2010 Kasım Anneleri

aynen yaa çok fena ağrıyo kasıklarım.:S
Aman iyi yapmışsın bencede tahlil mahlil isterse en azından hepsini bir arada verirsin. Benimki de tahlil isticek galiba bu hafta ama kan sayımı için. kanım dşük çıkmıştı ya aylar önce

arada hiç kan sayımı yaptırmadınız mı tekrar ? bazı doktorlar butun kan testlerını her ay tekrarlatıo sırf yolmak ıcın, benımkı arada hıc tahlıl ıstememıstı ama yerıne gecen mendabur karı ıstemıstı sen kesın kansızsındır dıye 14 cıkınca döt olmuştu :)
duzelmıstır cnm ya o kdr demır hapını bosuna ıcmedın heralde kesın duzelmıstır..

günaydın kızlaropuyorumnanaktan

Bugün heç dermanım yok çok hesta oldum çoookk sesimde travesti gibi çıkıyor :2:

propp okmeydanı tam doğum yapacak hastane di misempatiksalakcinni

arada hiç kan sayımı yaptırmadınız mı tekrar ? bazı doktorlar butun kan testlerını her ay tekrarlatıo sırf yolmak ıcın, benımkı arada hıc tahlıl ıstememıstı ama yerıne gecen mendabur karı ıstemıstı sen kesın kansızsındır dıye 14 cıkınca döt olmuştu :)
duzelmıstır cnm ya o kdr demır hapını bosuna ıcmedın heralde kesın duzelmıstır..
Yok canım yapmadı bu hafta isteyeceğini söylemişti.Yok benim doktorum paracı değil canım doktorum benim çok seviyorum:)

geçmiş olsun cnm ya kocandan kaptın şifayı :S hafif atlatırsın inşallah:S keşke evde yatıp dinlenseydin.doğurur moğurursun gripli girme doğuma:KK1:

geçmiş olsun cnm ya kocandan kaptın şifayı :S hafif atlatırsın inşallah:S keşke evde yatıp dinlenseydin.doğurur moğurursun gripli girme doğuma:KK1:

ehuhehu aso acaba sesin değişmesi kalınlaşması doğum belirtisi olabilir mi sempatiksalakcinni

Günaydın fınfık, kocana kızdımızı söylersin hasta etmiş seni heuehue
Ok meydanı olaganustuydu ya, tam tammmm dogum yapılcak yer hayalımdekı hastane :) o degıl de ben ankarada da devlet hastanesıne gıttım hıc boyle hastane gormedım ne garıp bı yer cıdden :)

Yarın görümcem gelcek bize süprizi varmış:) Neymiş çok merak ettim doğrusu:dilcikar:

aso söyleseydin keşke kargoyla falan gönderseydi zahmet etmesin :KK70:
bencedesempatiksalakcinnisempatiksalakcinni dün pek iyilerdi canım ben de şaşırdım.kaynana da aradı şunu aldım bunu aldım ne alayım başka vs diye:) onu da geçtim bana laf sokmadan konuştular hayretim şaştı:) acaba diyorum doğum yaklaştı bebeği elletmem diye mi tedbir alıyolarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Prop dün geceyi de doğurmadan geçirdik bakalım bugün ne olcak:)))))) bence bugün de bizden bişi olmaz :)

asoş gel yaz valla çatlarım he neymiş süprizi.. çok da önemli bişey değildir eminim de..

X