altta duran semrasaban sen kimsin ne zaman görsem burdasın ama hiç tek kelimeni bile görmedim
kaydirigubbakcemile3göçmen bürosundan Aso iş başında..
kaydirigubbakcemile3yavruuu sen hala gebeş misin
akannehir ay yanı sadece 6 gun mu kaldı yasemiiiiiiiiiinnnnnnnnn
yaseminnn ne güzel kavuşuyosun bebeğine ALLAH hayırlıısyla kucağına almayı nasip etsin:)))çok heyecanlanırsan uyutuyolarmış zaten ama ben kendimde o gücü göremiyorum sanıırm bana sezeryan gerekirse ben eski usul yaparım çünkü kendimi biliyorum iki dakika sonra eni uyutun diye yalvarmaya başlarım
Selam kızlar..Sabah doktora gittik,Nst ye girdim..Belim çok ağrıdı,zor durdum..Yaklaşık yarım saat sürdü sanırım..Sonuç iyiymiş çok şükür..
Bebeklerin kilosu da hemen hemen aynı çıkıyor artık,2500 gr civarı bişey söyledi doktor ;sağlıklı ölçülemiyor..Bakalım doğduklarında öğrenicez artık,zaten en önemlisi küveze girmemeleri,ki bu olasılık her geçen gün artıyor...
Haftaya tekrar gidicem,diğer doktora ..29 unda kendi doktorum gelecek yurtdışından..İnşallah dayanırım dedim,dayanırsın bu gidişle dedi,inşallah :Saruboceq:
Doğuran falan yok dimi?
Hem de 2.ye gebeşim :)))))) tövbe yarabbim tövbe allahımmm allahım şaka yaptım:)yokk cnm dogurdum ben bıraz once, nıye kı yoksa sen hala doguramadın mı, aaaaa, ne kadar banalllll hihoyyythihoyyyt
az kaldı az hadi gözün aydın bebiş:)ivittt cok az kaldı ay bayılazağımmmmmm
Allah hepimize bebeklerini sağlıkla kucağında görmeyi nasip etsin:Saruboceq:
altta duran semrasaban sen kimsin ne zaman görsem burdasın ama hiç tek kelimeni bile görmedim
http://www.kadinlarkulubu.com/aile-...balayindayim-yardim-edebilecek-kimse-yok.html
ay yarıldım yarıldımmmmmmmm:roflol::roflol::roflol::roflol:
ayyy dehşet bir şey yaa nerden buldun bunuhttp://www.kadinlarkulubu.com/aile-...balayindayim-yardim-edebilecek-kimse-yok.html
dilemma maşallah sana da kuzularada
http://www.kadinlarkulubu.com/aile-...balayindayim-yardim-edebilecek-kimse-yok.html
Küçük canavarlar onlar yerim onları ben yerim sıkışmışlar mı orda ah kıyamam:)opuyorumnanaktanSağol canım..
Geçmişi okuyorum bir yandan ..Prop demir endişelendirmiş sizi..Kötü bir şey çıkmamış Allah tan..3 kiloyu da devirmiş sıpa maşallah onaDokr-tor bana da hareketlerini hissedemezsen haber ver dedi..Sizin yavruların yeri var az da olsa,benimkiler bir gıdım yerde büyümeye çalışıyolar..Paso sıkıştırıyorlar yani
ben 37. hafta raporunu alınca özlük işlerine vericem, 32. hafta raporunu aldığımda söylemişti arkadaşım. aslı sende kalacak, fotokopisini getir dedi.
sonra doğum raporunu vereceksin dedi.
Sağol canım..
Geçmişi okuyorum bir yandan ..Prop demir endişelendirmiş sizi..Kötü bir şey çıkmamış Allah tan..3 kiloyu da devirmiş sıpa maşallah onaDokr-tor bana da hareketlerini hissedemezsen haber ver dedi..Sizin yavruların yeri var az da olsa,benimkiler bir gıdım yerde büyümeye çalışıyolar..Paso sıkıştırıyorlar yani
Semranın mesajlarına baktım nerelerde ikamet etmiş diye ordan buldum :)))
Aso senin çok boş vaktin var galiba sürekli espri yapıyosun :roflol::roflol::roflol::roflol: