- 30 Nisan 2007
- 3.171
- 4
ayy çatlamam inşallah :) herhangi bir nemlendirici mi kullandınız?
merhaba sheylaa, benimde beklenen dogum tarihim 16 kasim. peki yengen kaç haftalikti? ben 37. haftama girdim bugun
hayırlı olsunnn erkenciymiş demek.kız mıydı bebek yoksaselamlar arkadaşlar çok heyecanlıyız tüm aile.abimin eşi şuan doğuma alındı. o da sizler gibi kasım annesi olacaktı 16 kasımdı beklenen doğum tarihi.bebek 2400 görünüyormuş,açılma varmış,nst de ağrı görünüyormuş ama doğuştan epiduralli herhalde ağrıyı hissetmiyormuş.acaba sizlerin bebişlerinin ağırlığı ne kadar?ciğerleri gelişmiştir inşallah.dualarınızı eksik etmeyin nolur:Saruboceq:
hayırlı olsunnn erkenciymiş demek.kız mıydı bebek yoksadarısı bize olsun
dilemmacim masallah canim sanada bebeklerede insallah gününe kadar dayanirsinopuyorumnanaktan
alsanaalsanasmile hayır erkekmiş
kızlar erken gelirmiş ya ondankaydirigubbakcemile3
ay sen şimdi sürekli bebekten bahsetmek istiyosundur, bi yandan belirtilerden şikayetçisindir ama bi yandan çok hoşuna gidiyodur midenin bulanması fln, çok heyecanlısındır çok uzun geliodur doğum zamanı fln, daha elini kolunu bile doğru dürüst seçememişsinizdir tabi.. bi bakıcaksın hoooop son ayındasın,ve yeter artık doğsun bu velet demeye başlamışsın :)) şahsen o durumdayız cümleten sabırsızlık, uykusuzluk, ağrılar, endişeler, ahan da buramıza kadar geldi :))
ben 10 günden fazla gecikmişim.. heralde çıkarken pipimi uuttum içerde sonradan kız oldum :)
aynen canım. içimdeki duygularımı okudun. adımı soranlara bile hamileyim diyesim geliyor :)) çok farklı bir duygu. siz benim yaşadıklarımı biliyorsunuz ama ben sizin yaşadıklarınızı bilmiyorum:bbo: bebeğimin oynamasını sabırsızlıkla bekliyorumkaydirigubbakcemile2 ben daha şimdiden mayıs ayını düşününce heyecanlanıyorum. Allah yardımcınız olsun. umarım bir nefeste kurtulursunuz. Sapa sağlam bebişleriniz olur hepimizin
:) delikafadulden lülülülülülüben 10 günden fazla gecikmişim.. heralde çıkarken pipimi uuttum içerde sonradan kız oldum :)
hahahaha yok doktor amcan seni pipinden çekmiş çıkartırken adamın elinde kalmış :roflol:
selamlar arkadaşlar çok heyecanlıyız tüm aile.abimin eşi şuan doğuma alındı. o da sizler gibi kasım annesi olacaktı 16 kasımdı beklenen doğum tarihi.bebek 2400 görünüyormuş,açılma varmış,nst de ağrı görünüyormuş ama doğuştan epiduralli herhalde ağrıyı hissetmiyormuş.acaba sizlerin bebişlerinin ağırlığı ne kadar?ciğerleri gelişmiştir inşallah.dualarınızı eksik etmeyin nolur:Saruboceq:
o nası bi soru :S beklenen dogum tarıhı zaten haftaya gore hasaplanıo haliyle aynı gun beklenıosa aynı haftadadır :S :S
37.haftada rapor alındığını bilmiyordum. 32de aldığımın aslını verdim fotokopi bende kaldı, doğumdan sonra kaç hafta eklenecekse o zaman tekrar gerekli olacakmış fotokopisi :S dr öyle dedi... bir de benimkinde 32haftalık hamiledir 3 hafta kalana kadar çalışabilir diyordu, o yüzden belki tekrarf rapor almama gerek yoktur :S bilmiyorum tam olarak...
Dilemma, maşallah üçünüze de
ben 10 günden fazla gecikmişim.. heralde çıkarken pipimi uuttum içerde sonradan kız oldum :)
kiz niye dalga geçiyon propya bazi takbimlere gore farkli gosteriyor ondan, ay ne bilim acaba benimkide erken gelirmi diye dusunuyorum. Ya esim haftaya turkiyeye gidecek. o yokken dogurursam kafayi yerimmmmmmm mafoldumben
:roflol::roflol:allahın delisi..