2010 Kasım Anneleri

yaren tavuk soteye domates koymuyorum ben zaten yakıştırmıyorum nedense. ince ince çubuk şeklinde havuç, halka halka soğan, biber, soya sos, baharat olarak da kuri.. ımm

Son düzenleme:
burcu bence kısırı boşver yedikten sonra felaket rahatsız ediyor. hele şimdi midelerimiz iyice küçüldü. bi de reflüyle derdiyle yanma.

yaren tavuk soteye domates koymuyorum ben zaten yakıştırmıyorum nedense. ince ince çubuk şeklinde havuç, halka halka soğan, biber, soya sos, baharat olarak da kuri.. ımm

bu tarife kabak ve kırmızı biber de ekleyelim lütfen jülyen doğranmış :KK66:

asoo haklısın ha.. bi makarna var. bana ne ya bana ne. zaten geç gelecek beyefendi gelince de ben aç değilim diyecek. aman bugün çenem düştü..

emeğe saygı kızlar . ne güzel yapmış uğraşmış okadar
kısırda yaparsın sen hamaratım benim :)):eek:

aaa ben hep domates koyarım bolca hemde . pazardan almamıştım . bende deneyim bakalım belki böyle daha güzel olur :))

burcu bence kısırı boşver yedikten sonra felaket rahatsız ediyor. hele şimdi midelerimiz iyice küçüldü. bi de reflüyle derdiyle yanma.

cnm mecbur boşverıcem malzemem fln yok brden cnm ıstedı.. ayrıca aklınızda bulunsun acayıp gaz yapıomuş bebekte yemeyın dıolar, sutu arttırıomuş, ama cok da gaz yapıomuş :S

asoo haklısın ha.. bi makarna var. bana ne ya bana ne. zaten geç gelecek beyefendi gelince de ben aç değilim diyecek. aman bugün çenem düştü..
:KK70::KK70: ben yaptım birazdan pilavı pişircem sadece:) ben de antrikot çıkarmıştım sabahtan o pişiyor.Pirinç ısladım birazdan pişircem yanına da salata:KK70:

benım kocam dun aksam 6da ıstedı garıbım yazık hadı sulu kofte yap dedı dedım manyak mısın bu saatte ugrasamam ben yardım ederım bak sen basla gelıom fln dedı kaldırmadım valla popomu dısardan soyledı mecburen :)) bugun de yapmasaydım boşardı benı artık :) zaten kırk yılda bır bısı ıster, canım benım yerım ben onu...

bende gideyim uyduruk makarnamı yapayım,uyduruk dedim ya süper olur şimdi :)))

rica ederim aso opuyorumnanaktan gerçekten kalmıyor kenarlarda faln . öyle kalınca çok sinir oluyodum bende. arkadaşlarada söylemiştim onalrda iki demişsin öyle yapıyoruz çok rahat oluyor diyorlar :)))

kabağım yok . kırmızı biber yeşil biber koyayım . benim karnım tok zaten eşim gelince yesin .
salça koyarım birazda :KK70:D

ekleyelim ekleyelim... yanına da çin eriştesi veya pirinç eriştesiii..... hamm.cokacimcoook
buyur onu da canım çekti şimdi :S bu hafta noodle pişiriyim bari bi ara..
:KK70::KK70: ben yaptım birazdan pilavı pişircem sadece:) ben de antrikot çıkarmıştım sabahtan o pişiyor.Pirinç ısladım birazdan pişircem yanına da salata:KK70:

vay kolaycı, etı al kızart o kdr, yavrum benimmmm :))
Aso bugun de bıttı doguramadık bak hihoyyyt

ben yemek yapmak için malzeme aldım ama sular kesıktı... yapamadım.. hukumsuzdur:)))))

ben hiç sulu köfte yapmadım :bbo:. annem çok yapardı .
hatta geçenlrde tarifini istedim bi gün bende yapaym bari :)

rica ederim aso opuyorumnanaktan gerçekten kalmıyor kenarlarda faln . öyle kalınca çok sinir oluyodum bende. arkadaşlarada söylemiştim onalrda iki demişsin öyle yapıyoruz çok rahat oluyor diyorlar :)))

kabağım yok . kırmızı biber yeşil biber koyayım . benim karnım tok zaten eşim gelince yesin .
salça koyarım birazda :KK70:D

bi diş de sarımsak koy bari, güzel olur..

sarmısağı hatırlattığın iyi oldu prop. sanırım ben de yakında bu yemekten yapıcam gözümde canlandı noodlela ahengi.

X