- 16 Haziran 2009
- 3.405
- 8
sağol canımm az kaldıı:) bu bayram çoğumuz bebişlerimizle olcaz inşallah :)
bende bayramın çabucK bitmesini 4 gözle bekliycem,bayramın hemen sonrası kucağımda olacak minik kızım inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canımm az kaldıı:) bu bayram çoğumuz bebişlerimizle olcaz inşallah :)
maşallah kuzucuğuna canım
sağol canımmm:) babamız bu sefer kendisine benzetti arabada sürekli bana benziyor dedi durdu allahım yaa komikk :))
bende bayramın çabucK bitmesini 4 gözle bekliycem,bayramın hemen sonrası kucağımda olacak minik kızım inşallah
:)))babalar hep aynı canım ben aynı muhabbeti bebeğin erkek olduğunu öğrendiğimiz günden beri dinliyorum oysa ki yüüznü pek göstermiyo benim sıpa çok merak ediyorum kime benzeyecek diye
evet ya aynen çok heyacanlı:) eli ayağı düzgün olsunda,şakkıdı birde bizim tarafa çeksin :)
evet ya aynen çok heyacanlı:) eli ayağı düzgün olsunda,şakkıdı birde bizim tarafa çeksin :)
ne yaptın bakalım?
karnıbahar kızartma, ıspanak, pılav
karnıbahar kızartma, ıspanak, pılav
figen maşallah kuzuna
ben nar suyu filan damlatmam bebeğimin ağzina.tabi herkesin kendi tercihi
Gebe hayvan kesmeyin dediler haberlerde gülesim geldi GEBE HAYVAN ayyy çok fenayım
pff ara sıra buraya da yazan bir arkadaşım var balsurat. kk dan tanışıyorum. 5 yıldan sonra mucizevi şekilde hamile kaldı, yarın sabah da doğuma giriyo. çok korkuyodu en son, bugün de görüşemedim :S ona bir dua eder misiniz hamileler, kolay geçsin doğumu..
kızlarrr iyi akşamlar oluşumu gördüm kuzucum yüzünü kapadı naptıysak elini yüzünden çekmedii çok tatlıydııııı bebek gayet sağlıklı dedi suyuda gayet iyi dedi bizimde artık son gidişimizdi evine bundan sonra hastanede bakacak kilomuzda 2500 gr olmuş teyzeleriii :) sezeryan günü 8 kasım günü yada o hafta içinde birgün bayramda bizimle olucak doğukanımızz:)
figen maşallah kuzuna
ben nar suyu filan damlatmam bebeğimin ağzina.tabi herkesin kendi tercihi
nar suyu muhabbeti ne ben anlamadım