- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 44
hiç sanmıyorum o heyecandan aklına gelicemi kaydirigubbakcemile3Bijo suyumun patladığı an seni düşüncem :roflol:
istediğin kadar tak kafaya, doğmayan çocuk gördünüz mü anam. eninde sonunda çıkıcak mecburen :))ya kızlar benım asıl korkum ben yasamadım ama yasayanlar hep dıyo ya kafaya taktıkca hamıle kalamadım, takmayı bırakınca kaldım; ister misin dorum bız de boyle kafaya taktıkca doguramayalım gecıksın fln :S
maşşallahhhh kızına kocaman olmuşşş. demek benden 2 gün sonra doğuracaksın ha. ay başlıyoruz kızlarrr :teytey:selam kızlar nasılsınız. ben doktordan geldim. kızım 3300 gr olmus ve sanırım 27 ekim gibi sezeryanla doğum yapacağım. cuma günü kontrolum var anestesi icin kan falan alınacak. cocuk doktorumla görüşeceğim. ayy cok heyecanlandım allahın izni ile 10 gün kaldı boyuda 50 cm olmus... masalımın...sezen acayüp tatlı bebişin allah uzun sağlıklı ömür versin nazarlardan korusun maşallah
ben yaptırdım anneme. kapitoneden hayatım..kızlar bebegın kıyafetlerini koyacagınız çekmecelere örtu serdınız mı?.. acaba yaptırsam mı??...
koca göbek mi.. eklettime göbeğimi bak korkarsınız :roflol:http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=15740990#post15740990
koca göbeğimi ekledımi gobegım cok buyumus ya şok oldum şok...
maşallah ve ayrıca hakatten düşmüş göbüşün..
yok hayatım başka doğuran. ama her an olabilir, tetikteyiz :jeyyar:slm kızlar nasılsınız.çok yoğundu uzun zamandır girmedim.sezencim doğurmuş.allah hayırlı etsin.başka doğuran var mı..?