2010 Kasım Anneleri

sağol canımmm:) babamız bu sefer kendisine benzetti arabada sürekli bana benziyor dedi durdu allahım yaa komikk :))

:)))babalar hep aynı canım ben aynı muhabbeti bebeğin erkek olduğunu öğrendiğimiz günden beri dinliyorum oysa ki yüüznü pek göstermiyo benim sıpa çok merak ediyorum kime benzeyecek diye

:)))babalar hep aynı canım ben aynı muhabbeti bebeğin erkek olduğunu öğrendiğimiz günden beri dinliyorum oysa ki yüüznü pek göstermiyo benim sıpa çok merak ediyorum kime benzeyecek diye

evet ya aynen çok heyacanlı:) eli ayağı düzgün olsunda,şakkıdı birde bizim tarafa çeksin :)

figen maşallah kuzuna :nazar:

ben nar suyu filan damlatmam bebeğimin ağzina.tabi herkesin kendi tercihi

sağol teyzesiii :)nar suyu gazı alıyormuş kullananlar var canımm annemde biraz soda verelim dedi hayır dedim bende uff yaa doğunca herkesden bir ses çıkacak ben sinir olcamm off yaa biliyorum ben :KK43:(

Gebe hayvan kesmeyin dediler haberlerde gülesim geldi:KK70: GEBE HAYVAN ayyy çok fenayım:KK70:

ayy duyunca bi garip oldum ben de.. kaydirigubbakcemile3

pff ara sıra buraya da yazan bir arkadaşım var balsurat. kk dan tanışıyorum. 5 yıldan sonra mucizevi şekilde hamile kaldı, yarın sabah da doğuma giriyo. çok korkuyodu en son, bugün de görüşemedim :S ona bir dua eder misiniz hamileler, kolay geçsin doğumu..

allah ona da heğpimize de kolay doğumlar, sağlıklı evlatlar versin.

kızlarrr iyi akşamlar oluşumu gördüm kuzucum yüzünü kapadı naptıysak elini yüzünden çekmedii çok tatlıydııııı bebek gayet sağlıklı dedi suyuda gayet iyi dedi bizimde artık son gidişimizdi evine bundan sonra hastanede bakacak kilomuzda 2500 gr olmuş teyzeleriii :) sezeryan günü 8 kasım günü yada o hafta içinde birgün bayramda bizimle olucak doğukanımızz:)

hayırlı olsun canım. maşallah oğluna. :nazar:

ben de asla damlatmam. geçenlerde bi uzman diyordu. bebeğin midesine ilk olarak anne sütü girmesi çok önemliymiş. gerekseydi nar suyunu doktorlar damlatırdı bence. tabi herkes doğru kararı kendi verir bebeği için.

figen maşallah oğluşuna :nazar:
tarihide belli ne güseelll

nar suyu bende duymuştum . bende denemek istiyorum bakalım :)

misafirler gitti.
düştüm ben akşam :KK43: kapı çaldı . asansörden iniyolardı bende mutfağa girdim ayağım kaydı düştüm .
ayaklrım açıldı . yengesi falan koştu kaldırdılar beni. bayıldım zannetmiş onlrda yerde ölee görünce..
ağladım bende çok korktum ama . eşimde korktu napcağını bılemedı .
ayyy Allah koruduu valla kızımda şaşırmıştır noluyo die
bugun elbise giydiydim herkes çok güzel olmuşsun dedi durdu nazar değdi heralde :KK43:(

Son düzenleme:
X