- 12 Ekim 2009
- 1.079
- 233
- 44
meydanı boş bırakmam ben de gece gündüz kontrol ederim :)) eve kadın almak cooooooooook zor iş ya.. teyzemlerde var işte yatılı, fırmadan alıolar her sferınde, genelde gürcü roman fln alıolar, dil bilmio fln zor oluyo.. son gelen kremlerını çalmış kadıncagızın :) evde 7x24 bı yabancıyla dolaşmak korkutuo benı, ben oraya gıttıgımde gece uyurken tedırgın oluorum oyle yasayamam :S
kesinlikle katılıyorum bende evimde baskası olsun istemiyorum. insan kendi annesinden bile sıkılıyor ama benim iş gereği evden uzaklasmam gerekiyor kocama nasıl güveneyim adam uyudumu dünya umurunda olmuyor..off bilmiyorum burcu bakacağız bir caresine
sema yawrımmm kasılmalar icin ictiğin ilaca devam ediyon mu
aaaa yasemin senin fotoları dün gördüm bayıldık kocamla
benim kardeşimde fotoğrafçılığa merak sardı yaklaşık 1 senedir ve 2 aydır başımın etini yiyiyordu çekeyim diye hiç ilgilenmemiştim doğurmadan bende çektireyim bari: )))
kıskanç karı delikafadulden
selam kızlar. dr.dan geliyoruz. ama yüzünü göstermedi sıpam. neyse kilosu falan iyiymiş. herşey normalmiş. 2 hafta yurt dışında olucak dr. inşallah bu 2 haftada doğurmam.
hayırlı olsun burcu doğurmazsın merak etme.... ay hepimiz stres olmusuz yaaa...
slm kızlar nasılsınız.çok yoğundu uzun zamandır girmedim.sezencim doğurmuş.allah hayırlı etsin.başka doğuran var mı..?