2010 Kasım Anneleri

canım hadi gözünaydın az kaldı bebeğine kavuşmaya ..ii yapmış otobüs şoförü kalkıp biirleri yer vrsin 9 aylık kadına ..

sorma ya çok utandım teyze kalktı allah razı olsun :kedi:

gözünaydın canım,maşallah bebeğinede. Spinal olupta memnun olmayan kimseyi duymadım şuana kadar ben,epiduralde öyle. Hayırlısı olsun.
Allahım birde kilomu veriyosun ya,biz harılharıl kilo alırken sen veriyon ne süper bişey buu:lepi: ya peki nasıl verdin kiloyu,özel bişey yaptınmı?

sağol canım hadi bakalım son dakka golü olucak benim genelmi spinalmi
ya 1 haftadır geberdim hastalıktan ondan verdim heralde kilo aslında kahvaltı öğlen yemeği yedim ve baya su kuşburnu çayı içtimde gittim afedersin tuvaletede gidemedim bugün yani sabah gitsem bide tuvaletimi yapmış olsam 2 kilo vermiş çıkardım heralde

Sema haftaya mı doguruosun şimdi aman yarabbbimmmm...hayırlı ugurlu olsunnnn
Aso bı bız kaldık kız elımızı cabuk tutalım :))
Miracle aso dogru dıyo hemen doguramazsın keskeeee...
Aso bızımkıler buyuk ıhtımalle ıkı kısı kalırlar yanımda bırı kocam olur ama dıgerı kendı annem mı kayınvalıdemm mı olur bılmıom, bakacaz
ayyy dogum hıkayemı yazmak ııcn sabırsızlanıorum

sağol canım haftaya kısmetse annemde pazartesi film çektiricekti yazık telaşa düştü şimdi çektirirse 1 gün yanıma yaklaşamıycak radyasyondan ötürü oda yarın gidip 3-4 gün sonraya çekicek

semaa ayy az kaldı desene. e sana çatı muaynesi yapmıcaklar mıydı bugün? ne oldu ne bitti çatın mı dar da sezoya karar verdiniz ne oldu

ya sorma çatıya bakıcak diye temizlendimde bi güzel yüreğim ağzımda gittim ama bakmadı muayene etti direk hadi gel sezeryan tarihini konuşalım dedi
ya bi bebek kaybım vardıya erken doğum buda riskli başlamıştı plesentam rahim ağzını kapattı kanamam oldu çok yattım oda riskli gebeliksin beklemiyelim son dakikayı garantiye alalım dedi peki dedim ne diyim aslında başından beri normal istedim içten içten ama kısmet

anaa sema kız pazartesi doğurursan sen ben nalan aynı gün doğurmuş olucaz :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hadi hayırlı olsun sezeryan günün şimdiden. belirsizlik bitti demek ki senin için de.. ben de perşembe günü son defa nst ye giricem..

kızlar karnım patlicak galiba çok aşırı şişti artık :S

bijocum aynısı geldi aklıma sen ben nalan süper olur ya üçümüzde sezeryan zaten üçümüzünde günü aynı süper ya
bende perşembe son kez nst ye giricem
bi daha kontrolede çağırmadı
bu arada bebişimin gazı varmış :emir_bebek: dünde benim acayip gazım vardı benim yüzümdenmi acaba gamyoncuiremsu

okurlar hayatım.. ben okuyodum mesela bu ay doğuracaklara bi bakim falan diyodum :S

he kız aso, çok şanslıyız aslında ne kadar şükretsek azdır. bir de sağlıkla kucağımıza alsakk..

bugünü de saymazsam son 6 :eek:
tabi canım allahım sana şükürler olsun :S bugün oyunda bi kızla tanıştım 7 senelik evlilermiş çocukları olmuyomuş bi türlü:S

gözün aydın semaveela çokk heyecanlı bebeğine kavuscaksın ne güzel:) sezeryanın bu yönü güzel herşeyini hazırlayıp gidersin valla ohh. sağlıkla kavusursun bebeğine inşallah:))

kızzlar bu topicteki herkes sezeryan mı olacak nedir? kasım annesi kalmadı yaw :KK70:

ay sema boşver o zman bencede riske girme hiç :S hadi gözün aydın o zman haftaya hepiniz cart cart doğurursunuz. biz de çatır çatır doğururuz inşallahbilmiyorumkismile

2mizinde SATları aynı sanırım.Sen normal doğurucaktın dimi?

son anda bir sıkıntı olmadığı sürece normal istiyorum hep normal doğum için dua ediyorum valla.. ama sezeryan oalcak arkadaşları da kıskanıyorum resmen :KK43:

gözün aydın semaveela çokk heyecanlı bebeğine kavuscaksın ne güzel:) sezeryanın bu yönü güzel herşeyini hazırlayıp gidersin valla ohh. sağlıkla kavusursun bebeğine inşallah:))

sağol canım amin

bende zaten böyle teselli ettim kendimi hazırlıksız olmıycak diye

ama bellimi olur ayyy doktorumda dedi suyun patlar kanama olur nişan geli sancın açılman olursa yapicak bişey yok o an doğurturuz dedi

süpriiiizzz dermiş kuzum :ecrin_bebek: ma bebek kanala girmemiş dedi bu ne kadar daha normal doğmaz anlamına geliyor bilemem

Allah onlara yardım etsin,isteyen herkese tattırsın bu güzel duyguyu.Benim görümcemde çok istiyo,ama olmuyo.3 kez tüp bebek denediler ama tutmuyo bi türlü. Zor bişey bi kadın için
tabi canım allahım sana şükürler olsun :S bugün oyunda bi kızla tanıştım 7 senelik evlilermiş çocukları olmuyomuş bi türlü:S
oyy Allah yardımcıları olsun. en hayırlısından evlatlar versin inşallah onlara da boy boy..

bijocum aynısı geldi aklıma sen ben nalan süper olur ya üçümüzde sezeryan zaten üçümüzünde günü aynı süper ya
bende perşembe son kez nst ye giricem
bi daha kontrolede çağırmadı
aynen son bir defa gel göreyim seni dedi dr um bir garip oldum ben de :)

evet asoşşş kescekler bizi, kıtır kıtırrr doğricaklarrr :))))

yazarkasa canım ben daha hamile kalmadan belliydi sezeryan olacağım. benim bir suçum yokkk kaydirigubbakcemile3 yoksa ben güveniyorum kendime normal doğum yapardım.. bi de bebeğine maşallah :nazar:

mazoşist bijo :mymeka:

Sema gazı nasıl anlıyolar, ultrasonda nası grunuo mrk ettım ?

valla gördü heralde gazı var biraz dedi bağırsaklarında ama benim kafa o an şeye gitti allahım uykuzsuz geceler benimi bekliyo dedim film şeridi geçti gözümden ama dr o an bişey anlatıyodu inanmazsın duymadım ne dediini sormadımda bişey

neyse humana rezenem hazır çantamda içe yarar inşallah yada doğana kadar pırt yaparda geçer :roflol:

ay sema boşver o zman bencede riske girme hiç :S hadi gözün aydın o zman haftaya hepiniz cart cart doğurursunuz. biz de çatır çatır doğururuz inşallahbilmiyorumkismile

inşallah canım hadi bakalım ama çoğumuz ekim sonuna kadar halledicez bence

kızzlar bu topicteki herkes sezeryan mı olacak nedir? kasım annesi kalmadı yaw :KK70:
ekim anaları olduk valla:KK70:

oyy Allah yardımcıları olsun. en hayırlısından evlatlar versin inşallah onlara da boy boy..

aynen son bir defa gel göreyim seni dedi dr um bir garip oldum ben de :)

evet asoşşş kescekler bizi, kıtır kıtırrr doğricaklarrr :))))

yazarkasa canım ben daha hamile kalmadan belliydi sezeryan olacağım. benim bir suçum yokkk kaydirigubbakcemile3 yoksa ben güveniyorum kendime normal doğum yapardım.. bi de bebeğine maşallah :nazar:
sanki bizi kesmicekler hem çatır çatır doğurcaz hem de cart diye kukumuzu kesiceklerkaydirigubbakcemile3

anaaamm bebeğin gazı da mı görünüyomuş. ben de cumartesi sorayım gazı var mı diyekaydirigubbakcemile3

sağol canım amin

bende zaten böyle teselli ettim kendimi hazırlıksız olmıycak diye

ama bellimi olur ayyy doktorumda dedi suyun patlar kanama olur nişan geli sancın açılman olursa yapicak bişey yok o an doğurturuz dedi

süpriiiizzz dermiş kuzum :ecrin_bebek: ma bebek kanala girmemiş dedi bu ne kadar daha normal doğmaz anlamına geliyor bilemem

hayırlısı neyse o olsun canım bebiş ve bizim için.:Saruboceq:

ben olabilirim topiğin en son doguranı benım sata göre 2 aralık gorunuyo . çokkkk uzak bir tarıh:KK43:( bayram sonrası dogururum inşallah sağlıklı bi şekilde:)

kocam aradı yoldaymış gelmek üzeredir kalkıyımda sofrayı hazırlıyım bari

nasıl halsizim nasıl bitkin ve iştehsız bide heycandan iyce iştahım kaçtı
ezelde var bugün başım kazan parol içiyim 1 tane sızarım belki

şimdilik öpücükledim hepinizi opuyorumnanaktan

pff ara sıra buraya da yazan bir arkadaşım var balsurat. kk dan tanışıyorum. 5 yıldan sonra mucizevi şekilde hamile kaldı, yarın sabah da doğuma giriyo. çok korkuyodu en son, bugün de görüşemedim :S ona bir dua eder misiniz hamileler, kolay geçsin doğumu..

X