2010 Kasım Anneleri

selam kızlar...bugün temizlik günüm mıy mıy evi temizliyorum...cumartesi markette doğuruyorum sandım bende birden bi sancı girdi kan ter içinde kaldım meğer ishal olmuşum ondanmış sancı falan marketten çıkıp tuvalete zor yetişim tabi kocam şoklarda adam tuvaleteyken arıyor ben açamıyorum beni tuvalette doğuruyor sanmış ne olduğunu anlayamadı bende netten okumuştum doğumdan bi kaç gün önce ishal olunur falan diye büütn hafasonu doğuracam diye bekledim öle gerçekten herseyden nem kapar olduk herseyi doğum başlangıcı sanmaya başladım..
Geçmiş olsun canm hamilelikte ishal de hiç çekilmiyor valla.:S

Ben de her gece rüyamda ya doktorumu görüyorum ya doğumu=) kafayı çizdim artık

selam kızlar nasılsınız. ben doktordan geldim. kızım 3300 gr olmus ve sanırım 27 ekim gibi sezeryanla doğum yapacağım. cuma günü kontrolum var anestesi icin kan falan alınacak. cocuk doktorumla görüşeceğim. ayy cok heyecanlandım allahın izni ile 10 gün kaldı boyuda 50 cm olmus... masalımın...sezen acayüp tatlı bebişin allah uzun sağlıklı ömür versin nazarlardan korusun maşallah

yasemin maaşallah bebişine senle günümüz aynı bende 5 te gidicem bakalım ne diycek

3 kilo neki 1 ayda ben 3 haftada aldım o 3 kiloyu hamileliğimizn başından beri rekor kırdım okadar kilo alarak ama neyseki kontrolden sonraki 2 haftada kilo almadım ohh sanırım 12 kiloyla kapatıcam allahım bunada şükür

evet bafocum ilk aylardaki iskence geri geldi sanki cok kotuydu kasik agrim hafifledi biraz yaa

ay hem seviniyorum hem korkuyorum sanci var die ne olcek halim bilmem ohaoldumsmile

hazalcım geçmiş olsun benimde karnım sertleşiyor annem karnıma bakarken yüzüğü değdi nasıl sızladı acıdıı:KK43: uff yaa iki gündür böylee takdımmm kafayııı

Ben de her gece rüyamda ya doktorumu görüyorum ya doğumu=) kafayı çizdim artık

asocum aynen ya doktor ya kızım ya emziriyorum ya doğuruyorum off zaten normalde acayip fazla rüya gören bi insanım iyce tavan yaptı
bugün sezeryan dikiş ipliklerimi gördüm beyazdı kaba kaba ağlıyodum sinirimden düşün artık eşim sen aştın olayı farklı boyutlara geçtin diyo -tatlicadiarzu-

DeliMavi hepimiz kardeşizzzz :)) aynı dert hepimizin başında az kaldı azz..

Miracle kolay gelsin, kadın alsaydın dıce de her hafta da kadın mı alınır :S her hafta yarım gun alsana

aradım canım kadını bu hafta bi cuma boşmuş onu da ben istemedim kocam haftasonu içine ediyor çünkü bi kaç gün temiz kalsın bari haftaya pazartesi de doktora gitcem salıya falan artık gelecek kadın haftada bir siliyorum zaten...

hastayım geberiyorum 100 yılın gribini geçiriyorum :2: sabaha kadar uyumadık kızımla oda ben hapşurdukça göbek atıyorum sandı galiba hopluyup zıplıyodu :2: doktora nasıl gidicem bilmiyorum ama erteliyemem malesef neyse ite kaka kemiklerim sızlıyo bide bu halde çatıya bakarsa varya sağlam darbe olur bana böhöööö mafoldumben geçen nst de bi karı vardı doktor muayene etti alttan baktı dedi kanamam var belim kopuyo dedi üstelik 3. çocuğuymuş dayanıklıda bir tipe benziyodu ebede normal son haftalar alttan bakınca kanama ağrı olur dedi

:2:

doktor yakışıklı mı bari, şöyle nip tuck taki gibiaklinialirimsmileaklinialirimsmile
yakışıklı yakışıklı hem yakışıklı hem karizma :)))))))))))))))))))) Maşallahı var
asocum aynen ya doktor ya kızım ya emziriyorum ya doğuruyorum off zaten normalde acayip fazla rüya gören bi insanım iyce tavan yaptı
bugün sezeryan dikiş ipliklerimi gördüm beyazdı kaba kaba ağlıyodum sinirimden düşün artık eşim sen aştın olayı farklı boyutlara geçtin diyo -tatlicadiarzu-
Ben de çok rüya görürüm =))))))))))))))) hakkaten haa dikiş ipliklerini mi gördün o da iyiymiş:KK70::KK70::KK70::KK70: ben en fazla suyumun patladığını görüyorum:KK70:
hiç sorma asom neyseki geçti doğrusu benim gibi kabıza arada bi ishal iyi oluyor ama sancısı falan korkuttu açıkçası..
Ben de kabızlık yok ama hemoroid oluştu ne alaka dimi:)))))))
Ya ben bir ara künefe yedim ishal oldum.Hem de madodan almıştımkötükedihüso o gece ölüyorum sandım. bir ağrı bir sancı bir de önden de sular geliyo aha dedim suyum patladı doğuruyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 korkuyo insan ya aman ishal mishal uzak dursun hepimizden

selam herkese, bakıyorum da topikte herkesin günü kesinleşmiş. Normal doğum istediğim için doktorumda bu konulara hiç girmedi kendisi de çünkü normal doğum yanlısı. doktorum daha çok şekerim üzerine düşüyor. Parmaklarım delik deşik oldu neyseki az kaldı bu zulümden kurtulacağım.

Yasemincim senin adına çok sevindim günün çok az kalmış, sağlıcakla bebişini eline alırsın

hazalcım geçmiş olsun benimde karnım sertleşiyor annem karnıma bakarken yüzüğü değdi nasıl sızladı acıdıı:KK43: uff yaa iki gündür böylee takdımmm kafayııı

saol figencim ay bende surekli yemek masasinin kenarina carpiom yavas ama yinede cok acio yaa

hiç sorma asom neyseki geçti doğrusu benim gibi kabıza arada bi ishal iyi oluyor ama sancısı falan korkuttu açıkçası..

gecmis olsun cnm hamile iken hic bi hastalik cekilmio ølup ølup diriliosun sanki gerci normalkende hastalik cekilmez ama hamile iken daha feci eyvahedigeldismile

Son düzenleme:
Abooooo en büyük korkum doğurur doğurmaz hamile kalmak:S Az önce görümcem aradı onun bir arkadaşı doğum yapmıştı 5 ay önce. ve yine hamile kalmış hemde 3 aylık :S:S:S:S

selam herkese, bakıyorum da topikte herkesin günü kesinleşmiş. Normal doğum istediğim için doktorumda bu konulara hiç girmedi kendisi de çünkü normal doğum yanlısı. doktorum daha çok şekerim üzerine düşüyor. Parmaklarım delik deşik oldu neyseki az kaldı bu zulümden kurtulacağım.

Yasemincim senin adına çok sevindim günün çok az kalmış, sağlıcakla bebişini eline alırsın

Biz de Asoyla kendımızı yalnız hıssetmeye baslamıstık bı bızım gunumuz kesın degıl dıye, senın de olman ıyı oldu :)

X