2010 Kasım Anneleri

ya benım anlamadım 20 ekım oldu ya, bır allahın kulu da erken dogurmaz mı anam, kımse dogurmuyo :S

aynen yaa kimsenin suyu muyu patlamadı hala. çok merak ediyorum başı kim çekcek diye

gunaydın grıpın..
ama ılgınc degıl mı kımsenın hala dogurmamıs olması :S 38. haftayı bıtırenler var aramızda hala tık yok şaşırıyorum..

neyse ben dızı seyretcem kızlar gorusuruz hadı snr

gunaydın grıpın..
ama ılgınc degıl mı kımsenın hala dogurmamıs olması :S 38. haftayı bıtırenler var aramızda hala tık yok şaşırıyorum..

neyse ben dızı seyretcem kızlar gorusuruz hadı snr

kaydirigubbakcemile3 canikom 38.hafta ne ki,m,llet 40haftayı bitiriyoda hala gelen giden olmuyo...sabredin yaw
Hadi sana iyi seyirler,görüşürüz

günaydın güzel annişler ve bebişleri! nasılsınız?
bugün felaket bir yağmurla başladık güne.
evimin olduğu yokuştan sel suları iniyordu aşağıya.
eşim durağa ben götüreyim seni dedi, iyiki gelmiş benimle. üst yola bir çıktık, kaldırım kenarından nerdeyse bir metre genişliğinde sel suyu akıyor. yalnız olsaydım kalakalacaktım.
eşim ayağım ıslanmasın, düşüp kalmayım diye beni kucağına alıp taşıdı. :asigim:
ıslanmadan gelebildim işe. şimdi güneş açtı.

günaydın güzel annişler ve bebişleri! nasılsınız?
bugün felaket bir yağmurla başladık güne.
evimin olduğu yokuştan sel suları iniyordu aşağıya.
eşim durağa ben götüreyim seni dedi, iyiki gelmiş benimle. üst yola bir çıktık, kaldırım kenarından nerdeyse bir metre genişliğinde sel suyu akıyor. yalnız olsaydım kalakalacaktım.
eşim ayağım ıslanmasın, düşüp kalmayım diye beni kucağına alıp taşıdı. :asigim:
ıslanmadan gelebildim işe. şimdi güneş açtı.

Günaydın melodicim,
aferin kocana iyi akıl etmiş,artık bu havalarda dışarıda yalnız yürümekte riskli canım.Bu vesileyle sabah sabah romantizm yapmış oldunuz hesempatiksalakcinni

yaren düşmüş geçmiş olsun canım!
allah korumuş seni ve bebişini. :nazar:

Günaydın melodicim,
aferin kocana iyi akıl etmiş,artık bu havalarda dışarıda yalnız yürümekte riskli canım.Bu vesileyle sabah sabah romantizm yapmış oldunuz hesempatiksalakcinni

tek yapabildiğimiz romantik olmak.
arkadaş olduk yahu! :roflol:

allahım yaa,evet güzel bir doğum hikayesi ama beni çok korkuttu. bende sezeryan olucam 39.haftamda ama ya böyle erkenden gelirse ve normal yapmak zorunda kalırsam eyvahedigeldismile

zorunda kalmazsın niye kalasın ki pingu istediği için normalle devam etmiş eğer istemezsen alırlar sezeryana

günaydın kızlar,
bugün bir arkadaşıma oturmaya gidicem. kk kütahya buluşmasında tanışmıştık, ara sıra görüşürüz çok sevdiğim bir arkadaşım. artık hareketlerim çok kısıtlandı her yerim ağrıyor inanın. kırmak istemedim az oturup gelicem zaten evde annemler var..

nalan ne kadar iş becermişsin valla biz daha hiçbişe yapamadık inan. düşünüyoruz buzlugu dolduralım diye. yarın da temizlikçi gelicek, evi komple kaldırıcak. olmadı ondan sonraki gün biz de yapalım annem telaş etmesin dicem de bana da pek gelen olmaz zaten.. yine de bulunsun poçadır börektir kurabiyedir kektir di mi.. eline sağlık hayatım valla duru da senin gibi olacak eminim :)

Günaydın tatlım, aman takma sen kafana işleri, annele ikiniz giriştiniz mi bi günde hepsini halledip atarsınız buzluğa nolcek, yarın ne güzel kadın da geliomuş temizliğe oh hafta sonuna kadar misler gibi olur her yer, ben yalnız savaşçı olduğum için mecbur kısım kısım hallediom işte...

günaydın kızlaropuyorumnanaktan

Bugün heç dermanım yok çok hesta oldum çoookk sesimde travesti gibi çıkıyor :2:

propp okmeydanı tam doğum yapacak hastane di misempatiksalakcinni

Geçmiş olsun cnm, umarım çok hırpalamaz seni bu grip, çalışırken çok zor olur kesin...Sen sürekli sıcak ve limonlu bi şi ler iç en ii si...

Günaydın kızlar..

Ben de grip olanlar kervanına katıldım bugün, boğazım ağrıyo, burnum akıyo, sürekli hapşırıyorum ve her yerimden de ter akıyo, acayip terliyorum sabahtan beri nedense, dün hafiften boğazım ağrıyordu pek önemsemedim, bugün hortladı grip, inşallah çabucak atlatırım, sabahtan beri ballı süt içiyorum, midem bulandı valla...Daha sonra çay yapim kendime...

Acayip uykum var bu arada, gözlerim yanıyo, eşimde kızıp duruyo sabahtan beri kendi kendini tam doğum öncesi hasta ettin diye, hooofffff...

Öle yani, anlicanız güne kötü başladım, zaten karga pokunu yemeden uyandım burnum tıkandığı için, neyse birazdan uyuyayım da belki ii gelir biraz...

hikayeyi okudum ve gözlerim doldu, işyerinde olmasam ağlardım zor tutuyorum kendimi.
dünde bir dizi izliyordum, arka sokaklarda komiser rızanın kızı doğum yapıyordu.
kocasıda askerden kaçıp gelmiş. doğuma girdi oda, eşinin elini tuttu.
sonra bebişi kucağına aldı.
tabi ben koptum. dedim benimde mi böyle olacak.
ne garip bir duygu kızlar hepimiz yaşıyoruz.
ilk ultrason görüntülerini hatırlıyorum. miniciklerdi ve gün gün büyüdüler içimizde.
mucize budur işte diyorum.

misafirler gitti.
düştüm ben akşam :KK43: kapı çaldı . asansörden iniyolardı bende mutfağa girdim ayağım kaydı düştüm .
ayaklrım açıldı . yengesi falan koştu kaldırdılar beni. bayıldım zannetmiş onlrda yerde ölee görünce..
ağladım bende çok korktum ama . eşimde korktu napcağını bılemedı .
ayyy Allah koruduu valla kızımda şaşırmıştır noluyo die
bugun elbise giydiydim herkes çok güzel olmuşsun dedi durdu nazar değdi heralde :KK43:(

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

X