2010 Kasım Anneleri

linden 32.haftada izne ayrıldıysan 37.de yeniden almana gerek yok ama ayrılmadıysan alman lazım

Allah kolaylık versin canım biz bi taneyi zor taşıyoruz ...ama maşallah süper ya böyle bi kız bi erkek ikiz oldumu sen bi daha hamile kalmayı düşünmezsin artık inş. bi nefeste 2 bebeğin olacak öle düşün

cadı kızım bir gün acayip hareketli ertesi gün minik bir iki mıkırtı o kadar.. acaba çok hareket edip yoruluyorlar da ertesi güne halleri mi kalmıyor?? sizde de böyle oluyor mu? yeri daraldı diye diyeceğim ama bazen çok fazla bazen çok az hareket.. anlamadım :S

bir de karnınızda anlayabiliyor musunuz ayağı vs. nerede diye?

benimki dün 1.5 saat hareket etmedi akannehirakannehir

linden 32.haftada izne ayrıldıysan 37.de yeniden almana gerek yok ama ayrılmadıysan alman lazım

yok canım çalışıyorum hala. ama kimseden duymamıştım bunu ilk kez burada duyuyorum. öff hiç sevmiyorum bu tür bürokratik işleri
peki bu rapor 36+0ile36+6 arasında mı 37dolduktan sonra mı alınıyor?

Of ateş bastı ne sıcak oldu ya.Higrometreye baktım evin sıcaklığı şuanda 23 derecesempatiksalakcinni kızımın odasına koymak için aldım ama kendime oyuncak ettim evin her yerine bakıyorum deli gibi

dilemma maşallah canım
benim dr da 29unda geliyor. aynı kongreye mi gidiyor yoksa bu dr.lar..
beklicez artık 2 hafta daha doğurmak yok.
Olabilir miki acaba:uhm:Sağolasın bu arada
Küçük canavarlar onlar yerim onları ben yerim sıkışmışlar mı orda ah kıyamam:)opuyorumnanaktan

Ay evet aso valla,sıpalar ..Popolarına vuracam onların
Prop napim kız ikisini birden öper,koklar dururum,mis gib ohhh.O günler gelsin de inşallah..

merhabalar. öncelikli olarak Allah kurtarsın. hepinizin doğumu çok yaklaşmış. umarım çok kolay olur. bebişlerinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız. bende 2011 mayıs annesi olacağım kısmetse. daha 12 haftalık bebeğim. sizden, tecrübeli arkadaşlarımdan bilgi almak istiyorum. çatlak için ne yaptınız? çok çatlağınız var mı? daha şimdiden karnım kaşınıyor galiba çatlamaya zemin hazırlıyor ama ben ne yapmam gerektiği konusunda kararsızım. tecrübenizden faydalanmak istiyorum :))

benimki dün 1.5 saat hareket etmedi akannehirakannehir

1,5 saat hareket etmemesi anormal mi? ne kadar süre hareketsiz kalınca endişelenmeliyiz? dr. süreyle ilgili birşey demedi bana yaaa... sadece hareket etmezse tatlı ye sola yat karnına 2 tıklat demişti o kadar...

dün rahat 5-6 saat sesi çıkmadı, 1-2 mıkırtı sonra yine sessizlik taaaki bu sabah azıcık kıpırdandı... önceki gün tepinip duruyordu, canımı bile acıtmıştı yani... ne bileyim kafasına göre takılıyo bizim cadı... anlamadım gitti :S

canım hatırladığım kadarıyla 36+6 olması gerek istersen dokorunu bi ara sekreterleri falan ii biliyor böyle şeyleri yalnış bişey yapmayalım şimdi ama son 3 hafta izne ayrılmak zorundasın çalışamzsın o kesin

Of ateş bastı ne sıcak oldu ya.Higrometreye baktım evin sıcaklığı şuanda 23 derecesempatiksalakcinni kızımın odasına koymak için aldım ama kendime oyuncak ettim evin her yerine bakıyorum deli gibi

bi de elını ölç bayag artıo sıcaklık :)) 23ken 29 fln oluyo heueheuehue tek manyak sen değilsin

cnm illa bı sıkıntıda oldugu anlamına gelmıo ama anormal bısı hareket etmemıs olması.. tatlı çikolata fln yedim sola yattım 1 saat gectı ona ragmen hıc hareket etmedı.. allah korusun kordon fln dolanıyo, oksıjensız kalıolar, allahım hıcbırımıze boyle bısı yasatmasın.. 5-6 saat boyunca hıc hareket etmedıgı halde endıselenmedıysen pes sana acayip rahatsın :S

hayırlı olsun bebeğin.Bol su iç.Bol bol nemlendir karnını poponu.kaşındığında al eline bebeyağını sür onla masaj yap.Lierac kullandım ben bir de bebeyağı.Hangisi elime gelirse onu sürdüm sen bol su iç ama

bi de elını ölç bayag artıo sıcaklık :)) 23ken 29 fln oluyo heueheuehue tek manyak sen değilsin
ohooo onu yaptım bile. hatta karnıma bile koyup bakmıştım.Hiç görmemiş gibi higrometreyi koymadığım yer kalmadıkaydirigubbakcemile3

yok tecrübe neyim :) bazıları bebe yagı fln surdu hıc çatlamadı, bazıları pahalı kremlere paraları akıttı çatladı, kaderde varsa yani hoooop oluveriyo :)

ben 4. aydan snr lierac kullandım duzenlı olarak her gun, 5. tüpümü kullanıyorum, karnım hıc catlamadı ama arka yanlarım catladı oraya da surmeme ragmen.. demek kı neymişşşş : kaderde varsa düzülmek neye yarar üzülmek :))

ay sen cok heyecanlısındır şimdi cinsiyeti belli mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…