- 12 Ekim 2009
- 1.079
- 233
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
asenam eve alacağınız kadını sözlü - yazılı mülakattan geçirmeden almayın sempatiksalakcinni
prop 6000 ben acıcam bak agız burun girerim sonra söz verin bana ben yazacam banane yaaaa aklinialirimsmile
ben eve kadın fln alamam valla butun gun :S ben anneme tahammul edemıyorum bıkac gunden snr, elın karısına hıc dayanamam carparım agzına yuzune snr :))
allahtan kaynanam bu huyumu bılıo 1 hafta kalırım dogumdan snr gıderım dedı, dedım olmaz 2 ay kalcaksın, sen ıstedıgın kdr kalırım rahatsızlık vermeden de cıkar gıderım dedı sonunda :) allaaahhhh bakalım hatasonundan snr evdekı yaşam nasıl değişecek
Geçmiş olsun tekrardan ladycim, annen doğru sölemiş canım, üşütünce vücudunda baya gaz oluyo onun sancısıdır, özellikle ayağını sıcak tutman lazım, hatta sıcak su torbası varsa ayağının altına onu koyarsan çok ii olur, bol bol sıcak bi şiler iç, içinede bal koy, bal gribe çok ii gelio...
Ay ne kadar zordur hamileyken grip olmak,Allah yardımcın olsun valla...
maşallah canımcım feyste arkadas değiliz eklicim şincik kaydirigubbakcemileiyiyim cnm evimdeyim ağrılarım azaldı bebişim uyuyo şu anda babasıda hayranlıkla ona bakıyo uzanmış yanına bu arada daha çok varda tüm günü okuyamadım alıntı yaptım bazılarını hepinize teşekkür ederim kızlar bana dua ettiniz merak ettiniz darısı sizlerin başına sağlıkla kucaklayın bebişlerinizi
aynen öyle şekerim
bu arada benim sıpa halen dönmedibilmiyorumkismile
yok bugün doğurmayalım aso
çarşamba olsun 20.10.2010 güzel tarihaklinialirimsmile
lady yakaladım seni nerdesin sen kızım yaaa:mymeka:
şimdi çıkıp 5 dk geliyorum kaydirigubbakcemile
Abooooo en büyük korkum doğurur doğurmaz hamile kalmak:S Az önce görümcem aradı onun bir arkadaşı doğum yapmıştı 5 ay önce. ve yine hamile kalmış hemde 3 aylık :S:S:S:S
kaynanan iyı korkmuş sende:)))))))))))))
marge benim iznim daha uzun ama bizde simdiden kocamla kafa patlatıyoz.. annem bakarım diyor ama evlerimiz cok yakın değil nasıl gelsin kadın hergün. kayınvalide daha yakın ama ben onun bakması taraftarı değilim cok başına buyruk bir hatun.. şunu bunu yapma desem ne olacak canım der beni delirtir sonra kocamla aram bozulur. kadın tutalım tamamda ona nasıl güvenicem bide kadın almısken yatılı ve yabancı istiyom evim müsait değil ay cıldıracam simdi
prop valla içime oturdu yok ben geceleri falan deli gibi oturur yazar 6000 yaparım
prop aso ve marge tabiki yalnız değilsiniz bu arada daha 25 ekimde çatı muayenem var 2 haftadır doktor falan görmedik doğum tarihi falan manav bile sormaya başladı abla ne zaman doğum diye
benim annem yakınımda ama kalp hastası, çocuk onu bayağı bir yorar onun için istemiorum. Kayınvalidem ise bakar ama anne şunu yap ya da bunu yap şeklinde bir direktifte bulunamam, çünkü ne söylesem ona batar onun için istemiorum. Haftanın iki günü izin yapacağım, eşimle aynı günler yapmayız o da ayrı bir gün yapar oldu üç gün geriye dört gün kalıyor o zaman zarfına uygun fiyata ama yabancı istemiorum birini bulmak gerekiyor(((( aslında gönlümde el vermior başkasına baktırmaya ama mecburum işte
Ben de istemem evde durmadan yabancı birini.Temizlikçi geldiğinde bile bi an önce bitirse de gitse diye bakıyorum. Aynen her evin düzeni farklı kim gelirse gelsin zor vallaben eve kadın fln alamam valla butun gun :S ben anneme tahammul edemıyorum bıkac gunden snr, elın karısına hıc dayanamam carparım agzına yuzune snr :))
allahtan kaynanam bu huyumu bılıo 1 hafta kalırım dogumdan snr gıderım dedı, dedım olmaz 2 ay kalcaksın, sen ıstedıgın kdr kalırım rahatsızlık vermeden de cıkar gıderım dedı sonunda :) allaaahhhh bakalım hatasonundan snr evdekı yaşam nasıl değişecek