f,genkcim artık karnının sertleşmesi cok normal sadece saatte 4 ten fazla olup olmadığına dikkat et. bide kasılma gelip tüm gün tas gibi yapmaz. bebeğin hareketi falandır o bebek kasmıştır kendini
selam kizlar
sabah sabah kustum ya bide acayip kasiklarim agrioo yururken iki buklum oluyorum bugun dogurursam sasirmicam cik aciyo cunku kasiklarim..
selam kızlar nasılsınız. ben doktordan geldim. kızım 3300 gr olmus ve sanırım 27 ekim gibi sezeryanla doğum yapacağım. cuma günü kontrolum var anestesi icin kan falan alınacak. cocuk doktorumla görüşeceğim. ayy cok heyecanlandım allahın izni ile 10 gün kaldı boyuda 50 cm olmus... masalımın...sezen acayüp tatlı bebişin allah uzun sağlıklı ömür versin nazarlardan korusun maşallah
su kadna uyuz oluyorum. madem pilates yapıyordu o kadar nıye normal doguramadıebru sallı dogumda 7-8 kılo vermiş.. emzırırken vermek istemıyormş... çok zayıf olmak istemıyormuş.. çunku plates yapacakmış.... :))))))) bize boşuna almadık bu kıloları.. kadın genetıgını bozdu.. şimdi duzene giremıyor...
ben dalan kullanyorum cok guzel kokuyor hemde naturelkızlar bebegın elbıselerını hangı detarjanla yıkadınız... ???? bugun yıkamayı düşunuyorum..
ben de sadece cıla suruom ıste baska bısı bılmıom..
ben de gıdım de yemek yıyım cok acıktım hadı gorusuruz kızlarrr
kötükedihüso bekle beniii şimdi geliyorumguardımı aldım bekliyorum hihoyyyt
selam kızlar...bugün temizlik günüm mıy mıy evi temizliyorum...cumartesi markette doğuruyorum sandım bende birden bi sancı girdi kan ter içinde kaldım meğer ishal olmuşum ondanmış sancı falan marketten çıkıp tuvalete zor yetişim tabi kocam şoklarda adam tuvaleteyken arıyor ben açamıyorum beni tuvalette doğuruyor sanmış ne olduğunu anlayamadı bende netten okumuştum doğumdan bi kaç gün önce ishal olunur falan diye büütn hafasonu doğuracam diye bekledim öle gerçekten herseyden nem kapar olduk herseyi doğum başlangıcı sanmaya başladım..
kızlar bebegın kıyafetlerini koyacagınız çekmecelere örtu serdınız mı?.. acaba yaptırsam mı??...
prop çok kötü yaaa,gecelerden nefret ettim.perşembe kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorum..oğlumda 2gündür maşallah top gibi oynuyor.sanki hiç uyumuyor.çıldırdı çocukdelikafaduldenDeliMavi hepimiz kardeşizzzz :)) aynı dert hepimizin başında az kaldı azz..
Miracle kolay gelsin, kadın alsaydın dıce de her hafta da kadın mı alınır :S her hafta yarım gun alsana
ben serdim canım :)
selam kızlar...bugün temizlik günüm mıy mıy evi temizliyorum...cumartesi markette doğuruyorum sandım bende birden bi sancı girdi kan ter içinde kaldım meğer ishal olmuşum ondanmış sancı falan marketten çıkıp tuvalete zor yetişim tabi kocam şoklarda adam tuvaleteyken arıyor ben açamıyorum beni tuvalette doğuruyor sanmış ne olduğunu anlayamadı bende netten okumuştum doğumdan bi kaç gün önce ishal olunur falan diye büütn hafasonu doğuracam diye bekledim öle gerçekten herseyden nem kapar olduk herseyi doğum başlangıcı sanmaya başladım..
prop çok kötü yaaa,gecelerden nefret ettim.perşembe kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorum..oğlumda 2gündür maşallah top gibi oynuyor.sanki hiç uyumuyor.çıldırdı çocukdelikafadulden