Ah caaanımmm çok geçmiş olsun bol bol mandaline fln ye. ayy alttan bakınca kanama mı olcak :S kendimi geçtim de kocam korkar stres olur iyice doğuruyorum diyekaydirigubbakcemile3 az önce aradım bi markete gideyim akşama yemeklik bişiler alayım dedim.yok tek çıkma sonlara gelidk düşersin doğurursun fln aklıma kalır dedi.ne istiyosam sipariş vercekmişim. ben maksat dolanayım diye gitcektimhastayım geberiyorum 100 yılın gribini geçiriyorum :2: sabaha kadar uyumadık kızımla oda ben hapşurdukça göbek atıyorum sandı galiba hopluyup zıplıyodu :2: doktora nasıl gidicem bilmiyorum ama erteliyemem malesef neyse ite kaka kemiklerim sızlıyo bide bu halde çatıya bakarsa varya sağlam darbe olur bana böhöööö mafoldumben geçen nst de bi karı vardı doktor muayene etti alttan baktı dedi kanamam var belim kopuyo dedi üstelik 3. çocuğuymuş dayanıklıda bir tipe benziyodu ebede normal son haftalar alttan bakınca kanama ağrı olur dedi
:2:
evet valla bir kişi daha çıktı burda sıkıntıdan patlıcakBiz de Asoyla kendımızı yalnız hıssetmeye baslamıstık bı bızım gunumuz kesın degıl dıye, senın de olman ıyı oldu :)
Evet ya geçmiş çocuğu da aldıramıcak artık.Büyük konuşmayım da bunalıma girerdim:S12. hafta gecmıs mı yanı :S
Ah caaanımmm çok geçmiş olsun bol bol mandaline fln ye. ayy alttan bakınca kanama mı olcak :S kendimi geçtim de kocam korkar stres olur iyice doğuruyorum diyekaydirigubbakcemile3 az önce aradım bi markete gideyim akşama yemeklik bişiler alayım dedim.yok tek çıkma sonlara gelidk düşersin doğurursun fln aklıma kalır dedi.ne istiyosam sipariş vercekmişim. ben maksat dolanayım diye gitcektimakşam götürürüm seni dedi tövbe yarabbim. sempatiksalakcinni
asenam hani senin kocan hergün kadın alacaktı yanlış mı hatırlıyorum? biraz erken başlayın almaya işte..
evet valla bir kişi daha çıktı burda sıkıntıdan patlıcak
Evet ya geçmiş çocuğu da aldıramıcak artık.Büyük konuşmayım da bunalıma girerdim:S
prop sen normal doğum istiordun düyüncen değişti mi?
Kocam hizmetçi tuttu bana demiştin ne oldu yalan mı oldu kız kandırdı mı kocan seni:)off bıraz evı topladım.. karnım acımaya başladı..süpürecektım.. bırde vıleda.. kapıcıyı çagıracagım artık.. yapamayacagım...
Hadi bakalımprop ve aso yalnız değilsiniz ben de varım:))))) umarım istediğim gibi bir doğum olur
Kocam hizmetçi tuttu bana demiştin ne oldu yalan mı oldu kız kandırdı mı kocan seni:)
Hadi bakalımhayırlısı bakalım ne olcak ne bitcek
prop ve asenam inşallah normal doğum olur tek isteğim bu:)))