2010 Kasım Anneleri

Bijo suyumun patladığı an seni düşüncem :roflol:
hiç sanmıyorum o heyecandan aklına gelicemi kaydirigubbakcemile3

ya kızlar benım asıl korkum ben yasamadım ama yasayanlar hep dıyo ya kafaya taktıkca hamıle kalamadım, takmayı bırakınca kaldım; ister misin dorum bız de boyle kafaya taktıkca doguramayalım gecıksın fln :S
istediğin kadar tak kafaya, doğmayan çocuk gördünüz mü anam. eninde sonunda çıkıcak mecburen :))

selam kızlar nasılsınız. ben doktordan geldim. kızım 3300 gr olmus ve sanırım 27 ekim gibi sezeryanla doğum yapacağım. cuma günü kontrolum var anestesi icin kan falan alınacak. cocuk doktorumla görüşeceğim. ayy cok heyecanlandım allahın izni ile 10 gün kaldı boyuda 50 cm olmus... masalımın...sezen acayüp tatlı bebişin allah uzun sağlıklı ömür versin nazarlardan korusun maşallah
maşşallahhhh kızına kocaman olmuşşş. demek benden 2 gün sonra doğuracaksın ha. ay başlıyoruz kızlarrr :teytey:

kızlar bebegın kıyafetlerini koyacagınız çekmecelere örtu serdınız mı?.. acaba yaptırsam mı??...
ben yaptırdım anneme. kapitoneden hayatım..

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=15740990#post15740990
koca göbeğimi ekledımi gobegım cok buyumus ya şok oldum şok...
koca göbek mi.. eklettime göbeğimi bak korkarsınız :roflol:
maşallah ve ayrıca hakatten düşmüş göbüşün..

slm kızlar nasılsınız.çok yoğundu uzun zamandır girmedim.sezencim doğurmuş.allah hayırlı etsin.başka doğuran var mı..?
yok hayatım başka doğuran. ama her an olabilir, tetikteyiz :jeyyar:

benim de gece 2 yanıma birden ağrı saplandı, allahhh doğuruyo muyum acaba dedim. 2 gün önce de kayınvalidem anlatmıştı, 3 oğlumda da belime ağrı saplandı, doğum başladı diye :S

prop valla dediğin gibi susasak doğum mu başladı acaba demeye başladık artık :roflol:

he bu arada lady cim hiç kafana takma. kilosu az değil ki bebeğinin, 2500 gayet iyi bence. suyu da azaldıysa takip edilirsin, olmadı doğurursun. 37 hafta bence çok erken değil.. sen yat dinlen. ayırca sana süt, muz, mercimek, ayran öneririm..

selam kızlar nasılsınız. ben doktordan geldim. kızım 3300 gr olmus ve sanırım 27 ekim gibi sezeryanla doğum yapacağım. cuma günü kontrolum var anestesi icin kan falan alınacak. cocuk doktorumla görüşeceğim. ayy cok heyecanlandım allahın izni ile 10 gün kaldı boyuda 50 cm olmus... masalımın...sezen acayüp tatlı bebişin allah uzun sağlıklı ömür versin nazarlardan korusun maşallah
Maşallah:nazar:Tosuncuk bir kız geliyorrr
aynen bu tarz şeyler küçük yerlerde daha çok oluyor banada daha doğurmadan eee ikinci çocuğu ne zaman yapacaksınız e düşünün hemen ikinciyi diyorlarr sinirrrrrrrrrrr oluyorumm
Bana öyle deme şansları yok..lülülülülülü

selam kızlar. dr.dan geliyoruz. ama yüzünü göstermedi sıpam. neyse kilosu falan iyiymiş. herşey normalmiş. 2 hafta yurt dışında olucak dr. inşallah bu 2 haftada doğurmam.

Ben epeydir göremiyorum,resim bile alamıyoruz,yerleri kalmadı yavrularımın..Benim doktor da bu cumartesi amerika ya gidiyor,28 inde gelecekmiş..Dayanabilir miyim bilmem:uhm:

Kızlar bacaklarım öyle şişti ki korktum,tansiyonumu ölçtürdüm normal çıktı şükür ki...Yarın gidicem ben de doktora..Artık son 3,4 gündür zor geçiyor benim için..Dün gece 6 kere falan tuvalete gittim,döne döne ,yatmaya çalıştım..İyi bile dayandım bu zamana dek,buna da şükür napalım

Ben epeydir göremiyorum,resim bile alamıyoruz,yerleri kalmadı yavrularımın..Benim doktor da bu cumartesi amerika ya gidiyor,28 inde gelecekmiş..Dayanabilir miyim bilmem:uhm:

valla siz yokken sancı filan gelirse napcaz diye sorduk. hastaneye gidin onlar benle irtibata geçerler dedi. ayrılırken de 2 hafta sonra hamile olarak görüşmek dileğiyle dedim. beklesinler daha yaa.....

Kızlar bacaklarım öyle şişti ki korktum,tansiyonumu ölçtürdüm normal çıktı şükür ki...Yarın gidicem ben de doktora..Artık son 3,4 gündür zor geçiyor benim için..Dün gece 6 kere falan tuvalete gittim,döne döne ,yatmaya çalıştım..İyi bile dayandım bu zamana dek,buna da şükür napalım
Maşallahın var canım :nazar: ay bakalım ne zaman gelcek küçük minnoşlar:))))

selam kıslar nasılsınız?
dışarıda şakır şakır yağmur yağıyor, hava karanlık ruhum sıkıldı.
bebeğini görenlere maşallah.
benim randevum haftaya pazartesi.
merak ediyorum oğluşum nasıl diye.
kızlar sağ tarafınıza yatabiliyor musunuz?

valla siz yokken sancı filan gelirse napcaz diye sorduk. hastaneye gidin onlar benle irtibata geçerler dedi. ayrılırken de 2 hafta sonra hamile olarak görüşmek dileğiyle dedim. beklesinler daha yaa.....
Hepinizin doktoru amerika yollarında yahu.Benimki gitmez umarım gitmesn ne işi varmış:KK70: ben ona seminer veririmkaydirigubbakcemile3

gripin nerde acaba?
geceliklerini aldı mı merak ettim.

yavrum ödemmi oldun noldun sen nazarmı değdi yoksam su iç bol bol kaldır bacaklarını kalp seviyesine..
biz bir tanesine zor dayanıyoruz haftasonu biraz yoruldum ya popomun kemikleri ağrıdı resmen
götçüklerim ağrıyor diye diye dolandım evin içinde sempatiksalakcinni

benim de gece 2 yanıma birden ağrı saplandı, allahhh doğuruyo muyum acaba dedim. 2 gün önce de kayınvalidem anlatmıştı, 3 oğlumda da belime ağrı saplandı, doğum başladı diye :S

prop valla dediğin gibi susasak doğum mu başladı acaba demeye başladık artık :roflol:

he bu arada lady cim hiç kafana takma. kilosu az değil ki bebeğinin, 2500 gayet iyi bence. suyu da azaldıysa takip edilirsin, olmadı doğurursun. 37 hafta bence çok erken değil.. sen yat dinlen. ayırca sana süt, muz, mercimek, ayran öneririm..
Benim de geceleri belim ağrıyor hatta dün gece biraz fala ağrıdı.Doğum habercisi mi :p doğurmayı beklemek doğurmaktan daha zormuş kaydirigubbakcemile3
yavrum ödemmi oldun noldun sen nazarmı değdi yoksam su iç bol bol kaldır bacaklarını kalp seviyesine..
biz bir tanesine zor dayanıyoruz haftasonu biraz yoruldum ya popomun kemikleri ağrıdı resmen
Götçükkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sevdim bu tabiri :))))))))

dilemma,fınfık kıyamam size. :nazar:
bende bütün gün çalıştığım için sallıyorum ayaklarımı.
çok fazla şişmiyor galiba, çizmelerim hala oluyor. :nazar:

fınfıkçım bende aldım sonunda. çok fazla içime sinmedi. istediğim gibi desenli bulamadım. beğendiklerim düğmesiz.
koskaca çarşıda sevimli birşey yok.
bir tane pijama aldım ayıcıklı.
bir tane daha gecelik alacağım, birde eşofman takımı.

Beklersin bence yaa,yorma kendini,izindesin sanırım artık...
Ben doktorum yokken doğurursam,ortağı var aynı hastanede,birlikte klinikleri de var.O doktor yapacak doğumu,zaten sezeryan,onlar da çok tecrübeli,sorun yok
Maşallahın var canım :nazar: ay bakalım ne zaman gelcek küçük minnoşlar:))))
Sağol canım benim,29 ekime kadar dayanabilsem iyi olurdu..Şu an bile öyle sıkıştırıyorlar kigöğüslerimin altından
Şu an bacaklarımı uzatmış vaziyetteyim zaten..
Neren ağrıyormuş,neren,çok güldüm yaaa,alem kız:roflol:

dilemmacım valla bende olmaz bot alırım diye düşünmüştüm. idare ediyor şimdilik.

Son düzenleme:
X