pff ara sıra buraya da yazan bir arkadaşım var balsurat. kk dan tanışıyorum. 5 yıldan sonra mucizevi şekilde hamile kaldı, yarın sabah da doğuma giriyo. çok korkuyodu en son, bugün de görüşemedim :S ona bir dua eder misiniz hamileler, kolay geçsin doğumu..
aaa balsurat yarınmı giriyor :lepi: allah yardımcısı olsun sağ salim bebişini alsın inşallah kucağına eğer konuşursan burdan haber ver bizede emi bijo bende merak ederim balsuratı
:Saruboceq:
kızlar ben bebeğin gazı için şu nar olayını yapıcam,denemekten zarar gelmez biçok kişide memnun kalmış.Denicem ben,hatta anneme ve eşimede tembihledim güzelce bebek benden önce gelirse odaya mutlaka nar suyunu verin diye
epiduralmı yaptırıcan canım?
nar suyu mu????
ya ben bu nar olayini denemek istiyorum ama çocugun midesinimi mahvetceksiniz, nrin asiti midesini kotu yapar falan dediler. kizdilar ya
kızlarrr iyi akşamlar oluşumu gördüm kuzucum yüzünü kapadı naptıysak elini yüzünden çekmedii çok tatlıydııııı bebek gayet sağlıklı dedi suyuda gayet iyi dedi bizimde artık son gidişimizdi evine bundan sonra hastanede bakacak kilomuzda 2500 gr olmuş teyzeleriii :) sezeryan günü 8 kasım günü yada o hafta içinde birgün bayramda bizimle olucak doğukanımızz:)
kızlarrr iyi akşamlar oluşumu gördüm kuzucum yüzünü kapadı naptıysak elini yüzünden çekmedii çok tatlıydııııı bebek gayet sağlıklı dedi suyuda gayet iyi dedi bizimde artık son gidişimizdi evine bundan sonra hastanede bakacak kilomuzda 2500 gr olmuş teyzeleriii :) sezeryan günü 8 kasım günü yada o hafta içinde birgün bayramda bizimle olucak doğukanımızz:)
ay ne guzel... bayramda yanlız degılsınız... hayırlısı ile alırsın kucagına inşallah
sular geldi yemek yaptım sonunda... yarının yemekelerını de yaptım.. rahatım artık..
kızlar yanlış yazdım kilosu 2600 :)
canım kalkıpta kaca bi narın suyunu içirmiceksinki,2 damladan ne çıkar. Hiç şu ana kadar asiti midesini mahvetti diyen biri çıkmadı,zaten sanırım o asidi midenin gaz tutmasını engelliyo
maşallah oğluşunaaz kalmış dünyaya gelmesine,en güzel bayramınız olacak bu bayram desene