2010 Kasım Anneleri

günaydın herkesee

fıkfık ve nalan geçmiş olsun ben daha atlatamadımm hala öksürüyorum:KK43: dün bende doktora gittim bebiş 2600 gr olmuşş teyzeleri sezeryan günüde kasım 8 inşallah :) doktor bana ballı suyu ılık olcak ama gargara yap dedi ben öyle atlattım dedi kızlar ben dün başladım deneyin sizde

günaydın herkesee

fıkfık ve nalan geçmiş olsun ben daha atlatamadımm hala öksürüyorum:KK43: dün bende doktora gittim bebiş 2600 gr olmuşş teyzeleri sezeryan günüde kasım 8 inşallah :) doktor bana ballı suyu ılık olcak ama gargara yap dedi ben öyle atlattım dedi kızlar ben dün başladım deneyin sizde

Saol figen, gözünaydın bu arada bebişin kocaman olmuş...:nazar::nazar: Sezeryan tarihinde kesinleşmiş, hadi hayırlı olsun bakalım...

figen geçmiş olsun.
bebişin kocaman olmuş maşşallah! :nazar:
doğum tarihin de belli olmuş. hayırlı olsun canım.

Günaydın kızlar..

Ben de grip olanlar kervanına katıldım bugün, boğazım ağrıyo, burnum akıyo, sürekli hapşırıyorum ve her yerimden de ter akıyo, acayip terliyorum sabahtan beri nedense, dün hafiften boğazım ağrıyordu pek önemsemedim, bugün hortladı grip, inşallah çabucak atlatırım, sabahtan beri ballı süt içiyorum, midem bulandı valla...Daha sonra çay yapim kendime...

Acayip uykum var bu arada, gözlerim yanıyo, eşimde kızıp duruyo sabahtan beri kendi kendini tam doğum öncesi hasta ettin diye, hooofffff...

Öle yani, anlicanız güne kötü başladım, zaten karga pokunu yemeden uyandım burnum tıkandığı için, neyse birazdan uyuyayım da belki ii gelir biraz...

çok geçmiş olsun nalancım,ayaklarını mutlaka sıcak tut

hikayeyi okudum ve gözlerim doldu, işyerinde olmasam ağlardım zor tutuyorum kendimi.
dünde bir dizi izliyordum, arka sokaklarda komiser rızanın kızı doğum yapıyordu.
kocasıda askerden kaçıp gelmiş. doğuma girdi oda, eşinin elini tuttu.
sonra bebişi kucağına aldı.
tabi ben koptum. dedim benimde mi böyle olacak.
ne garip bir duygu kızlar hepimiz yaşıyoruz.
ilk ultrason görüntülerini hatırlıyorum. miniciklerdi ve gün gün büyüdüler içimizde.
mucize budur işte diyorum.

evet yaa,gerçekten bir mucize,ultrasonda ilk gördüğümde pirinç tanesi gibi bişeyken şimdi o yumuk elleriyle,tombik ayaklarıyla tekmeler savuruyor,kıpır ıpır içimde Şeniz müthiş bir duygu bu,nerden nereye

günaydın herkesee

günaydın figencim,maşallah bebişine büyümüş baya:nazar: doğumada az kalmış ya,süper:lepi:

aa figen aramızda 5 gün falan var seninle ama senin doğumun baya baya erken,neden öylekibilmiyorumkismile 36.haftadamı alıcak doktor?

ay ne guzel yazmış, agladım hemen, zaten ota boka aglıom ııce sulugoz oldum :S

Nalan gecmıs olsun canım..

aa figen aramızda 5 gün falan var seninle ama senin doğumun baya baya erken,neden öylekibilmiyorumkismile 36.haftadamı alıcak doktor?

canım benim 35 haftalık kasım 8 de 38 girmiş oluyoruz 8 kasım pazartesi o hafta içi birgünde olabilir dedi bayramda doğukanımız bizimle olcak inşallah :)Bayramdan önce alıcak

figencim senle aramızda 1 gün var. senin sezeryan olacağı için önce olacak bebişin?
bilmediğim için soruyorum sezeryanda son güne kadar neden beklenmiyor?
anne karnında ne kadar dursa o kadar iyi diye düşünüyorum.
tabi annede rahatsızlık varsa önce alınıyor bebek.

canım 8 kasımda benim 37 bitmiş olucak 38 olucamm 8 kasımda almazsa o hafta içi bir gün alırız dedi ama verilen tarih 8 kasım :)

figencim senle aramızda 1 gün var. senin sezeryan olacağı için önce olacak bebişin?
bilmediğim için soruyorum sezeryanda son güne kadar neden beklenmiyor?
anne karnında ne kadar dursa o kadar iyi diye düşünüyorum.
tabi annede rahatsızlık varsa önce alınıyor bebek.

bayrama denk geliyor canım doktor bulamayız dedi yenidoğanda falan sıkıntı olabilir dedi doktorum bayramda kütahyada olmayabilir ne bilim bayramdan önce alalım dedi doktor

canım 8 kasımda benim 37 bitmiş olucak 38 olucamm 8 kasımda almazsa o hafta içi bir gün alırız dedi ama verilen tarih 8 kasım :)

benim tam 39.haftanın sonunda olucak,bana göre baya geç aslında,39.haftadan önce gelmek isteyebilir çünkü,bende dedim bayramdan önce olsun diye ama o zaman erken olur 37.haftada olacak dedi.Ama şimdi panik yapıyorum ya daha önce gelirse ben napıcam diye.Kasım başında bir daha konuşucam bakalım,belki kilosu falan iyi olur,düzelirde daha erken doğar

benim tam 39.haftanın sonunda olucak,bana göre baya geç aslında,39.haftadan önce gelmek isteyebilir çünkü,bende dedim bayramdan önce olsun diye ama o zaman erken olur 37.haftada olacak dedi.Ama şimdi panik yapıyorum ya daha önce gelirse ben napıcam diye.Kasım başında bir daha konuşucam bakalım,belki kilosu falan iyi olur,düzelirde daha erken doğar

hayırlısı olsun canım doktorlarımız herşeyin doğrusunu bilir ben doktoruma güveniyorum sen bayram öncesi 37 oluyorsun benim doktorumda 38 doldurtacakk ama dediğin gibi bebişler belki erken gelir bilemeyiz ki sağlıklı gelsinler inşallah hiç panik olma canım :)

gunaydin kizlar

berbat bi gece gecirdim ya ruyalarim cok kotuydu once banyoda regl olmusum gibi kan bosaliodu bende ama yikaniodum sonrada. esim beni ruyada aldatiodu ve enson kucuk kardesime tokat atiodum ve o hic bisey yapmiodu sonrada agliyip sariliodum ay cok tuhafim simid ya aklima geldimi agliyasim gelioo kabus ustune kabus offfffff ohaoldumsmile

gunaydin kizlar

berbat bi gece gecirdim ya ruyalarim cok kotuydu once banyoda regl olmusum gibi kan bosaliodu bende ama yikaniodum sonrada. esim beni ruyada aldatiodu ve enson kucuk kardesime tokat atiodum ve o hic bisey yapmiodu sonrada agliyip sariliodum ay cok tuhafim simid ya aklima geldimi agliyasim gelioo kabus ustune kabus offfffff ohaoldumsmile

günaydın hazal..bu gece benide rüyamda aldatıyodu kocam sabah işe gönderirken bi sinir oldum anlatamam sonra tekrar uyudum gördüğüm rüyaların haddi hesabı yok ..bebeklerim ikizmiş biri doğuyor öteki karnımda kalıyor falan bi sürü bi sürü bişeyler ay rüya görmekten nefret ediyorum artık

X