Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canm hamilelikte ishal de hiç çekilmiyor valla.:Sselam kızlar...bugün temizlik günüm mıy mıy evi temizliyorum...cumartesi markette doğuruyorum sandım bende birden bi sancı girdi kan ter içinde kaldım meğer ishal olmuşum ondanmış sancı falan marketten çıkıp tuvalete zor yetişim tabi kocam şoklarda adam tuvaleteyken arıyor ben açamıyorum beni tuvalette doğuruyor sanmış ne olduğunu anlayamadı bende netten okumuştum doğumdan bi kaç gün önce ishal olunur falan diye büütn hafasonu doğuracam diye bekledim öle gerçekten herseyden nem kapar olduk herseyi doğum başlangıcı sanmaya başladım..
normalde kullanmıyorum örtu vs. ama bebek için düşünüyorum... nasıl bır şey yaptırdın..
Ben de her gece rüyamda ya doktorumu görüyorum ya doğumu=) kafayı çizdim artık
selam kızlar nasılsınız. ben doktordan geldim. kızım 3300 gr olmus ve sanırım 27 ekim gibi sezeryanla doğum yapacağım. cuma günü kontrolum var anestesi icin kan falan alınacak. cocuk doktorumla görüşeceğim. ayy cok heyecanlandım allahın izni ile 10 gün kaldı boyuda 50 cm olmus... masalımın...sezen acayüp tatlı bebişin allah uzun sağlıklı ömür versin nazarlardan korusun maşallah
evet bafocum ilk aylardaki iskence geri geldi sanki cok kotuydu kasik agrim hafifledi biraz yaa
ay hem seviniyorum hem korkuyorum sanci var die ne olcek halim bilmem ohaoldumsmile
Ben de her gece rüyamda ya doktorumu görüyorum ya doğumu=) kafayı çizdim artık
kolay gelsın canım.. geçmiş olsun...
kolay gelsin geçmiş olsun canım dikkat et kendine
farkındayım canım,işin ucunda bebişlere kavuşmak varya sabrediyoruz.Allah yardımcımız olsun....delı mavı... hepımız öyleyız.. gayet normal...
DeliMavi hepimiz kardeşizzzz :)) aynı dert hepimizin başında az kaldı azz..
Miracle kolay gelsin, kadın alsaydın dıce de her hafta da kadın mı alınır :S her hafta yarım gun alsana
banada eşim diyor az kaldı diye,o da uyumuyor benim iniltilerimden,onada yazıkben de uykum gelmesın ıstıyorum yatmak zorunda kalcam dıye ama naparsın.. benı annemler az kaldı sık dişini diye teselli ediolar be de sizi öyle teselli edeyim :))
Geçmiş olsun canm hamilelikte ishal de hiç çekilmiyor valla.:S
yakışıklı yakışıklı hem yakışıklı hem karizma :)))))))))))))))))))) Maşallahı vardoktor yakışıklı mı bari, şöyle nip tuck taki gibiaklinialirimsmileaklinialirimsmile
Ben de çok rüya görürüm =))))))))))))))) hakkaten haa dikiş ipliklerini mi gördün o da iyiymiş ben en fazla suyumun patladığını görüyorumasocum aynen ya doktor ya kızım ya emziriyorum ya doğuruyorum off zaten normalde acayip fazla rüya gören bi insanım iyce tavan yaptı
bugün sezeryan dikiş ipliklerimi gördüm beyazdı kaba kaba ağlıyodum sinirimden düşün artık eşim sen aştın olayı farklı boyutlara geçtin diyo -tatlicadiarzu-
Ben de kabızlık yok ama hemoroid oluştu ne alaka dimi:)))))))hiç sorma asom neyseki geçti doğrusu benim gibi kabıza arada bi ishal iyi oluyor ama sancısı falan korkuttu açıkçası..
hazalcım geçmiş olsun benimde karnım sertleşiyor annem karnıma bakarken yüzüğü değdi nasıl sızladı acıdıı uff yaa iki gündür böylee takdımmm kafayııı
hiç sorma asom neyseki geçti doğrusu benim gibi kabıza arada bi ishal iyi oluyor ama sancısı falan korkuttu açıkçası..
selam herkese, bakıyorum da topikte herkesin günü kesinleşmiş. Normal doğum istediğim için doktorumda bu konulara hiç girmedi kendisi de çünkü normal doğum yanlısı. doktorum daha çok şekerim üzerine düşüyor. Parmaklarım delik deşik oldu neyseki az kaldı bu zulümden kurtulacağım.
Yasemincim senin adına çok sevindim günün çok az kalmış, sağlıcakla bebişini eline alırsın
Abooooo en büyük korkum doğurur doğurmaz hamile kalmak:S Az önce görümcem aradı onun bir arkadaşı doğum yapmıştı 5 ay önce. ve yine hamile kalmış hemde 3 aylık :S:S:S:S