2010 Kasım Anneleri

Sema haftaya mı doguruosun şimdi aman yarabbbimmmm...hayırlı ugurlu olsunnnn
Aso bı bız kaldık kız elımızı cabuk tutalım :))
Miracle aso dogru dıyo hemen doguramazsın keskeeee...
Aso bızımkıler buyuk ıhtımalle ıkı kısı kalırlar yanımda bırı kocam olur ama dıgerı kendı annem mı kayınvalıdemm mı olur bılmıom, bakacaz
ayyy dogum hıkayemı yazmak ııcn sabırsızlanıorum

Biz kalcz burda sadece ikimiz bak da gör neyse cumartesi göstereyim çatımı ben yüzde kaçlık ihtimal normal doğum:2:
bilmiomm aso abimin karısının suyu patladı hastaneye gider gitmez doğurdu bu güzel bişey aslında ama bakalım benimki nasıl olacak
:bbo:

semaa ayy az kaldı desene. e sana çatı muaynesi yapmıcaklar mıydı bugün? ne oldu ne bitti çatın mı dar da sezoya karar verdiniz ne oldu

eet aynen öle aramızda çok az var bakalım neler olcak bende merak ediorum prop hayırlısı olsun hepimiz için..

anaa sema kız pazartesi doğurursan sen ben nalan aynı gün doğurmuş olucaz

hadi hayırlı olsun sezeryan günün şimdiden. belirsizlik bitti demek ki senin için de.. ben de perşembe günü son defa nst ye giricem..

kızlar karnım patlicak galiba çok aşırı şişti artık :S

bugünüm mandalinasız geçti 1 haftadan beri bugün yemedim sadece:S ühü ühühüüüü kocam gelsin almaya gidelim.her gün 1-2 kilo mandalina yiyodum bugün yemeyince bünyem şaştı

:))))))olur yawrumm kapışalımm...
taam yavruuuuum kapışalım o halde.alkisalkisalkis
Kıskanırım sizi beeeeennnn kıskanırım kalbimden bu nasıl nispet yarabbbimmm öleceğim derdimmmmden kaydirigubbakcemile3

Kıskanırım sizi beeeeennnn kıskanırım kalbimden bu nasıl nispet yarabbbimmm öleceğim derdimmmmden kaydirigubbakcemile3
kızz sen gene en geç 2 hafta sonra kavuşursun prensesine. sen yazınca aklıma geldi ya çocuğu olmayanlar falan buraları okuyosalar ne zor ya :bbo:

Gebe hayvan kesmeyin dediler haberlerde gülesim geldi GEBE HAYVAN ayyy çok fenayım

oy bijooo.. çocuğu olmayanlar mazoşist mi böyle bi topik okuyup da kendilerine işkence etsinler :S

kızz sen gene en geç 2 hafta sonra kavuşursun prensesine. sen yazınca aklıma geldi ya çocuğu olmayanlar falan buraları okuyosalar ne zor ya :bbo:
Bijo seni pek bi pollyanna gördüm bugündelikafadulden çok şükür canm tabi :S

nalan nerdeyse bugün hiç gelmedi.Doğum yaklaştı işlere gömüldü galiba marifetli kasım anacuğumuz. Biz de anca oturup götçük büyütelim fınfıkın tabiriyle

oy bijooo.. çocuğu olmayanlar mazoşist mi böyle bi topik okuyup da kendilerine işkence etsinler :S
okurlar hayatım.. ben okuyodum mesela bu ay doğuracaklara bi bakim falan diyodum :S

he kız aso, çok şanslıyız aslında ne kadar şükretsek azdır. bir de sağlıkla kucağımıza alsakk..

bugünü de saymazsam son 6

Allah onlara yardım etsin,isteyen herkese tattırsın bu güzel duyguyu.Benim görümcemde çok istiyo,ama olmuyo.3 kez tüp bebek denediler ama tutmuyo bi türlü. Zor bişey bi kadın için

kimi çağırırsanız çağırın gelsin hemennn. evde birinin yemek yapması gibi bir rahatlık yokmuş kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…