2010 Kasım Anneleri

akannehir ay yanı sadece 6 gun mu kaldı yasemiiiiiiiiiinnnnnnnnn

ivittt cok az kaldı ay bayılazağımmmmmm

yaseminnn ne güzel kavuşuyosun bebeğine ALLAH hayırlıısyla kucağına almayı nasip etsin:)))çok heyecanlanırsan uyutuyolarmış zaten ama ben kendimde o gücü göremiyorum sanıırm bana sezeryan gerekirse ben eski usul yaparım çünkü kendimi biliyorum iki dakika sonra eni uyutun diye yalvarmaya başlarım

Allah hepimize bebeklerini sağlıkla kucağında görmeyi nasip etsin:Saruboceq:

Selam kızlar..Sabah doktora gittik,Nst ye girdim..Belim çok ağrıdı,zor durdum..Yaklaşık yarım saat sürdü sanırım..Sonuç iyiymiş çok şükür..
Bebeklerin kilosu da hemen hemen aynı çıkıyor artık,2500 gr civarı bişey söyledi doktor ;sağlıklı ölçülemiyor..Bakalım doğduklarında öğrenicez artık,zaten en önemlisi küveze girmemeleri,ki bu olasılık her geçen gün artıyor...
Haftaya tekrar gidicem,diğer doktora ..29 unda kendi doktorum gelecek yurtdışından..İnşallah dayanırım dedim,dayanırsın bu gidişle dedi,inşallah :Saruboceq:

Doğuran falan yok dimi?

dilemma maşallah canım :nazar: :nazar: :nazar:
benim dr da 29unda geliyor. aynı kongreye mi gidiyor yoksa bu dr.lar..
beklicez artık 2 hafta daha doğurmak yok.

yokk cnm dogurdum ben bıraz once, nıye kı yoksa sen hala doguramadın mı, aaaaa, ne kadar banalllll hihoyyythihoyyyt
Hem de 2.ye gebeşim :)))))) tövbe yarabbim tövbe allahımmm allahım şaka yaptım:)
ivittt cok az kaldı ay bayılazağımmmmmm

Allah hepimize bebeklerini sağlıkla kucağında görmeyi nasip etsin:Saruboceq:
az kaldı az hadi gözün aydın bebiş:)

altta duran semrasaban sen kimsin ne zaman görsem burdasın ama hiç tek kelimeni bile görmedim

ya evet ya semrabasan kimsin nickini gorunce aklima karabasan gelio yaa zaten kabus ustune kabus goruorum bide senin nickin bana karabasani hatirlatiooo eyvahedigeldismile

kayınvalıdemle konustum demın cmts kadınlar buluşma ayarlamış cmts gelemezmiş, pazar ya da pazartesı.:roflol::roflol: ay ben ne kdr sürtüosam kaynanam da o kadar üsrtüo bu kdr gezme meraklısı bı aıle olamaz yaaaa

dilemma maşallah sana da kuzularada :nazar:

Sağol canım..

Geçmişi okuyorum bir yandan ..Prop demir endişelendirmiş sizi..Kötü bir şey çıkmamış Allah tan..3 kiloyu da devirmiş sıpa maşallah ona:nazar::nazar:Dokr-tor bana da hareketlerini hissedemezsen haber ver dedi..Sizin yavruların yeri var az da olsa,benimkiler bir gıdım yerde büyümeye çalışıyolar..Paso sıkıştırıyorlar yani

Semranın mesajlarına baktım nerelerde ikamet etmiş diye ordan buldum :)))

Aso senin çok boş vaktin var galiba sürekli espri yapıyosun :roflol::roflol::roflol::roflol:

Sağol canım..

Geçmişi okuyorum bir yandan ..Prop demir endişelendirmiş sizi..Kötü bir şey çıkmamış Allah tan..3 kiloyu da devirmiş sıpa maşallah ona:nazar::nazar:Dokr-tor bana da hareketlerini hissedemezsen haber ver dedi..Sizin yavruların yeri var az da olsa,benimkiler bir gıdım yerde büyümeye çalışıyolar..Paso sıkıştırıyorlar yani
Küçük canavarlar onlar yerim onları ben yerim sıkışmışlar mı orda ah kıyamam:)opuyorumnanaktan

ben 37. hafta raporunu alınca özlük işlerine vericem, 32. hafta raporunu aldığımda söylemişti arkadaşım. aslı sende kalacak, fotokopisini getir dedi.
sonra doğum raporunu vereceksin dedi.

37.haftada rapor alındığını bilmiyordum. 32de aldığımın aslını verdim fotokopi bende kaldı, doğumdan sonra kaç hafta eklenecekse o zaman tekrar gerekli olacakmış fotokopisi :S dr öyle dedi... bir de benimkinde 32haftalık hamiledir 3 hafta kalana kadar çalışabilir diyordu, o yüzden belki tekrarf rapor almama gerek yoktur :S bilmiyorum tam olarak...

Dilemma, maşallah üçünüze de :nazar:

Sağol canım..

Saol cnm.. Senin zaten allah yardımcın olsun cnm benım, senin danacıklar tüketiodur seni, yerim ben onları.. Ay dilemma bi birini öpüp koklıcan bi birini, ayyyyyy çok güzel çokkk

Semranın mesajlarına baktım nerelerde ikamet etmiş diye ordan buldum :)))

Aso senin çok boş vaktin var galiba sürekli espri yapıyosun :roflol::roflol::roflol::roflol:

:KK1::KK1::KK1: vakit boş hayat boş durma eğlen coş.. ayyyyyyy iğrenç ötesi oldum bööğğghhhhh kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 biri beni sustursun:))))))lülülülülülüohaoldumsmile

X