sarmısağı hatırlattığın iyi oldu prop. sanırım ben de yakında bu yemekten yapıcam gözümde canlandı noodlela ahengi.
buyur onu da canım çekti şimdi :S bu hafta noodle pişiriyim bari bi ara..
vay kolaycı, etı al kızart o kdr, yavrum benimmmm :))
Aso bugun de bıttı doguramadık bak hihoyyyt
aaa terbiyeledik bi güzel de herhaldeasooo, görende sarma yaptın sanacak. antrikot demek. :roflol:
evet prop bugünü de doğurmadan bitirdik gece ne olur allah bilirben 2 hafta umudumu kestim 2 hafta fln suyum gelmez patlamaz cortlamaz benim
Bilmiyorum içimden öyle geldi sanki 2 hafta daha gelmicek gibime geldineden 2 :)
benim 24unden once dogmamalı bu dana oğlum, ev pis ben pis, yardımcı olcak kımse yok, kocamla başbaşa gıderız doguma, kımse de gelmez dogurdum dıye :) 24unden snr tamamdır..
ama anneannesinın 28nde genel kurulu varmı o da 28inden sonra diyo..
sizin boyle taleplerınız var mı aso hanım :))
allah canınızı almasın ha ...
sulu köfte yaptım kızlar oldu mu, rahatladınız mı akannehir
afiyet olsun prop:)
fınfık ben de bayılrıım ekşili köfteye annem çok güzel yapar. acılı ekşili oohh mis:) annem gelsin de yapsın bakayım
ben hiç sulu köfte yapmadım :bbo:. annem çok yapardı .
hatta geçenlrde tarifini istedim bi gün bende yapaym bari :)
sarımsakta koydum . mmmm :))
ben çıkıyorum eşim gelir birazdan kek yapcm daha . bu akşam çok sıkıcı geçecek(
selam hatular naber? azonce hastaneden geldik epidural istiyormusunuz istemiyormusunuz diye kagit doldurduk malum burda beles. anestezistle konstuk iste, ozelliklerini anlatti falan ben yaptircam insaallah istiyorum ya, imza attim geldim
Gripin :mymeka:
Amaaaan Aso zaten normal dogumda herkesın basında olmaması daha ıyı ama mutlaka bı ıkı kısı olmalı ıste. ekım anelerınde kadıncagızın 6 cm mı 8 cm mı ne acılması varken doktor dogumu durdurup sezeryana almış :S kadın etrafındakıler yuzunden gerılmıs bebegı sıkmış fln fıstan.. belkı de en guzelı sadece yanımızda kocamızın olup dıger herkesın sonra gelmesıdır valla ben de bılmıorum kı..
bencede öyleee aynen doğru diyosun. ben hastanede yanımda da kocam kalsın istiyorum da anneme nasıl dicem onu bilmiyorum:)))))))Gripin :mymeka:
Amaaaan Aso zaten normal dogumda herkesın basında olmaması daha ıyı ama mutlaka bı ıkı kısı olmalı ıste. ekım anelerınde kadıncagızın 6 cm mı 8 cm mı ne acılması varken doktor dogumu durdurup sezeryana almış :S kadın etrafındakıler yuzunden gerılmıs bebegı sıkmış fln fıstan.. belkı de en guzelı sadece yanımızda kocamızın olup dıger herkesın sonra gelmesıdır valla ben de bılmıorum kı..
biz geldik
gittik doktor amcamıza 2800 gr olmuşuz yüzünü azıcık göstertti sıpam
vee sezeryan günüm belli oldu sayılır ya pazartesi ya çarşamba alıcam dedi kısmetse konferans varmış değişebilir diye kesin tarih vermedi perşembe nst ye gidicem ogün söyliycek spinali sordum kardeşi benimle aynı haftadaydı geçen hafta sezeryanla almak zorunda kaldı kardeşim inanılmaz korkuyordu dedi genel olucaktı ama anestezistle konuştu spinal oldu çok memnun kaldı sen bilirsin tekrar konuş anestezistle dedi işte avantajlarını anlattı
bende 1 kilo vermişim toplamda 10 kilo oldu
tansiyonum 14 çıktı ama gidene kadar otobüste 5 kere kasılmam oldu ve çok fena gribim dedim olur ozaman dedi zaten evde sık sık ölçüyorum kendim
bu arada otobüste şöför beni rezil etti eşim beni bindirdi kendi bebeğe bişeyler almaya gitti otobüs tıklım tıklım şöför bağırdı hamile var kalkın yer verin diye :kedi: kızardım valla teyza kalktı yer verdi :kedi:
of ya çok garip duygular içindeyim şimdi bide dr çabuk iyleş dedi :2:
kız tarsustan mersin 20 dakkanormal olursam benim yanımda bi kocam olacak hatta o işteyken olursa sancım falan tek başıma taksiye atlayıp gitcem çok yakın zaten hastane bizimkiler mersinden gelene kadar ben doğurmuş olurum o yüzden dayan bebeğim bari kasımı görelim diyorum kocam yıllık izne ayrılacak kasımda gündüzde o beklicek başımda yoksa öle iice gariban giib yalnız başıma doğuma gitmek istemiyorum
biz geldik
gittik doktor amcamıza 2800 gr olmuşuz yüzünü azıcık göstertti sıpam
vee sezeryan günüm belli oldu sayılır ya pazartesi ya çarşamba alıcam dedi kısmetse konferans varmış değişebilir diye kesin tarih vermedi perşembe nst ye gidicem ogün söyliycek spinali sordum kardeşi benimle aynı haftadaydı geçen hafta sezeryanla almak zorunda kaldı kardeşim inanılmaz korkuyordu dedi genel olucaktı ama anestezistle konuştu spinal oldu çok memnun kaldı sen bilirsin tekrar konuş anestezistle dedi işte avantajlarını anlattı
bende 1 kilo vermişim toplamda 10 kilo oldu
tansiyonum 14 çıktı ama gidene kadar otobüste 5 kere kasılmam oldu ve çok fena gribim dedim olur ozaman dedi zaten evde sık sık ölçüyorum kendim
bu arada otobüste şöför beni rezil etti eşim beni bindirdi kendi bebeğe bişeyler almaya gitti otobüs tıklım tıklım şöför bağırdı hamile var kalkın yer verin diye :kedi: kızardım valla teyza kalktı yer verdi :kedi:
of ya çok garip duygular içindeyim şimdi bide dr çabuk iyleş dedi :2:
semacım bende içiyorum benimkinin adı nidilat farklı ilaclar kullanıyoruz carsamba bırakacağım. senin doğum tarihin belirlendi mi