyecanlandırdıgım ıcınopuyorumnanaktan

kociş bile tembihlemeye başladı sakın doğurayım falan deme,doktorun dediği günü bekle diye kaydirigubbakcemile3 sanki elimde,senin kızın 39.haftayı falan beklemez bak görürsün,daha erken gelmek istiycek dedim,o zaman doktorla konuşalım gittiğimizde erken yapabilirse erken olsun dedi,o bile korkmaya başladı aniden gelir diye

sen sezeryan mı düşünüyorsun?

bigün şaka yapmayı dusunuyorum kızlar suyum geldı dıye hepınızın yıcegı kdr ınandırıcı olurum da sonrasında yuzume bakmazsınız heralde sızı o kdr heyecanlandırdıgım ıcınopuyorumnanaktan

ben de bayramda tam kurban kesiirken böyle bir şaka yapmayı düşünüyorum sempatiksalakcinni

sonrasını düünemiyorum ama :teytey:

prop, sakın yapma bence. Yalancı çoban olursun. Gerçekten doğuma giderken kimse inanmaz.

ah prop... şiir hatırlatınca eşimle ilk yıllarımız aklıma geldı.. açtım çeşmeleri..

bugun aklıma geldi turşuluk malzeme aldım... turşu yapıyorum... bu sarımsakları kım soyacak ya:)))

eşim kurbanda dogmasa dıyor.. ben kurbanda dogsun dıye dua ediyorum:)))

sen sezeryan mı düşünüyorsun?

evet canım,sezeryan olacak benimkisi,bayramın hemen sonrasına gün verdi doktorum ama 39.hafta olmuş oluyo,daha erken gelmeye kalkarsa doktorumu bulamayabilirim bayram haftası diye bayramdan önce istiyoruz,bakalım konuşucaz bi daha,stres yaptık 2mizde eşimle

Son düzenleme:
lady yavrum üzme kendini yanlış ölçmüşte olabilir sonuçta ayrıca kilosu da kötü değil ki sol tarafına yatmaya gayret et.. benimki de 2500 gr aramızda 1 hafta var..
2 hafta öncesınde 2 haftada 600 gr almıştı
bu 2 haftada 50 gr alınca uzuldum ne bilim mafoldumben
ama 2 gundur bişi de yiyemedim serumla gectı onun da etkisi vardır diyorum
ama bugun camış gibi yedim :ecrin_bebek:
pers doktora gitcez o zaman ne dıcek bakalım

ay lady dıcektım unuttum snr,, hakkaten uzulme bak fınfıkın bebiş de o cıvarlarda, bız hepımız boyleyız hem aman cok kılolu olmasınlar normal doguralım dıoruz hem de şişko olmayınca ay nıye zayıf bu cocuk dıoruz :S cins miyiz neyiz.. aynen soluna yat dınlen, büyür sıpan..

sol kolum uyustu ha 2 gundur sola yatmaktan
yatmaya devam ama kaydirigubbakcemile5
hakkaten ben cinsim
2500 gr olsun yeter diyodum şimdi üzülüyorum dayak lazım bana kaydirigubbakcemile3
yeter ki bebek sağlıklı olsun gerisi önemli değil
Lady cnm ya üzme kendini bakalım hayırlısı olsun ya :S üzdükçe daha beter olcan ama.:KK43: Sen bu ara bol protein al .et yumurta bol ye onlar kilo aldırıyor bebeğe:S

muz yiyorum bol bol kaydirigubbakcemile5

he bu arada lady cim hiç kafana takma. kilosu az değil ki bebeğinin, 2500 gayet iyi bence. suyu da azaldıysa takip edilirsin, olmadı doğurursun. 37 hafta bence çok erken değil.. sen yat dinlen. ayırca sana süt, muz, mercimek, ayran öneririm..

ayran içemim süt muz ve mermiceğe oke kaydirigubbakcemile5 Şeniz

ben sol yatmaya devam kısçeler pc basında çok durmayayım kaydirigubbakcemile3
yarın resim çekilces kocemle :ecrin_bebek: umarım güzel çekerler doğuma da gelicek yarınki fotocu
hadi ben kaçar öperim herkesi Şeniz

sarımsakları suya koy biraz beklet kolayca soyulur

canım iki baş soydum sadece 3 kılo falan az aldım allahtan.. şimdi tuzlu suyun sogumasını beklıyorum...

2 hafta öncesınde 2 haftada 600 gr almıştı
bu 2 haftada 50 gr alınca uzuldum ne bilim mafoldumben
ama 2 gundur bişi de yiyemedim serumla gectı onun da etkisi vardır diyorum
ama bugun camış gibi yedim :ecrin_bebek:
pers doktora gitcez o zaman ne dıcek bakalım

canım takma fazla kilosunu.. iki kıloyu geçtıyse sorun yok.. benım kızımda zayıf bıraz... ama olsun saglıklı ya... o yeterlı

bende doguma giderken bi bslik açik asama asama anlatim yazim diyorum buraya :teytey: sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3

çok geçmiş olsun nalancım,ayaklarını mutlaka sıcak tut

Çok saol canım, çorap ve önü kapalı terlikle dolaşıyorum zaten, ama bi kaç gün çekecem bu hastalığı böle...

Nalan gecmıs olsun canım..

Saol propcum...opuyorumnanaktan

Sanada geçmiş olsun nalancım :teselli:

Sağolun kızlar figen maşallah bebişine :))

Saol Fınfıkcım, sende kendine dikkat et, sıcaklar şeyler içelim sürekli...

geçmiş olsun nalan aman 5 günün kaldı iyleşmeye bak ben 4 gündür çok ağır gribim ve 1 damla iylşemedim 3 gecedir uyku yok burnum yok kulaklarım yok hapşırmaktan karnımın etleri ağrıyo dün dr da dedi iyleşmeye çalış diye çok yorgun hissediyorum kendimi napsam boş içebildiğim tek ilaç parol ve vitamin peehh bi poha yarasa bari :2: :2: :2:

Tam doğum öncesi olacak iş değil bu ya neyse, bütün gündür ballı süt içmekten gına geldi valla..
Boğazım acıyo ve burnum şarıl şarıl akıyo,...

Selam kızlar..Sabah doktora gittik,Nst ye girdim..Belim çok ağrıdı,zor durdum..Yaklaşık yarım saat sürdü sanırım..Sonuç iyiymiş çok şükür..
Bebeklerin kilosu da hemen hemen aynı çıkıyor artık,2500 gr civarı bişey söyledi doktor ;sağlıklı ölçülemiyor..Bakalım doğduklarında öğrenicez artık,zaten en önemlisi küveze girmemeleri,ki bu olasılık her geçen gün artıyor...
Haftaya tekrar gidicem,diğer doktora ..29 unda kendi doktorum gelecek yurtdışından..İnşallah dayanırım dedim,dayanırsın bu gidişle dedi,inşallah :Saruboceq:

Gözünaydın cnm, maşallah :nazar::nazar: kuzucukların kocaman olmuş, inşallah zamanında önce gelmezler, buraya kadar dayandılar bundan sonrada dayanırlar inşallah, sen ayaklarını uzat dinlen sürekli...

Doğuran falan yok dimi?

çok geçmiş olsun nalancım,ayaklarını mutlaka sıcak tut

Çok saol canım, çorap ve önü kapalı terlikle dolaşıyorum zaten, ama bi kaç gün çekecem bu hastalığı böle...

Nalan gecmıs olsun canım..

Saol propcum...opuyorumnanaktan

Sanada geçmiş olsun nalancım :teselli:

Sağolun kızlar figen maşallah bebişine :))

Saol Fınfıkcım, sende kendine dikkat et, sıcaklar şeyler içelim sürekli...

geçmiş olsun nalan aman 5 günün kaldı iyleşmeye bak ben 4 gündür çok ağır gribim ve 1 damla iylşemedim 3 gecedir uyku yok burnum yok kulaklarım yok hapşırmaktan karnımın etleri ağrıyo dün dr da dedi iyleşmeye çalış diye çok yorgun hissediyorum kendimi napsam boş içebildiğim tek ilaç parol ve vitamin peehh bi poha yarasa bari :2: :2: :2:

Tam doğum öncesi olacak iş değil bu ya neyse, bütün gündür ballı süt içmekten gına geldi valla..
Boğazım acıyo ve burnum şarıl şarıl akıyo,...

Selam kızlar..Sabah doktora gittik,Nst ye girdim..Belim çok ağrıdı,zor durdum..Yaklaşık yarım saat sürdü sanırım..Sonuç iyiymiş çok şükür..
Bebeklerin kilosu da hemen hemen aynı çıkıyor artık,2500 gr civarı bişey söyledi doktor ;sağlıklı ölçülemiyor..Bakalım doğduklarında öğrenicez artık,zaten en önemlisi küveze girmemeleri,ki bu olasılık her geçen gün artıyor...
Haftaya tekrar gidicem,diğer doktora ..29 unda kendi doktorum gelecek yurtdışından..İnşallah dayanırım dedim,dayanırsın bu gidişle dedi,inşallah :Saruboceq:

Doğuran falan yok dimi?

Gözünaydın cnm, maşallah :nazar::nazar: kuzucukların kocaman olmuş, inşallah zamanında önce gelmezler, buraya kadar dayandılar bundan sonrada dayanırlar inşallah, sen ayaklarını uzat dinlen sürekli...

Neslihn pakkal mı canım o dediğin

ayy ne güzel tarihin belli işte sen de bi alemsin.İçinde turşusunu kurmıcan ya ayol çıkcak işte ne güze:) korkma korkma her şey çok güzel olacak mis kokulu yavrun kucağında olcak minik minik elleiryle baldudaklarıyla minnoş minnoş:)

ta kendisi :)
gebelikten önce kontrole gitmiştim ona tesadüf eseri

X