dışardan söyleyinnn
bende kola içiyorum nedense dikkat ettim içmeye başladım mı 3 gün üst üste içiyorum.
eşim alıyor 2 gün içiyorum. annemle dışarda yemek yiyince içiyorum.
içim yanıyor buzlu buzlu iyi geliyor.
evde makarna pilav pek yemiyorum.
tatlı börek, kek falan pek yapmıyorum.
sabahları reçel yiyorum.
ben nasıl kilo alıyorum?
Dışardan ne istersen yenir melodi yeter ki iste:)
ocak başı.. en guzelı...
adana, çöp şiş, lahmacun, beyti, iskender, hamburger, pizza :))
dün öğlende dışardan yedik,sıktı artık dışarısıda bee,hep aynı şeyler,iskender,pide,lahmacun,pizza
Sebze yemeyi özledim ama ben,şöyle zeytin yağlı fasulye cacık,yada ekşili bamyacokacimcoook Sebze yemeyeli sanırım 1haftayı geçti
İçtiğin kolalardan olmasınkaydirigubbakcemile3
dışarda börek çörek falan yiyosan ondandır canım. Hamurişi ve tatlıyı kesince insan hiç kilo almıyo aslında
kızlar biraz önce sağlık ocağına gittim ilaçlarımı almaya,baktım heyecanlı bir grup iki bayan ve eşleri karnımı görünce kaç aylık dediler sohbet ettik kızlardan biri yeni hamileymiş onun için gelmişler yanındaki bayanda bende 17 günlük anneyim dedi inanamadım manken gibi ve nasıl hoş giyinmiş nasıl enerjik bebeğide evde annesine bırakmış bayıldım kızaa kim korkar doğumdan dedim resmen çıkarkenn,eve uçarak geldim moral oldu bana :)))
öfff o dumanın altında,tütsülene tütsülene yemeyi hiç sevmem.İştahım kaçar midem bulanır zaten.Mangala gittiğimizde mümkünse oldukça uzağa otururum ben,zaten etle aram yok,birde onun kokusunu çekemem:umursamaz:
propp dışarıda bulamayacağım bişi mi yaptın