2010 Kasım Anneleri

f,genkcim artık karnının sertleşmesi cok normal sadece saatte 4 ten fazla olup olmadığına dikkat et. bide kasılma gelip tüm gün tas gibi yapmaz. bebeğin hareketi falandır o bebek kasmıştır kendini

sağol canım bugün o sertlik gitmiş benim kontrol perşembe günüydü bende öne alabilirim eşimle konuşcamm şimdii

selam kizlar

sabah sabah kustum ya bide acayip kasiklarim agrioo yururken iki buklum oluyorum bugun dogurursam sasirmicam cik aciyo cunku kasiklarim..

amaann geri mi geldi yoksa ilk aylardaki iskence. gecmıs olsun

yasemncım bellı olmus hadı hayırlısı
maşallah kuzuya
su kadna uyuz oluyorum. madem pilates yapıyordu o kadar nıye normal doguramadı

kızlar bebegın elbıselerını hangı detarjanla yıkadınız... ???? bugun yıkamayı düşunuyorum..
ben dalan kullanyorum cok guzel kokuyor hemde naturel

ben de sadece cıla suruom ıste baska bısı bılmıom..

ben de gıdım de yemek yıyım cok acıktım hadı gorusuruz kızlarrr

selam kızlar...bugün temizlik günüm mıy mıy evi temizliyorum...cumartesi markette doğuruyorum sandım bende birden bi sancı girdi kan ter içinde kaldım meğer ishal olmuşum ondanmış sancı falan marketten çıkıp tuvalete zor yetişim tabi kocam şoklarda adam tuvaleteyken arıyor ben açamıyorum beni tuvalette doğuruyor sanmış ne olduğunu anlayamadı bende netten okumuştum doğumdan bi kaç gün önce ishal olunur falan diye büütn hafasonu doğuracam diye bekledim öle gerçekten herseyden nem kapar olduk herseyi doğum başlangıcı sanmaya başladım..

selam kızlar,bugünlerde geceler işkence oldu bana resmen uyumuyorum,sola yatıyorum kasığım tutulmuş gibi sancı yapıyor,sağa yatıyorum bu defa sağ kasığım aynı.sinirden ağlıcaktım.bir sağ bir sol derken sabah oluoyor

kızlar bebegın kıyafetlerini koyacagınız çekmecelere örtu serdınız mı?.. acaba yaptırsam mı??...

kolay gelsın canım.. geçmiş olsun...

karnımı dyurdum geldim ama salata yedıgım ıcın her an acıkabılırım tekrar :) haftasonu mıdemın içine ettım yanı çöplük gibi ne bulduysam yedim, bıkac gun azıcık hafıf yıyım barı ya oğlum sıkışıo içerde ya midem :))

DeliMavi hepimiz kardeşizzzz :)) aynı dert hepimizin başında az kaldı azz..

Miracle kolay gelsin, kadın alsaydın dıce de her hafta da kadın mı alınır :S her hafta yarım gun alsana

evet bafocum ilk aylardaki iskence geri geldi sanki cok kotuydu kasik agrim hafifledi biraz yaa

ay hem seviniyorum hem korkuyorum sanci var die ne olcek halim bilmem ohaoldumsmile

erensezen maşaallah kayra bebeğe çok tatlı,ne mutlu sana sağlıkla kavuştun bebeğine.Allah analı babalı büyütsün inşallah:Saruboceq:

DeliMavi hepimiz kardeşizzzz :)) aynı dert hepimizin başında az kaldı azz..

Miracle kolay gelsin, kadın alsaydın dıce de her hafta da kadın mı alınır :S her hafta yarım gun alsana
prop çok kötü yaaa,gecelerden nefret ettim.perşembe kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorum..oğlumda 2gündür maşallah top gibi oynuyor.sanki hiç uyumuyor.çıldırdı çocukdelikafadulden

kızlar bebegın kıyafetlerini koydugunuz çekmecelerın altına örtu serdınız mı... yaptırsam mı??? yada çok mu mantıksız??...

kolay gelsin geçmiş olsun canım dikkat et kendine

prop çok kötü yaaa,gecelerden nefret ettim.perşembe kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorum..oğlumda 2gündür maşallah top gibi oynuyor.sanki hiç uyumuyor.çıldırdı çocukdelikafadulden

ben de uykum gelmesın ıstıyorum yatmak zorunda kalcam dıye ama naparsın.. benı annemler az kaldı sık dişini diye teselli ediolar be de sizi öyle teselli edeyim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…