Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen bakma onlara kimse akşam yemeği bile yapmadı doğru düzgün:)))))))hava atmayın lan.. ben daha bır senedır yemek yapıyorum Sen sadece ben nası ıkıserlı yuvarlıyım onu, bunu yaptıgıma şükür, döverim hepinizi
yaren tavuk soteye domates koymuyorum ben zaten yakıştırmıyorum nedense. ince ince çubuk şeklinde havuç, halka halka soğan, biber, soya sos, baharat olarak da kuri.. ımm
burcu bence kısırı boşver yedikten sonra felaket rahatsız ediyor. hele şimdi midelerimiz iyice küçüldü. bi de reflüyle derdiyle yanma.
bu tarife kabak ve kırmızı biber de ekleyelim lütfen jülyen doğranmış
ben yaptım birazdan pilavı pişircem sadece:) ben de antrikot çıkarmıştım sabahtan o pişiyor.Pirinç ısladım birazdan pişircem yanına da salataasoo haklısın ha.. bi makarna var. bana ne ya bana ne. zaten geç gelecek beyefendi gelince de ben aç değilim diyecek. aman bugün çenem düştü..
buyur onu da canım çekti şimdi :S bu hafta noodle pişiriyim bari bi ara..ekleyelim ekleyelim... yanına da çin eriştesi veya pirinç eriştesiii..... hamm.cokacimcoook
ben yaptım birazdan pilavı pişircem sadece:) ben de antrikot çıkarmıştım sabahtan o pişiyor.Pirinç ısladım birazdan pişircem yanına da salata
rica ederim aso opuyorumnanaktan gerçekten kalmıyor kenarlarda faln . öyle kalınca çok sinir oluyodum bende. arkadaşlarada söylemiştim onalrda iki demişsin öyle yapıyoruz çok rahat oluyor diyorlar :)))
kabağım yok . kırmızı biber yeşil biber koyayım . benim karnım tok zaten eşim gelince yesin .
salça koyarım birazda D