2010 Kasım Anneleri

nan prop uğraştırıcı dediğin bu muydu?
bugün öğlen yedim bende, ama ben daha güzel yapıyorum.

gripin açmayı bıraktım artık ama cola konusunda bişey diyemem.
eşim almazsa pek aklıma gelmiyor ama körolasıca reklamlar aklıma sokuyor.
iş yerinde olunca düzensiz besleniyorsun.
artık yürümüyorum pek. çünkü karnım acıyor yürüyünce.

siee lannn.. ıkı saat ufacık ufacık yuvala yuvala bı hal oldum, elını yıkarken yaparmış,hıhhhh ben zaten zor demedım ugrastırıcı dedım, çarparım kafana haaaaaaa:mymeka:

ay iyiki ekşilisini istememiş kocan o zaman havuç ve patatesleride yuvarlaman gerekiyordu sempatiksalakcinni
yarın sabaha kadar yuvarlardın artık :roflol:

afiyet olsun prop:)
fınfık ben de bayılrıım ekşili köfteye annem çok güzel yapar. acılı ekşili oohh mis:) annem gelsin de yapsın bakayım

kızlar kaçtım ben kendinize iyi bakın hoşsohbetler.

ben kolayı 8 senedır hıç içmedım.... onun yerıne maden suyu içiyorum

bende öğle uykumdan uyanırken canım makarna ve havuçlu patatesli sarmısak yoğurtlu salata çekti.. patatesleri haşlamaya üşendiğim için. sadece makarnaya talim...

kızlar ekşili dediginiz bunun terbıyelısı oluyo dımı beyaz olan? ne farkı var be aynı ugrastırıcılıkta bence, kocama sordum onu ıstemıomus sevmezmıs onu saolsun, bı de terbıyesı tutmasaydı onun cenesıyle ugrasırdım :)

selamm
eskişehirin havası belli olmaz demiştim yağmur yağıyoor boshayallersmile
herkes daha doğumuna var inmemiş göbeğin falan dedi . doğurmam yani yakın zamanda . bilmişler öyle dedi sempatiksalakcinni
akşamada sevgili kaynanacığmlar gelcekmiş. eşimin dayılarıyla :1ninca:
kek yapayım bari dedim offf ne güzel keyif yapcktm akşam kötükedihüso

afiyet olsun prop:)
fınfık ben de bayılrıım ekşili köfteye annem çok güzel yapar. acılı ekşili oohh mis:) annem gelsin de yapsın bakayım

aahhh ahh anneler herşeyi mis gibi yapıyor benim annemde çook güzel yapıyor opuyorumnanaktan

bende hamileliğimde hiç kola içmedim...
sulu köfteyi de çok sık yaparım ekşili içine pirinçte koyuyorum,eşimle bana iki kişilik yaptığım için çok uğraştırmıyor beni fazla yapmıyorum ellerine sağlık canım...

hava atmayın lan.. ben daha bır senedır yemek yapıyorum sadece ben nası ıkıserlı yuvarlıyım onu, bunu yaptıgıma şükür, döverim hepinizi

farkı sadece orda patates ve havucuda yuvarlıyorsun bıçakla özelliği o:)

sen benle dalga mı gecıon akannehir ben nasıl ıkıser ucer yapayım onu yapısır kalır bırbırıne :S
dalga geçmiyorum ya gerçekten. öyle yapabilemek bir sanattır. lülülülülülüv bir gün gösteririm yaparken yakın tutmayacaksın topları..

Son düzenleme:
Aso ve Nehırday saolun kızlar, elime saglık tabı, kac dk kıyma yuvarladım orda kan ter içinde böhüüüüü :))

prop herkes ne yağtığını merak etmiş :)))
eline sağlık pek hamarat gördüm seni kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende tavuk sote yapayım diyorum ama domatesim yok (
domatessiz olurmu bılmem . olur heralde . bu seferliik öyle olsun napim :)

tabi canım gayet güzel yemek yapıyorsundur bence de. önemli olan yapmayı istemek. oo sende bu azim varken oğluna ne sebze çorbaları pişirirsin.. neler neler yaparsın. kemik kaynatırsın kemiiik.

Son düzenleme:
Yaren çok üstüme geliolar çok hiç sorma.. Emeğe saygı sıfır.. Seneye börek mörek de açmaya başlıcam görürsünüz.. Ayrıca cnm kısır istedi şu an nalaka bi fikrim yok, lanet olsun :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…