2010 Kasım Anneleri

kızlar biraz önce sirketten arkadaşımla konuştum ikimizde aynı doktora gidiyoruz. ve doktor beni salı sabah 9 a onuda 11 e yazmıs ayyy cok heyecanlandım... spinal yapalım diyorum inşallah ameliyat sırasında heyecan yapmam

kızlar bilenler anlatabilirmi bana bugün sulu köfte yapıcam ya,tam bilmiyorum.Köfteleri normal kuru köfte boyutlarındamı yoksa minkmi yapıcaz? birde sonrasında nasıl pişiricez patatesle falan?

kızlar biraz önce sirketten arkadaşımla konuştum ikimizde aynı doktora gidiyoruz. ve doktor beni salı sabah 9 a onuda 11 e yazmıs ayyy cok heyecanlandım... spinal yapalım diyorum inşallah ameliyat sırasında heyecan yapmam

akannehir ay yanı sadece 6 gun mu kaldı yasemiiiiiiiiiinnnnnnnnn

ne güzel,arkadaşınla aynı günmü doğum yapcanız? süper. Sabahtan olmasıda bence çok daha iyi olmuş,1 haftan kaldı demek haboshayallersmile
doğumdan sonra mutlaka fırsat bulduğunda gel buraya,sana sorucak şeylerim olur mutlaka sezeryanla ilgili

selamm :eek:
bacağım yürürüken acıyor çok :bbo: eşim sabah kalkınca çok korktum valla dedi :KK43:
bi arkadaşla konuştuk akrabalarından birisi merdivenlrden yuvarlanmış 2 gün sonra kanaması olmuş kürtaj olmuş . ayyy öyle diyince Allah korudu bizi dedim .
ayy valla çok dikkatli olalım son haftalarımız amannnnnnn

ayyy canım sende salımı giriyorsun hadi bakalım delikafadulden ne kadar heyecanlı dimi ben sabaha kadar uyumadım sürekli aklımda doğum vardı allahım yardımcımız olsun inşallah :Saruboceq:

kızlar bilenler anlatabilirmi bana bugün sulu köfte yapıcam ya,tam bilmiyorum.Köfteleri normal kuru köfte boyutlarındamı yoksa minkmi yapıcaz? birde sonrasında nasıl pişiricez patatesle falan?

anlatıyorum
yarım kılo kıyma
bı soğan
ı avuç kadarcık pirinç
ıstersen maydonoz
karabıber
tuz
1 tane yumurta

bunları guzelce yogurup mısket buyuklugunde parcalar yuvarlıosun elınde bı saat :)
sonra unlu bı tepsıye koyuyosun bunları her tarafı unlansın yoksa pıserken dagılır heee
snr bı tencerede bı soganı azıcık yağ ile kavur, iki kaşık salça sonra..
once koftelerı koy, sonra patates ve havucları koy, kasıkla karıstırma kofteler parcalanır sadece salla tencereyı
sonra sıcak suyunu ekle
arada sırada dıpten karıştır dıbe cokup yapısmasınlar ama dıkkat et kasıgına koftelerı parcalama dedıgım gıbı
kısık ateste pısır patatesler pıstı mı hepsı pısmıstır

yaseminnn ne güzel kavuşuyosun bebeğine ALLAH hayırlıısyla kucağına almayı nasip etsin:)))çok heyecanlanırsan uyutuyolarmış zaten ama ben kendimde o gücü göremiyorum sanıırm bana sezeryan gerekirse ben eski usul yaparım çünkü kendimi biliyorum iki dakika sonra eni uyutun diye yalvarmaya başlarım

slm herkese giriş yapıyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor
yerime bakacak kişiyi yetiştirmeye çalışıyorum önümüzdeki hafta son inşallah
neyse sonra yine yazmaya çalışırım

kızlar kasım anaları grup msn adresimiz değişti. katılmak isteyenler mesaj atsınlar burdan bana vereyim msn adresini..

karnım çoooooooooook ağrıyo :bbo:

bijo benimde dün bir kasılmam oldu anlatamam ya saatte abartısız 7-8 kere allahtan doktordaykende çok oldu söyledim normaldir dedi çünkü süresi kısaydı baya adet olucakmışım gibi benimde bazen oluyor yoklamalar işte bunlar eğer düzenli girip çıkmıyorsa o ağrı endişe etme ha bide üşütmüşte olabilirsin sıcak tut ayaklarını özellikle

selam kizlar..
ay sezeryanlar yaklaşti artik galiba..yasemin ne kadar az kalmiş beni bile heyecan basti delikafadulden
yaren geçmiş olsun.nolur dikkat et azcik.Allah korusun.
benim bi arkadaşim doğumuna 2-3 hafta kala bileğini kirmişti hemde durduk yere.artik eklemler filan biraktiği için kendini sağlam basmak lazim ekstra dikkat etmek lazim.

prop geçmiş olsun.çok ii yapmişsin hastaneye gitmekle..teyzem bebeği hareketsiz diye gitmişti doktora hemen sezeryana almişlardi ama 7 aylikti daha bebeği.prematüre doğdu kuzen 1,5 kilo filandi.
kordon dolanmiş boynuna.Allah korusun :Saruboceq:

bende fena oldum dün akşam göğsümü mü üşüttüm naptim bilmiorum.1 saat ter döktüm göğüs ağrisindan..illa hastaneye gidelim dedi kociş ama geçince vazgeçtim.şimdi turp gibiyim.daha öncede olmuştu.doktor olur ööle demişti..olmasin bi daha ölüorum sandim :bbo:

Günaydın kızlar..

Ben de grip olanlar kervanına katıldım bugün, boğazım ağrıyo, burnum akıyo, sürekli hapşırıyorum ve her yerimden de ter akıyo, acayip terliyorum sabahtan beri nedense, dün hafiften boğazım ağrıyordu pek önemsemedim, bugün hortladı grip, inşallah çabucak atlatırım, sabahtan beri ballı süt içiyorum, midem bulandı valla...Daha sonra çay yapim kendime...

Acayip uykum var bu arada, gözlerim yanıyo, eşimde kızıp duruyo sabahtan beri kendi kendini tam doğum öncesi hasta ettin diye, hooofffff...

Öle yani, anlicanız güne kötü başladım, zaten karga pokunu yemeden uyandım burnum tıkandığı için, neyse birazdan uyuyayım da belki ii gelir biraz...

geçmiş olsun nalan aman 5 günün kaldı iyleşmeye bak ben 4 gündür çok ağır gribim ve 1 damla iylşemedim 3 gecedir uyku yok burnum yok kulaklarım yok hapşırmaktan karnımın etleri ağrıyo dün dr da dedi iyleşmeye çalış diye çok yorgun hissediyorum kendimi napsam boş içebildiğim tek ilaç parol ve vitamin peehh bi poha yarasa bari :2: :2: :2:

anlatıyorum
yarım kılo kıyma
bı soğan
ı avuç kadarcık pirinç
ıstersen maydonoz
karabıber
tuz
1 tane yumurta

bunları guzelce yogurup mısket buyuklugunde parcalar yuvarlıosun elınde bı saat :)
sonra unlu bı tepsıye koyuyosun bunları her tarafı unlansın yoksa pıserken dagılır heee
snr bı tencerede bı soganı azıcık yağ ile kavur, iki kaşık salça sonra..
once koftelerı koy, sonra patates ve havucları koy, kasıkla karıstırma kofteler parcalanır sadece salla tencereyı
sonra sıcak suyunu ekle
arada sırada dıpten karıştır dıbe cokup yapısmasınlar ama dıkkat et kasıgına koftelerı parcalama dedıgım gıbı
kısık ateste pısır patatesler pıstı mı hepsı pısmıstır

hmmm demek prinçte konuyo ha,tamam canım bugün yapıcam,inşallah güzel olur
Teşekkürederim

ya benım anlamadım 20 ekım oldu ya, bır allahın kulu da erken dogurmaz mı anam, kımse dogurmuyo :S

ayyy :roflol: öldüm prop alemsin kız geçen benimde aklıma geldi valla

banane banane hepimiz seni bekliyoruz önce sen doğur öyle doğurcaz biz bu hafta sonuna kadar iyş bir performans bekliyoruz senden haa naniknanik

günaydın güzel annişler ve bebişleri! nasılsınız?
bugün felaket bir yağmurla başladık güne.
evimin olduğu yokuştan sel suları iniyordu aşağıya.
eşim durağa ben götüreyim seni dedi, iyiki gelmiş benimle. üst yola bir çıktık, kaldırım kenarından nerdeyse bir metre genişliğinde sel suyu akıyor. yalnız olsaydım kalakalacaktım.
eşim ayağım ıslanmasın, düşüp kalmayım diye beni kucağına alıp taşıdı. :asigim:
ıslanmadan gelebildim işe. şimdi güneş açtı.

offf çok romantik :asigim:

bende tarifi yazayım bulunsun . bi ara bende yapiimm :)))

pöfff şu 37. hafta raporunu aldıktan sonra neler yapılıyor ya amann nefret ediyim şu prosedürlerden :S

pöfff şu 37. hafta raporunu aldıktan sonra neler yapılıyor ya amann nefret ediyim şu prosedürlerden :S

biz doktordan aldığımız kağıdın fotokopisini okula verdik sende büyük ihtimalle iş yerine verceksin orjinali sende kalcak raporun doğum da onu işlicek hastane yine

X