2010 Kasım Anneleri

prop ben hiç eve alıp yapmadım ki.
mantarı yerim ama alıp yapmak aklıma gelmez.

evet prop söyle ne yaptın?
çıkıyorum birazdan öğrenmezsem çatlarım.

hadı tahmın edın ugrastırıcı bısı ev yemegı satan yerlerde bıle sımdıye kdr hıc denk gemedım ama elbet yapan vardır..

mantarın kaşarlısını ve közde olanı çok sevrım.. ama hamılelıkte nedense çok tıskındım...

prop tahmin edecek vaktim yok canım.
10 dk sonra çıkıyorum.

acayip merak ettim ve daha ne olduğunu bilmeden canım çekti.. evde malzemen varmış demek ki yapabildin ne yahuu. papara mı? :)

allah canınızı almasın ha ...

sulu köfte yaptım kızlar oldu mu, rahatladınız mı akannehir

uyumaya calıstım ama ne mümkün ter bastı ve her yerim ağrıdı.

kızlar bebek şeyinizden elini başını cıkartıcakmıs gibi oluyormu benim ki sanırım finishe cok yakın:ecrin_bebek:

birtek çöpşiş cazip geldi.
diğerlerinden bıktım.
çöpşiş içinde selçuk'a gitmem lazım.
asıl orda yenir.

cola o kadar kilo yaar mı? 3 bardak haftada?
hergün açma ya da kepekli simit alıyorum.
geçen hafta açma aldım bu hafta kepekli simit almaya başladım.
bamya güzel olur, ama pişiremem ki.
.
e tabiki yapar güzelim,içinde çok fazla şeker var kolanın,açmada aynen acayip yağlı,yeme bari artık

fırnda kaşarlı yemedim hiç nehircim.
sotesini yedim güzeldi. birde pizzada seviyorum.

çok güzel oluyo canım denemeni tavsiye ederim bende

sulu köfte hmm severim.. yaparım da.. oluyor ev yemekleri satan yerlerde kayseri mutfağında meselaa.

uyumaya calıstım ama ne mümkün ter bastı ve her yerim ağrıdı.

kızlar bebek şeyinizden elini başını cıkartıcakmıs gibi oluyormu benim ki sanırım finishe cok yakın:ecrin_bebek:
oluyor şekerim olmaz mı:) hemde çok ağrıyor wcde korkuyroum çıkcak diye:KK70:

sulu köfte hmm severim.. yaparım da.. oluyor ev yemekleri satan yerlerde kayseri mutfağında meselaa.
diom ya denk gelmedım hıc ama kesın yapılıodur dıye..
amannn çok zor bişi sanki hıhh ben elimi yıkarken yaparım onu sempatiksalakcinni

siee lannn.. ıkı saat ufacık ufacık yuvala yuvala bı hal oldum, elını yıkarken yaparmış,hıhhhh ben zaten zor demedım ugrastırıcı dedım, çarparım kafana haaaaaaa:mymeka:

prop yuvarlamasına üşeniyor, ikişer üçer yuvarlayacaksın aynı anda. hızlı oluyor o zaman...

X