2010 Kasım Anneleri

merhabalar. öncelikli olarak Allah kurtarsın. hepinizin doğumu çok yaklaşmış. umarım çok kolay olur. bebişlerinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız. bende 2011 mayıs annesi olacağım kısmetse. daha 12 haftalık bebeğim. sizden, tecrübeli arkadaşlarımdan bilgi almak istiyorum. çatlak için ne yaptınız? çok çatlağınız var mı? daha şimdiden karnım kaşınıyor galiba çatlamaya zemin hazırlıyor ama ben ne yapmam gerektiği konusunda kararsızım. tecrübenizden faydalanmak istiyorum :))

7. aya kadar elime ne geçtiyse sürdüm bebeyağı nemlendirici 7. aydan sonra hepsini bıraktım valla sıkıldım heç de çatlamadım şimdiye kadar..
Çatlayacağın varsa çatlarmışsın zaten herkes öyle diyor bilemedim boshayallersmile

yok tecrübe neyim :) bazıları bebe yagı fln surdu hıc çatlamadı, bazıları pahalı kremlere paraları akıttı çatladı, kaderde varsa yani hoooop oluveriyo :)

ben 4. aydan snr lierac kullandım duzenlı olarak her gun, 5. tüpümü kullanıyorum, karnım hıc catlamadı ama arka yanlarım catladı oraya da surmeme ragmen.. demek kı neymişşşş : kaderde varsa düzülmek neye yarar üzülmek :))

ay sen cok heyecanlısındır şimdi cinsiyeti belli mi :)

Yok henüz cinsiyeti belli değil. şimdilik çin takvimiyle idare ediyorum:roflol: aslında ilk bebeğim hiç fark etmez cinsiyeti ama insan merak ediyor tabiki. heyecan var tabiki olmaz olur mua.s ama mide bulantısı çok daha fazla var :bbo:

Allah kolaylık versin canım biz bi taneyi zor taşıyoruz ...ama maşallah süper ya böyle bi kız bi erkek ikiz oldumu sen bi daha hamile kalmayı düşünmezsin artık inş. bi nefeste 2 bebeğin olacak öle düşün
Öyle canım..yalnız dün gece bebeklerin kıyafetlerine bakarken eşim dedi ki;bunları saklayalım, diğer çocuklarımız giyer:1shok:Yuh dedim,beni ne sandın..Bebekler gelsin,o da bakacak mecbur,ve böyle bir şey istemeyecektir bile..Yani öyle diliyorum
1,5 saat hareket etmemesi anormal mi? ne kadar süre hareketsiz kalınca endişelenmeliyiz? dr. süreyle ilgili birşey demedi bana yaaa... sadece hareket etmezse tatlı ye sola yat karnına 2 tıklat demişti o kadar...

dün rahat 5-6 saat sesi çıkmadı, 1-2 mıkırtı sonra yine sessizlik taaaki bu sabah azıcık kıpırdandı... önceki gün tepinip duruyordu, canımı bile acıtmıştı yani... ne bileyim kafasına göre takılıyo bizim cadı... anlamadım gitti :S

Benimkilerin de günden güne hareketleri farklılık gösteriyor ..Bugün az oynadılar derken,ertesi gün daha çok kıpırdıyolar

Yok henüz cinsiyeti belli değil. şimdilik çin takvimiyle idare ediyorum:roflol: aslında ilk bebeğim hiç fark etmez cinsiyeti ama insan merak ediyor tabiki. heyecan var tabiki olmaz olur mua.s ama mide bulantısı çok daha fazla var :bbo:

ay sen şimdi sürekli bebekten bahsetmek istiyosundur, bi yandan belirtilerden şikayetçisindir ama bi yandan çok hoşuna gidiyodur midenin bulanması fln, çok heyecanlısındır çok uzun geliodur doğum zamanı fln, daha elini kolunu bile doğru dürüst seçememişsinizdir tabi.. bi bakıcaksın hoooop son ayındasın,ve yeter artık doğsun bu velet demeye başlamışsın :)) şahsen o durumdayız cümleten sabırsızlık, uykusuzluk, ağrılar, endişeler, ahan da buramıza kadar geldi :))

Ben 3 aydan itibaren bitkisel yağ karışımı kullanmaya başladım.Bir aydır falan gün aşırıya düşüyor bazen kulanma sürem..Ama ikiz olmasına rağmen ,hiç çatlak oluşmadı..:nazar:

selamlar arkadaşlar çok heyecanlıyız tüm aile.abimin eşi şuan doğuma alındı. o da sizler gibi kasım annesi olacaktı 16 kasımdı beklenen doğum tarihi.bebek 2400 görünüyormuş,açılma varmış,nst de ağrı görünüyormuş ama doğuştan epiduralli herhalde ağrıyı hissetmiyormuş.acaba sizlerin bebişlerinin ağırlığı ne kadar?ciğerleri gelişmiştir inşallah.dualarınızı eksik etmeyin nolur:Saruboceq:

benim gobegimin alt kismi catlamis beyazlasmis bil ene zaman zatladi ne zamn beyazlasti anlamadim halada kasinio kasindikca beb yagi suruyom yukarlarida catlamadan ciksa oglum mikemmel olucak ama sipanin cikasi yok galiba

merhabalar. öncelikli olarak Allah kurtarsın. hepinizin doğumu çok yaklaşmış. umarım çok kolay olur. bebişlerinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız. bende 2011 mayıs annesi olacağım kısmetse. daha 12 haftalık bebeğim. sizden, tecrübeli arkadaşlarımdan bilgi almak istiyorum. çatlak için ne yaptınız? çok çatlağınız var mı? daha şimdiden karnım kaşınıyor galiba çatlamaya zemin hazırlıyor ama ben ne yapmam gerektiği konusunda kararsızım. tecrübenizden faydalanmak istiyorum :))
hayırlı olsun melekkk :)
ben ilk başta bebeyağı kullandım kızarıklık yaptı (ki eskiden kullanırdım hiç alerji yapmamıştı) sonra munix-c diye bir krem önerdi dr. yağsız ve bitkisel bir ürün. şimdiye kadar hiç çatlamadım ki annemde deli gibi çatlak var...
canım hatırladığım kadarıyla 36+6 olması gerek istersen dokorunu bi ara sekreterleri falan ii biliyor böyle şeyleri yalnış bişey yapmayalım şimdi ama son 3 hafta izne ayrılmak zorundasın çalışamzsın o kesin
sağol canım sorayım dr.a gidince.
cnm illa bı sıkıntıda oldugu anlamına gelmıo ama anormal bısı hareket etmemıs olması.. tatlı çikolata fln yedim sola yattım 1 saat gectı ona ragmen hıc hareket etmedı.. allah korusun kordon fln dolanıyo, oksıjensız kalıolar, allahım hıcbırımıze boyle bısı yasatmasın.. 5-6 saat boyunca hıc hareket etmedıgı halde endıselenmedıysen pes sana acayip rahatsın :S
ne bileyim uyuyordur dedim :S önceki gün deli gibi tepişince yoruldu sandım :2:
Benimkilerin de günden güne hareketleri farklılık gösteriyor ..Bugün az oynadılar derken,ertesi gün daha çok kıpırdıyolar
tek ben değilmişim içimi rahatlattın, sağol dilemma opuyorumnanaktan

7. aya kadar elime ne geçtiyse sürdüm bebeyağı nemlendirici 7. aydan sonra hepsini bıraktım valla sıkıldım heç de çatlamadım şimdiye kadar..
Çatlayacağın varsa çatlarmışsın zaten herkes öyle diyor bilemedim boshayallersmile

ayy çatlamam inşallah :) herhangi bir nemlendirici mi kullandınız?

selamlar arkadaşlar çok heyecanlıyız tüm aile.abimin eşi şuan doğuma alındı. o da sizler gibi kasım annesi olacaktı 16 kasımdı beklenen doğum tarihi.bebek 2400 görünüyormuş,açılma varmış,nst de ağrı görünüyormuş ama doğuştan epiduralli herhalde ağrıyı hissetmiyormuş.acaba sizlerin bebişlerinin ağırlığı ne kadar?ciğerleri gelişmiştir inşallah.dualarınızı eksik etmeyin nolur:Saruboceq:

selam saglikla alir insallah bebegini kucagina yengen

ben yaklaşık aynı haftadayım kilosu 3050 görünüyo..
hayırlı uğurlu olsun bebişiniz, ıkısı de sağlıkla bı cırpıda kurtulsun işalla..:nazar:

Allah burcu görmesin :roflol::roflol:

Benimki 2500 gr dı c.tesi günü merak etme en fazla 1-2 küvözde kalır en kötü heç bişi olmaz maşallah yeğenine: )

merhaba sheylaa, benimde beklenen dogum tarihim 16 kasim. peki yengen kaç haftalikti? ben 37. haftama girdim bugun

Son düzenleme:
dilemmacim masallah canim sanada bebeklerede insallah gününe kadar dayanirsinopuyorumnanaktan

X