kız tarsustan mersin 20 dakkagelirler hemen suyun patlar patlamaz doğurmıcan ki en az 5 saat sonra
Biz kalcz burda sadece ikimiz bak da görSema haftaya mı doguruosun şimdi aman yarabbbimmmm...hayırlı ugurlu olsunnnn
Aso bı bız kaldık kız elımızı cabuk tutalım :))
Miracle aso dogru dıyo hemen doguramazsın keskeeee...
Aso bızımkıler buyuk ıhtımalle ıkı kısı kalırlar yanımda bırı kocam olur ama dıgerı kendı annem mı kayınvalıdemm mı olur bılmıom, bakacaz
ayyy dogum hıkayemı yazmak ııcn sabırsızlanıorum
:bbo:bilmiomm aso abimin karısının suyu patladı hastaneye gider gitmez doğurdu bu güzel bişey aslında ama bakalım benimki nasıl olacak
kaydirigubbakcemile3 kapışalım mıMiracle Aso sen ve benim aramızda 3-5 gun var, bakalım gelişmeler nasıl olacak :))
kaydirigubbakcemile3 kapışalım mıkaydirigubbakcemile
taam yavruuuuum kapışalım o halde.alkisalkisalkis:))))))olur yawrumm kapışalımm...
Kıskanırım sizi beeeeennnn kıskanırım kalbimden bu nasıl nispet yarabbbimmm öleceğim derdimmmmdenanaa sema kız pazartesi doğurursan sen ben nalan aynı gün doğurmuş olucaz
hadi hayırlı olsun sezeryan günün şimdiden. belirsizlik bitti demek ki senin için de.. ben de perşembe günü son defa nst ye giricem..
kızlar karnım patlicak galiba çok aşırı şişti artık :S
kızz sen gene en geç 2 hafta sonra kavuşursun prensesine. sen yazınca aklıma geldi ya çocuğu olmayanlar falan buraları okuyosalar ne zor ya :bbo:Kıskanırım sizi beeeeennnn kıskanırım kalbimden bu nasıl nispet yarabbbimmm öleceğim derdimmmmdenkaydirigubbakcemile3
Bijo seni pek bi pollyanna gördüm bugündelikafadulden çok şükür canm tabi :Skızz sen gene en geç 2 hafta sonra kavuşursun prensesine. sen yazınca aklıma geldi ya çocuğu olmayanlar falan buraları okuyosalar ne zor ya :bbo:
okurlar hayatım.. ben okuyodum mesela bu ay doğuracaklara bi bakim falan diyodum :Soy bijooo.. çocuğu olmayanlar mazoşist mi böyle bi topik okuyup da kendilerine işkence etsinler :S
kızz sen gene en geç 2 hafta sonra kavuşursun prensesine. sen yazınca aklıma geldi ya çocuğu olmayanlar falan buraları okuyosalar ne zor ya :bbo: