misafirler gitti.
düştüm ben akşamkapı çaldı . asansörden iniyolardı bende mutfağa girdim ayağım kaydı düştüm .
ayaklrım açıldı . yengesi falan koştu kaldırdılar beni. bayıldım zannetmiş onlrda yerde ölee görünce..
ağladım bende çok korktum ama . eşimde korktu napcağını bılemedı .
ayyy Allah koruduu valla kızımda şaşırmıştır noluyo die
bugun elbise giydiydim herkes çok güzel olmuşsun dedi durdu nazar değdi heralde(
sorma bizde ekimi bekledik salçalık çıksın öle yapalım diye her sene öle yaparız malum burası hala sıcak nem oranıda azalınca herşey çok güzel oluyo neyseki yapmışsın sen baya yeter yine
ama sana bişey diyimmi yıllardır bu şehirdeyim ve her sene hazırlıklar yapılır iyi kötü anlarım bu işlerden bu seneki pahalılık tamamen fırsatçılık evet domates tamam doğru avrupanın oyununa geldik kıçlarıyla gülüyolardır şimdi sebze meyve hayvancılık ülkesinin düştüğü hale bak diye kendimizde üretebilirdik tohumu altı üstü domates çekirdeği
ve şöyle diyim bizim ap kendimizin dolayısıyla apartmanın koca bahçeside bizim annem hobi amaçlı hersene bişeyler eker biberin bütün çeşitleri patlıcan yeşillik filan ve bahçemizin hersenekinden hiçbir farkı yok fışkırdı mübarek ama pazarda olması gerekenin kaç katı soruncada kuraklık oldu sıcak oldu yağmur yağdı böyle oldu diyolar şaka gibi karar ver hangisi oldu olduysa bizim bahçeye neden uğramadı zaten burda hersene havalar böyle sadece biraz daha sıcak oldu ama zaten sevze meyve sıcağı sever ondan antalya sebze meyvesiyle meşur
neyse uzun oldu ama çok dolmuşum bu konuda şahit ola ola kandırılmak dahada koyuyo malum
bide kocam pazardan şu anda kilosu en fazla 50 kuruş olması gereken domatesin daha dandiğini 6 liraya alıp gelince sinirim bozuldu
selam kızlar nasılsınız. ben doktordan geldim. kızım 3300 gr olmus ve sanırım 27 ekim gibi sezeryanla doğum yapacağım. cuma günü kontrolum var anestesi icin kan falan alınacak. cocuk doktorumla görüşeceğim. ayy cok heyecanlandım allahın izni ile 10 gün kaldı boyuda 50 cm olmus... masalımın...sezen acayüp tatlı bebişin allah uzun sağlıklı ömür versin nazarlardan korusun maşallah
nalan nerdeyse bugün hiç gelmedi.Doğum yaklaştı işlere gömüldü galiba marifetli kasım anacuğumuz. Biz de anca oturup götçük büyütelim fınfıkın tabiriyle
misafirler gitti.
düştüm ben akşamkapı çaldı . asansörden iniyolardı bende mutfağa girdim ayağım kaydı düştüm .
ayaklrım açıldı . yengesi falan koştu kaldırdılar beni. bayıldım zannetmiş onlrda yerde ölee görünce..
ağladım bende çok korktum ama . eşimde korktu napcağını bılemedı .
ayyy Allah koruduu valla kızımda şaşırmıştır noluyo die
bugun elbise giydiydim herkes çok güzel olmuşsun dedi durdu nazar değdi heralde(
Geçmiş olsun cnm, aman dikkat et kendine, son aylarda böle denge kayıpları çok oluyomuş, özellikle banyo ve mutfaklarda, Allah korumuş...
yine acile taşındık :S Demir hareket etmedi tam 1.5 saat , cıkolatalar yedım meyveler yedım yan yattım, cık bi boka yaramadı, cok korktum valla, toparlandık gıttık hemen. okmeydanı Devlet hastanesıne gıttık, anam ne garıp bır deneyım oldu hıc anlatamam :) bu arada doktor kılosunu yanlış olctu demıstım ya 3050 gr olmuş benım kuzum daaa haberim yokmuş...
yine acile taşındık :S Demir hareket etmedi tam 1.5 saat , cıkolatalar yedım meyveler yedım yan yattım, cık bi boka yaramadı, cok korktum valla, toparlandık gıttık hemen. okmeydanı Devlet hastanesıne gıttık, anam ne garıp bır deneyım oldu hıc anlatamam :) bu arada doktor kılosunu yanlış olctu demıstım ya 3050 gr olmuş benım kuzum daaa haberim yokmuş...
ayy evet iiki yanlız değildim öyle olsa daha çok korkardım . apartmanı kaldırırdım ayağa heralde
amann Allah korusun .
sonra kasıklarım ağrıdı yürürken falan çok zorlandım .((
çok korktum :S
Geçmiş olsun prop, kilosu gayet ii miş sevindim valla, hemen gitmekle ii yapmışsın tedirginlik yaşamaktansa, Allahtan benim şimdiye kadar öle hareket etmeme gibi bi durum olmadı, inş. olmaz da, acayip tırsarım böle bi şi olsa...
ohhh nalan valla pek hamaratsın tüüü tüüü nazar değmesinnnn
en iisini yapıyosun valla . elinin altında buluncak ne güselll...
sağol canım . aman bidaha adımlarımı sıkı sıkı basıcam . ilk defa oldu böle .
anlamadım bişiy kendimi yerde buldum. töbeee.
Allah korudu valla bebişimide benide amannn amannn
geçmiş olsun prop sonuç olarak demir iyi herşey yolunda dimi
yaren geçmiş olsun canım çok dikaktli olmak gerekiyor ben de çok korkuyorum düşmekten bu haftalarda,
bebişini görenlere kocaman bir maaşallahhh.. ben de cuma günü görücem Allah nasip ederse..
prop demirin hareketleri şimdi nasıl? aldı o kadar dopingi bu gece durmaz artık :)
maaşallah kilosu da iyiymiş..
propcum gecmis olsun canim bu sipalar bazen insani korkutyorlar böyle sabahta benimki bir saate yakin oynamadi dedigin gibi yattim kalktim karnimi salladim yedim ictim tik yok aklim cikti ama sonra kendi cani isteyince oynadi beyefendi demirin kilosu iyiymis masallah bir tosuncukta senden geliyor heralde:lepi:
sağol prop . valla bende anlamadım . ayağım kaydı . kendimi yerde buldum . :s(((
dizim acıyor(
sende yine hastaneye gitmişsinöyle çokda dinleme kıss. Allaha emanett yavrularımız ...
oğlunada maşallaahhh