Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunaydin kizlar
berbat bi gece gecirdim ya ruyalarim cok kotuydu once banyoda regl olmusum gibi kan bosaliodu bende ama yikaniodum sonrada. esim beni ruyada aldatiodu ve enson kucuk kardesime tokat atiodum ve o hic bisey yapmiodu sonrada agliyip sariliodum ay cok tuhafim simid ya aklima geldimi agliyasim gelioo kabus ustune kabus offfffff ohaoldumsmile
günaydın hazal..bu gece benide rüyamda aldatıyodu kocam sabah işe gönderirken bi sinir oldum anlatamam sonra tekrar uyudum gördüğüm rüyaların haddi hesabı yok ..bebeklerim ikizmiş biri doğuyor öteki karnımda kalıyor falan bi sürü bi sürü bişeyler ay rüya görmekten nefret ediyorum artık
hahahaha bu ne ya kızlar kaydirigubbakcemile3 bende dün gece görmüştüm öyle bi rüya,kocam başka birilerine kur yapıyo ben çatlıyorum sinirden falan..Noluyo bize ayol,hormonlar tavan yaptı heralde,kocişlere sardık demekki
gripin sen fazla etkilenmemisin valla ben hala etkisindeyim yaa offf zaten zar zor yatiorum yatincada kabus goruorum yaa hamilelik ne tuhaf bisiy yaa
ama kocam geldimi sorarim ben ona daha oncede gormustum aldatiyor olmasinlar bunlar bizi yolarim adami valla :jeyyar:
bende geçen hafta görmüştüm, ne gördüğümü unuttum ama sabah kocişi fena fırçaladım. :roflol:
Günaydın kızlar..
Ben de grip olanlar kervanına katıldım bugün, boğazım ağrıyo, burnum akıyo, sürekli hapşırıyorum ve her yerimden de ter akıyo, acayip terliyorum sabahtan beri nedense, dün hafiften boğazım ağrıyordu pek önemsemedim, bugün hortladı grip, inşallah çabucak atlatırım, sabahtan beri ballı süt içiyorum, midem bulandı valla...Daha sonra çay yapim kendime...
Acayip uykum var bu arada, gözlerim yanıyo, eşimde kızıp duruyo sabahtan beri kendi kendini tam doğum öncesi hasta ettin diye, hooofffff...
Öle yani, anlicanız güne kötü başladım, zaten karga pokunu yemeden uyandım burnum tıkandığı için, neyse birazdan uyuyayım da belki ii gelir biraz...
fınfık ve nalan geçmiş olsun!
günaydın herkesee
fıkfık ve nalan geçmiş olsun ben daha atlatamadımm hala öksürüyorum dün bende doktora gittim bebiş 2600 gr olmuşş teyzeleri sezeryan günüde kasım 8 inşallah :) doktor bana ballı suyu ılık olcak ama gargara yap dedi ben öyle atlattım dedi kızlar ben dün başladım deneyin sizde
napayım ben alışığım,görürüm arada böyle.Hele ilk evlendiğimiz günler o kadar çok görüyordumki böyle aldatmalı rüyalar uyanınca tekmelerdim yataktakaydirigubbakcemile3,sonrada bütün gün küs kalırdım kocama,zavallım ne olduğunu bilemezdi,gönlümü almaya çalışırdıŞeniz ondan dolayı artık yapmıyorum öyle şeyler
Fınfık randevu aldın mı dıger hastaneden, bak erteleyıp duruosun Ok Meydanında dogurmak zorunda kalırsan gorurum :roflol:
ben ole bisi yapsam omur boyu kusebilirsin derdi tinlamazdi valla
Fınfık randevu aldın mı dıger hastaneden, bak erteleyıp duruosun Ok Meydanında dogurmak zorunda kalırsan gorurum :roflol:
dorada doğuracam karar verdim sempatiksalakcinni
ayy okmeydani deyince, a nnemler orda oturuyoo ben annemi istiyoommmm mafoldumben
vay be nasıl degıstırdın fıkrını vay vay vayyyy :))
bak sen şuna Çok üzgünüm çoook