- 30 Mayıs 2010
- 1.592
- 0
37.haftada rapor alındığını bilmiyordum. 32de aldığımın aslını verdim fotokopi bende kaldı, doğumdan sonra kaç hafta eklenecekse o zaman tekrar gerekli olacakmış fotokopisi :S dr öyle dedi... bir de benimkinde 32haftalık hamiledir 3 hafta kalana kadar çalışabilir diyordu, o yüzden belki tekrarf rapor almama gerek yoktur :S bilmiyorum tam olarak...
Dilemma, maşallah üçünüze de
vakit boş hayat boş durma eğlen coş.. ayyyyyyy iğrenç ötesi oldum bööğğghhhhh kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 biri beni sustursun:))))))lülülülülülüohaoldumsmile
Sağol canım..
Geçmişi okuyorum bir yandan ..Prop demir endişelendirmiş sizi..Kötü bir şey çıkmamış Allah tan..3 kiloyu da devirmiş sıpa maşallah onaDokr-tor bana da hareketlerini hissedemezsen haber ver dedi..Sizin yavruların yeri var az da olsa,benimkiler bir gıdım yerde büyümeye çalışıyolar..Paso sıkıştırıyorlar yani
cadı kızım bir gün acayip hareketli ertesi gün minik bir iki mıkırtı o kadar.. acaba çok hareket edip yoruluyorlar da ertesi güne halleri mi kalmıyor?? sizde de böyle oluyor mu? yeri daraldı diye diyeceğim ama bazen çok fazla bazen çok az hareket.. anlamadım :S
bir de karnınızda anlayabiliyor musunuz ayağı vs. nerede diye?
:sinifsinif: ağlarsam görürsün:mymeka::mymeka: sus kaydirigubbakcemile3
benimki dün 1.5 saat hareket etmedi akannehirakannehir
linden 32.haftada izne ayrıldıysan 37.de yeniden almana gerek yok ama ayrılmadıysan alman lazım
Olabilir miki acaba:uhm:Sağolasın bu aradadilemma maşallah canım
benim dr da 29unda geliyor. aynı kongreye mi gidiyor yoksa bu dr.lar..
beklicez artık 2 hafta daha doğurmak yok.
Küçük canavarlar onlar yerim onları ben yerim sıkışmışlar mı orda ah kıyamam:)opuyorumnanaktan
1.5 saat hareket etmedimi :bbo:akannehir akannehir
benimki dün 1.5 saat hareket etmedi akannehirakannehir
yok canım çalışıyorum hala. ama kimseden duymamıştım bunu ilk kez burada duyuyorum. öff hiç sevmiyorum bu tür bürokratik işleri
peki bu rapor 36+0ile36+6 arasında mı 37dolduktan sonra mı alınıyor?
Of ateş bastı ne sıcak oldu ya.Higrometreye baktım evin sıcaklığı şuanda 23 derecesempatiksalakcinni kızımın odasına koymak için aldım ama kendime oyuncak ettim evin her yerine bakıyorum deli gibi
1,5 saat hareket etmemesi anormal mi? ne kadar süre hareketsiz kalınca endişelenmeliyiz? dr. süreyle ilgili birşey demedi bana yaaa... sadece hareket etmezse tatlı ye sola yat karnına 2 tıklat demişti o kadar...
dün rahat 5-6 saat sesi çıkmadı, 1-2 mıkırtı sonra yine sessizlik taaaki bu sabah azıcık kıpırdandı... önceki gün tepinip duruyordu, canımı bile acıtmıştı yani... ne bileyim kafasına göre takılıyo bizim cadı... anlamadım gitti :S
hayırlı olsun bebeğin.Bol su iç.Bol bol nemlendir karnını poponu.kaşındığında al eline bebeyağını sür onla masaj yap.Lierac kullandım ben bir de bebeyağı.Hangisi elime gelirse onu sürdümmerhabalar. öncelikli olarak Allah kurtarsın. hepinizin doğumu çok yaklaşmış. umarım çok kolay olur. bebişlerinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız. bende 2011 mayıs annesi olacağım kısmetse. daha 12 haftalık bebeğim. sizden, tecrübeli arkadaşlarımdan bilgi almak istiyorum. çatlak için ne yaptınız? çok çatlağınız var mı? daha şimdiden karnım kaşınıyor galiba çatlamaya zemin hazırlıyor ama ben ne yapmam gerektiği konusunda kararsızım. tecrübenizden faydalanmak istiyorum :))
ohooo onu yaptım bile. hatta karnıma bile koyup bakmıştım.Hiç görmemiş gibi higrometreyi koymadığım yer kalmadıkaydirigubbakcemile3bi de elını ölç bayag artıo sıcaklık :)) 23ken 29 fln oluyo heueheuehue tek manyak sen değilsin
merhabalar. öncelikli olarak Allah kurtarsın. hepinizin doğumu çok yaklaşmış. umarım çok kolay olur. bebişlerinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız. bende 2011 mayıs annesi olacağım kısmetse. daha 12 haftalık bebeğim. sizden, tecrübeli arkadaşlarımdan bilgi almak istiyorum. çatlak için ne yaptınız? çok çatlağınız var mı? daha şimdiden karnım kaşınıyor galiba çatlamaya zemin hazırlıyor ama ben ne yapmam gerektiği konusunda kararsızım. tecrübenizden faydalanmak istiyorum :))