2010 Kasım Anneleri

çok sağolun kızlarr
bundan sonra çok dikkatli olucam . sizde dikkatli olun . anlamıyorsunuz hiç . :KK43:
Amann ALLAH KORUSUN HEPİMİZİİİ

iyi geceler yaren, valla ben de o hasteneye gıttım doguran karıları gordum geldım bana da sımdı cok uzun bı akşammış gıbı gelıo :)))

saol nalancım ben de ılk bastan panık yapmamaya calıstım yedım ıctım gıttım yattım yataga fln ama yok hareket etmedı sıpa, gercı yerı fln da yok kı garıbımın artık kafası o kdr asagıda kı ultrasonda bakabılmelerı ıcın donumu tamamen ındırıyorum :S ya bangır bangır dıolar bebek hareketı cok onemlı dıye napayım, yıne tam 1 saat bekledım, ıyı bıle dayandım :))

Bence sen doğru olanı yapmışsın tatlım, 1.5 saat yeterli bi süre, bende olsam aynı şeyi yapardım, biz tedbirimizi alalım da nolur nolmaz, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, her an her şey olabilir, temkinli olmak lazım...Çok bilinçli bi davranış...olumunekankayizsmile

ben çıkıyorum dayanamıcam çok uykum geldi .
sabah beri neler yaşadım . çok uzunnn gün gbi geldi
uğursuz geldi hemşire zaten sabah sabahhh sinir etti beni:eek:klava:

ii geceler
rahatça uyusun herkesss :))
öptük kızımla bebişlerinzi Şeniz

İyi geceler yarenn, iyice bi dinlen yorucu bi gün geçirmişsin gerçekten, tatlı rüyalar sana, bebeğini gör rüyanda...opuyorumnanaktan

Bence sen doğru olanı yapmışsın tatlım, 1.5 saat yeterli bi süre, bende olsam aynı şeyi yapardım, biz tedbirimizi alalım da nolur nolmaz, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, her an her şey olabilir, temkinli olmak lazım...Çok bilinçli bi davranış...olumunekankayizsmile

:kedi: valla nalan ben dokuz degıl 49 dogurcam dogurana kadar herhalde.. hayırlısıyla sağ salim kucaklasaydık şu veletleri başka da bişi istemiyom yaaaa

yine acile taşındık :S Demir hareket etmedi tam 1.5 saat , cıkolatalar yedım meyveler yedım yan yattım, cık bi boka yaramadı, cok korktum valla, toparlandık gıttık hemen. okmeydanı Devlet hastanesıne gıttık, anam ne garıp bır deneyım oldu hıc anlatamam :) bu arada doktor kılosunu yanlış olctu demıstım ya 3050 gr olmuş benım kuzum daaa haberim yokmuş...

geçmiş olsun mu denir bilemedim neyseki biişeyi yokmş kuzucuğun gözünaydın..maşallah kilosunada demirin:nazar:seninle ben kiloda aynı gittik hep inş. benimkide olmuştur o kadar..

misafirler gitti.
düştüm ben akşam :KK43: kapı çaldı . asansörden iniyolardı bende mutfağa girdim ayağım kaydı düştüm .
ayaklrım açıldı . yengesi falan koştu kaldırdılar beni. bayıldım zannetmiş onlrda yerde ölee görünce..
ağladım bende çok korktum ama . eşimde korktu napcağını bılemedı .
ayyy Allah koruduu valla kızımda şaşırmıştır noluyo die
bugun elbise giydiydim herkes çok güzel olmuşsun dedi durdu nazar değdi heralde :KK43:(

geçmiş olsun yaren bişey olmamış Allahtan ama haklıısn o korku yeter aman dikkat et kendine...

Ben kaçim artık kızlar, bugün baya yorulmuşum, birazdan yatarız zaten, hepinize ii geceler tatlı sohbetler...

geçmiş olsun mu denir bilemedim neyseki biişeyi yokmş kuzucuğun gözünaydın..maşallah kilosunada demirin:nazar:seninle ben kiloda aynı gittik hep inş. benimkide olmuştur o kadar..

geçti valla şekerim eşek sıpası şimdiden parmağında oynatıyo bızı bu kesın akrep burcu olcak ben anladım :))

valla cmts gıttıgımde doktor kemık boyunu fln yanlıs olcmustu hep, kısalmış gorunuodu bebişim :)) ama o kılosu da ıyıydı bu da ıyı, işalla senınkı de oyle cıkacak sen gıdene kdr daha 10 gun var 3000 ı kesın gecmıs olur zaten

:kedi: valla nalan ben dokuz degıl 49 dogurcam dogurana kadar herhalde.. hayırlısıyla sağ salim kucaklasaydık şu veletleri başka da bişi istemiyom yaaaa

Sen tedbiri elden bırakma propcum, az kaldı nasılsa, dediğin gibi her an her şey olabilir, hayırlısıyla yakın zamanda kucağımızda olacak sıpalarımız, bende aynı senin gibiyim sürekli aklım kızımda, hareketlerini sürekli takip ediyorum nolur nolmaz diye, bu saatten sonra bi terslik olmaz inş....

geçti valla şekerim eşek sıpası şimdiden parmağında oynatıyo bızı bu kesın akrep burcu olcak ben anladım :))

valla cmts gıttıgımde doktor kemık boyunu fln yanlıs olcmustu hep, kısalmış gorunuodu bebişim :)) ama o kılosu da ıyıydı bu da ıyı, işalla senınkı de oyle cıkacak sen gıdene kdr daha 10 gun var 3000 ı kesın gecmıs olur zaten

eet canım 24 ekimi devirecek kesin bu sıpalar akrepler geliyor yani allah yardımcımız olsun:))artık haftada 300 gr.falan almaya başladılar tatlım ki demir de hep standartın üstünde oldu ii kilo aldı o yüzden bencede bu dokorun söylediği kilo doğrudur daha mantıklı geldi...doğru haftaya gittiğimde 3 kiloyu geçmiş olur benim sıpa..

miracle yok be anacım boyu hep uzundu da kılosu hep normal gıttı yavrumun, 3500 u gecmedıgı surece bana gore hava hoş, gecerse korkmaya baslarım.. boyu da 50 cm yavrumun, eşek sıpamın, danamın :)):nazar:

Nalan ın dedıgı gıbı valla son anlarda bı akslık cıkıverecek dıye yuregım agzımda, allahım korusun hepsını

miracle yok be anacım boyu hep uzundu da kılosu hep normal gıttı yavrumun, 3500 u gecmedıgı surece bana gore hava hoş, gecerse korkmaya baslarım.. boyu da 50 cm yavrumun, eşek sıpamın, danamın :)):nazar:

çocuk napsın anası uzun babası uzun yavrumun uzun olcak o da tabi:nazar:ya bu bebekler doğunca kiloları azalıyor zaten doktor 3,5 dese o 3.300 falan oluyo anca tosuncuk boyutunda olmazlar ama ele avuca gelirler gibime geliyor bizimkiler..

çocuk napsın anası uzun babası uzun yavrumun uzun olcak o da tabi:nazar:ya bu bebekler doğunca kiloları azalıyor zaten doktor 3,5 dese o 3.300 falan oluyo anca tosuncuk boyutunda olmazlar ama ele avuca gelirler gibime geliyor bizimkiler..

evet yaaa dıom ya 3000-3500 arası cok ıdeal ne cok zayıf oluolar ne de tombılı, zaten bı dogsunlar sutlerımız kılo aldırır onlara :)) kesın şarıl şarıl sutumuz gelır hemen eheuehue

evet yaaa dıom ya 3000-3500 arası cok ıdeal ne cok zayıf oluolar ne de tombılı, zaten bı dogsunlar sutlerımız kılo aldırır onlara :)) kesın şarıl şarıl sutumuz gelır hemen eheuehue

inş.canım bol bol gelir sütümüz ...bende yatıyorum hadi ii geceler görüşürüz yarına demir uyutmz seni bu gece çikolataların acısını çıkartır şimdi senden sabaha kadar:))

iyi aksamlar kızlar prop gecmiş olsun iyi yapmıssın doktora gitmekle.. ya ben heyecan yaptım kızlar yaa. doktora gidene kadar birşeyim yoktu simdi adam salı yada carsamba alırız diyince cok fena oldum.... yapmam gerekenler var eksiklerim var ama hiç halim yok adam söyleyene kadar sanki cok vaktim varmıs gibi geliyordu.

ii geceler!Arkadaşlar sağ kasığında batma olan var mı?Benim dün gece 8 - 10 kere oldu.35. haftadayım erken mi başladı acaba bende?

X