- 12 Ekim 2009
- 1.079
- 233
- 44
oraya bir kere ben de gitmiştim kızkardeşime bir film çekilmesi gerekiyodu bir orda vardı anam kabus gibiydi o hastane o zaman. şimdi nasıldır hiç bilmiyorum..yine acile taşındık :S Demir hareket etmedi tam 1.5 saat , cıkolatalar yedım meyveler yedım yan yattım, cık bi boka yaramadı, cok korktum valla, toparlandık gıttık hemen. okmeydanı Devlet hastanesıne gıttık, anam ne garıp bır deneyım oldu hıc anlatamam :) bu arada doktor kılosunu yanlış olctu demıstım ya 3050 gr olmuş benım kuzum daaa haberim yokmuş...
eh yani sizden kısa boylu beklemek garip olurdu. özellikle bir taraf yugoslav göçmeniyse kesin çocuk uzun boylu oluyor. maşallah şimdiden 50 cm olmuş oğlun.. benimki de 35.haftada 49 cm ydi, acaba kaç olmuştur anca doğumda görücemmiracle yok be anacım boyu hep uzundu da kılosu hep normal gıttı yavrumun, 3500 u gecmedıgı surece bana gore hava hoş, gecerse korkmaya baslarım.. boyu da 50 cm yavrumun, eşek sıpamın, danamın :))
günaydın canım,günaydın kızlar.. bugun kan vermeye gıtcem tahlıller ıcın ac gıtmem gerek ya sımdıden acıktım :S
günaydın tombikler,
propcum inşallah evhamlı anne olmazsın ha.. artık yerleri kalmadığı için az hareket etmeleri normal.. aslında şu el doplerlerinden olacak ebelerin kullandıkları.. kalp sesini dinleyip rahatlıcaz..
canım ya çok geçmiş olsun neyse ki ucuz atlatmışsın bilmiyorumkismilemisafirler gitti.
düştüm ben akşamkapı çaldı . asansörden iniyolardı bende mutfağa girdim ayağım kaydı düştüm .
ayaklrım açıldı . yengesi falan koştu kaldırdılar beni. bayıldım zannetmiş onlrda yerde ölee görünce..
ağladım bende çok korktum ama . eşimde korktu napcağını bılemedı .
ayyy Allah koruduu valla kızımda şaşırmıştır noluyo die
bugun elbise giydiydim herkes çok güzel olmuşsun dedi durdu nazar değdi heralde(
Bu çocuklar doğmadan bizi endişelendiriyolar doğduklarında ne yapcaz bakalım.Çok şükür ki bir şeyi yokmuş.yine acile taşındık :S Demir hareket etmedi tam 1.5 saat , cıkolatalar yedım meyveler yedım yan yattım, cık bi boka yaramadı, cok korktum valla, toparlandık gıttık hemen. okmeydanı Devlet hastanesıne gıttık, anam ne garıp bır deneyım oldu hıc anlatamam :) bu arada doktor kılosunu yanlış olctu demıstım ya 3050 gr olmuş benım kuzum daaa haberim yokmuş...
kızlar günaydın bebekelrinizin birinci yaşgünü yaklaşırken bir sayfa buldum sizinle paylaşayım dedim inanılmaz güzel doğumgünü pastaları var.
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/gurme/hayalinizdeki-pasta-gercek-olsun-3605.html
birinci yaşgünü mü? daha doğurmadık bile biz ya :roflol:
aynen yaa çok fena ağrıyo kasıklarım.:SEvet Aso benım de aynen oyle bı agrım var ve hala da dvm edıo..
Bu arada kan vermeye gıtmekten vazgectım yemek yıyorum :)) Cunku cmts yenı doktora gıtcem e adam fazladan test ısterse tekrar kan veremem valla.. bunu akıl ettım allahtan.. zaten cok acıkmıstım kurt gıbı oldum bu ne ya :))
:)) dogumlarında şampanya patlatıp pasta keselim hastanede nasıl fikir