2010 Kasım Anneleri

lady yakaladım seni nerdesin sen kızım yaaa:mymeka:

şimdi çıkıp 5 dk geliyorum kaydirigubbakcemile

ben eve kadın fln alamam valla butun gun :S ben anneme tahammul edemıyorum bıkac gunden snr, elın karısına hıc dayanamam carparım agzına yuzune snr :))

allahtan kaynanam bu huyumu bılıo 1 hafta kalırım dogumdan snr gıderım dedı, dedım olmaz 2 ay kalcaksın, sen ıstedıgın kdr kalırım rahatsızlık vermeden de cıkar gıderım dedı sonunda :) allaaahhhh bakalım hatasonundan snr evdekı yaşam nasıl değişecek

ben eve kadın fln alamam valla butun gun :S ben anneme tahammul edemıyorum bıkac gunden snr, elın karısına hıc dayanamam carparım agzına yuzune snr :))

allahtan kaynanam bu huyumu bılıo 1 hafta kalırım dogumdan snr gıderım dedı, dedım olmaz 2 ay kalcaksın, sen ıstedıgın kdr kalırım rahatsızlık vermeden de cıkar gıderım dedı sonunda :) allaaahhhh bakalım hatasonundan snr evdekı yaşam nasıl değişecek

kaynanan iyı korkmuş sende:)))))))))))))

Geçmiş olsun tekrardan ladycim, annen doğru sölemiş canım, üşütünce vücudunda baya gaz oluyo onun sancısıdır, özellikle ayağını sıcak tutman lazım, hatta sıcak su torbası varsa ayağının altına onu koyarsan çok ii olur, bol bol sıcak bi şiler iç, içinede bal koy, bal gribe çok ii gelio...

Ay ne kadar zordur hamileyken grip olmak,Allah yardımcın olsun valla...

grip değilim mikrop kampmışım gıdadan
hoff canım sıkkın benım bebek 2 haftada50 gr almış :gitme:
2550 gr yani
bebek iyi ama neden az kilo aldı ki diyorum
doktor endişe ediceğin bişey yok dedi
yan yatıp dinlen beslenemedi dedi
iyiyim cnm evimdeyim ağrılarım azaldı bebişim uyuyo şu anda babasıda hayranlıkla ona bakıyo uzanmış yanına bu arada daha çok varda tüm günü okuyamadım alıntı yaptım bazılarını hepinize teşekkür ederim kızlar bana dua ettiniz merak ettiniz darısı sizlerin başına sağlıkla kucaklayın bebişlerinizi
maşallah canımcım feyste arkadas değiliz eklicim şincik kaydirigubbakcemile
amin hayırlısıyla inşallah
aynen öyle şekerim
bu arada benim sıpa halen dönmedibilmiyorumkismile

yok bugün doğurmayalım aso
çarşamba olsun 20.10.2010 güzel tarihaklinialirimsmile

kocemın doğum gunu 20 sınde
ben o gun doğurmayı çok isterdm ama olmucak :sinifsinif:
lady yakaladım seni nerdesin sen kızım yaaa:mymeka:

şimdi çıkıp 5 dk geliyorum kaydirigubbakcemile

furma be :gitme:
doktordan geldim iyi hisetmiyom kendimi
bebem kilo almadı ya 2 haftada :gitme:

Abooooo en büyük korkum doğurur doğurmaz hamile kalmak:S Az önce görümcem aradı onun bir arkadaşı doğum yapmıştı 5 ay önce. ve yine hamile kalmış hemde 3 aylık :S:S:S:S

oyyy aso benim kabusumda o kafayı yerim direk ayy Allah isteyene versin en az bi 3 sene geçmeden asla düşünmüyorum 2.yi bana kalsa hiç düşünmücem ama kocam çok istiyor bakalım belki bi çocuğun zorluğunu görünce gözü falan korkar vazgecer diye düşünüyorum

marge benim iznim daha uzun ama bizde simdiden kocamla kafa patlatıyoz.. annem bakarım diyor ama evlerimiz cok yakın değil nasıl gelsin kadın hergün. kayınvalide daha yakın ama ben onun bakması taraftarı değilim cok başına buyruk bir hatun.. şunu bunu yapma desem ne olacak canım der beni delirtir sonra kocamla aram bozulur. kadın tutalım tamamda ona nasıl güvenicem bide kadın almısken yatılı ve yabancı istiyom evim müsait değil ay cıldıracam simdi

kaynanan iyı korkmuş sende:)))))))))))))

valla biraz agresif buluomuş beni, dedım oyleyım, annem de dıyo bu kucuklugunden berı boyle dıyo, kaynanam da kabullendık artık dıyo napsın kadın.. saygısızlık etmemeye calısıyorum elımden geldıgınce, o da ufak tefek durumlara ses etmıyo oyle olunca, ama bırlıkte yasamaya baslıcaz smdı nolur bılmıorum..

Son düzenleme:
prop aso ve marge tabiki yalnız değilsiniz bu arada daha 25 ekimde çatı muayenem var 2 haftadır doktor falan görmedik doğum tarihi falan manav bile sormaya başladı abla ne zaman doğum diye

marge benim iznim daha uzun ama bizde simdiden kocamla kafa patlatıyoz.. annem bakarım diyor ama evlerimiz cok yakın değil nasıl gelsin kadın hergün. kayınvalide daha yakın ama ben onun bakması taraftarı değilim cok başına buyruk bir hatun.. şunu bunu yapma desem ne olacak canım der beni delirtir sonra kocamla aram bozulur. kadın tutalım tamamda ona nasıl güvenicem bide kadın almısken yatılı ve yabancı istiyom evim müsait değil ay cıldıracam simdi

benim annem yakınımda ama kalp hastası, çocuk onu bayağı bir yorar onun için istemiorum. Kayınvalidem ise bakar ama anne şunu yap ya da bunu yap şeklinde bir direktifte bulunamam, çünkü ne söylesem ona batar onun için istemiorum. Haftanın iki günü izin yapacağım, eşimle aynı günler yapmayız o da ayrı bir gün yapar oldu üç gün geriye dört gün kalıyor o zaman zarfına uygun fiyata ama yabancı istemiorum birini bulmak gerekiyor:KK43:(((( aslında gönlümde el vermior başkasına baktırmaya ama mecburum işte

prop valla içime oturdu yok ben geceleri falan deli gibi oturur yazar 6000 yaparım

meydanı boş bırakmam ben de gece gündüz kontrol ederim :)) eve kadın almak cooooooooook zor iş ya.. teyzemlerde var işte yatılı, fırmadan alıolar her sferınde, genelde gürcü roman fln alıolar, dil bilmio fln zor oluyo.. son gelen kremlerını çalmış kadıncagızın :) evde 7x24 bı yabancıyla dolaşmak korkutuo benı, ben oraya gıttıgımde gece uyurken tedırgın oluorum oyle yasayamam :S

prop aso ve marge tabiki yalnız değilsiniz bu arada daha 25 ekimde çatı muayenem var 2 haftadır doktor falan görmedik doğum tarihi falan manav bile sormaya başladı abla ne zaman doğum diye

o zaman dört kişi olduk desenize:)) ben de çatı muayenesi olmadım bu arada.

bızım baktıklarmız genelde bulgar göçmenı yada traklyalı.. ama çabuk kabuk degiştiriyorlar.. iki saatte kadın yılışmaya başladı.. her yerı oynuyordu... çekemem dedım postaladım.. benım kayınvalıde yakın ama kadın hasta, en fazla iki saat bakar bebege... annemle hıç olmaz zaten.. baktırmam.. bız bebek için degil, ev temızlıgı için alacagız... bebegımi bırakmam kımseye...

benim annem yakınımda ama kalp hastası, çocuk onu bayağı bir yorar onun için istemiorum. Kayınvalidem ise bakar ama anne şunu yap ya da bunu yap şeklinde bir direktifte bulunamam, çünkü ne söylesem ona batar onun için istemiorum. Haftanın iki günü izin yapacağım, eşimle aynı günler yapmayız o da ayrı bir gün yapar oldu üç gün geriye dört gün kalıyor o zaman zarfına uygun fiyata ama yabancı istemiorum birini bulmak gerekiyor:KK43:(((( aslında gönlümde el vermior başkasına baktırmaya ama mecburum işte

heerkes kendi cocuğunu yetiştirmek ister ama sunu anladım ki ben calısmadan durabilecek bir kadın değilim kendimi mutsuz hissediyorum.
tabi cocuk doğunca pek sıkılmaya vakit kalmaz ama bir süre sonra cok bunalıyormussun yasayanlardan alıntı:hihoyyyt

Ben de istemem evde durmadan yabancı birini.Temizlikçi geldiğinde bile bi an önce bitirse de gitse diye bakıyorum. Aynen her evin düzeni farklı kim gelirse gelsin zor valla

X