hiç sanmıyorum o heyecandan aklına gelicemi kaydirigubbakcemile3Bijo suyumun patladığı an seni düşüncem :roflol:
istediğin kadar tak kafaya, doğmayan çocuk gördünüz mü anam. eninde sonunda çıkıcak mecburen :))ya kızlar benım asıl korkum ben yasamadım ama yasayanlar hep dıyo ya kafaya taktıkca hamıle kalamadım, takmayı bırakınca kaldım; ister misin dorum bız de boyle kafaya taktıkca doguramayalım gecıksın fln :S
maşşallahhhh kızına kocaman olmuşşş. demek benden 2 gün sonra doğuracaksın ha. ay başlıyoruz kızlarrr :teytey:selam kızlar nasılsınız. ben doktordan geldim. kızım 3300 gr olmus ve sanırım 27 ekim gibi sezeryanla doğum yapacağım. cuma günü kontrolum var anestesi icin kan falan alınacak. cocuk doktorumla görüşeceğim. ayy cok heyecanlandım allahın izni ile 10 gün kaldı boyuda 50 cm olmus... masalımın...sezen acayüp tatlı bebişin allah uzun sağlıklı ömür versin nazarlardan korusun maşallah
ben yaptırdım anneme. kapitoneden hayatım..kızlar bebegın kıyafetlerini koyacagınız çekmecelere örtu serdınız mı?.. acaba yaptırsam mı??...
koca göbek mi.. eklettime göbeğimi bak korkarsınız :roflol:http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=15740990#post15740990
koca göbeğimi ekledımi gobegım cok buyumus ya şok oldum şok...
yok hayatım başka doğuran. ama her an olabilir, tetikteyiz :jeyyar:slm kızlar nasılsınız.çok yoğundu uzun zamandır girmedim.sezencim doğurmuş.allah hayırlı etsin.başka doğuran var mı..?
kaydirigubbakcemile3:lepi:hepimiz her gün 9 doğuruyoruz başakcım:)
Maşallahselam kızlar nasılsınız. ben doktordan geldim. kızım 3300 gr olmus ve sanırım 27 ekim gibi sezeryanla doğum yapacağım. cuma günü kontrolum var anestesi icin kan falan alınacak. cocuk doktorumla görüşeceğim. ayy cok heyecanlandım allahın izni ile 10 gün kaldı boyuda 50 cm olmus... masalımın...sezen acayüp tatlı bebişin allah uzun sağlıklı ömür versin nazarlardan korusun maşallah
Bana öyle deme şansları yok..lülülülülülüaynen bu tarz şeyler küçük yerlerde daha çok oluyor banada daha doğurmadan eee ikinci çocuğu ne zaman yapacaksınız e düşünün hemen ikinciyi diyorlarr sinirrrrrrrrrrr oluyorumm
selam kızlar. dr.dan geliyoruz. ama yüzünü göstermedi sıpam. neyse kilosu falan iyiymiş. herşey normalmiş. 2 hafta yurt dışında olucak dr. inşallah bu 2 haftada doğurmam.
Ben epeydir göremiyorum,resim bile alamıyoruz,yerleri kalmadı yavrularımın..Benim doktor da bu cumartesi amerika ya gidiyor,28 inde gelecekmiş..Dayanabilir miyim bilmem:uhm:
Maşallahın var canımKızlar bacaklarım öyle şişti ki korktum,tansiyonumu ölçtürdüm normal çıktı şükür ki...Yarın gidicem ben de doktora..Artık son 3,4 gündür zor geçiyor benim için..Dün gece 6 kere falan tuvalete gittim,döne döne ,yatmaya çalıştım..İyi bile dayandım bu zamana dek,buna da şükür napalım
Hepinizin doktoru amerika yollarında yahu.Benimki gitmez umarım gitmesn ne işi varmışvalla siz yokken sancı filan gelirse napcaz diye sorduk. hastaneye gidin onlar benle irtibata geçerler dedi. ayrılırken de 2 hafta sonra hamile olarak görüşmek dileğiyle dedim. beklesinler daha yaa.....
Kızlar bacaklarım öyle şişti ki korktum,tansiyonumu ölçtürdüm normal çıktı şükür ki...Yarın gidicem ben de doktora..Artık son 3,4 gündür zor geçiyor benim için..Dün gece 6 kere falan tuvalete gittim,döne döne ,yatmaya çalıştım..İyi bile dayandım bu zamana dek,buna da şükür napalım
Benim de geceleri belim ağrıyor hatta dün gece biraz fala ağrıdı.Doğum habercisi mibenim de gece 2 yanıma birden ağrı saplandı, allahhh doğuruyo muyum acaba dedim. 2 gün önce de kayınvalidem anlatmıştı, 3 oğlumda da belime ağrı saplandı, doğum başladı diye :S
prop valla dediğin gibi susasak doğum mu başladı acaba demeye başladık artık :roflol:
he bu arada lady cim hiç kafana takma. kilosu az değil ki bebeğinin, 2500 gayet iyi bence. suyu da azaldıysa takip edilirsin, olmadı doğurursun. 37 hafta bence çok erken değil.. sen yat dinlen. ayırca sana süt, muz, mercimek, ayran öneririm..
Götçükkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sevdim bu tabiri :))))))))yavrum ödemmi oldun noldun sen nazarmı değdi yoksam su iç bol bol kaldır bacaklarını kalp seviyesine..
biz bir tanesine zor dayanıyoruz haftasonu biraz yoruldum ya popomun kemikleri ağrıdı resmen
götçüklerim ağrıyor diye diye dolandım evin içinde sempatiksalakcinni
Beklersin bence yaa,yorma kendini,izindesin sanırım artık...valla siz yokken sancı filan gelirse napcaz diye sorduk. hastaneye gidin onlar benle irtibata geçerler dedi. ayrılırken de 2 hafta sonra hamile olarak görüşmek dileğiyle dedim. beklesinler daha yaa.....
Sağol canım benim,29 ekime kadar dayanabilsem iyi olurdu..Şu an bile öyle sıkıştırıyorlar kigöğüslerimin altındanMaşallahın var canımay bakalım ne zaman gelcek küçük minnoşlar:))))
Şu an bacaklarımı uzatmış vaziyetteyim zaten..yavrum ödemmi oldun noldun sen nazarmı değdi yoksam su iç bol bol kaldır bacaklarını kalp seviyesine..
biz bir tanesine zor dayanıyoruz haftasonu biraz yoruldum ya popomun kemikleri ağrıdı resmen
götçüklerim ağrıyor diye diye dolandım evin içinde sempatiksalakcinni
dilemma,fınfık kıyamam size.
bende bütün gün çalıştığım için sallıyorum ayaklarımı.
çok fazla şişmiyor galiba, çizmelerim hala oluyor.
birtek çalışan ben mi kaldım kızlar?