2010 Kasım Anneleri

selamlaaaaar, iyiyiz bakalım çok şükür sizler nasılsınız efenim:KK70:

İyi olmasına iyiyim de dün çok yormuşum kendimi sabah yataktan kalkamadım... Belim ve bacaklarım tutmuyordu. Yürürken zorlanıyorum hala

Son düzenleme:
zaten biz böyle bekliyoruz diye bak gör en son biz doğurcaz:KK70: ben büyük konuşmayım da 42 haftaya kdr beklemem maksimum40 hafta gelmiyosaa yallah sezoya:KK70:

41e kdr yolu var :eek:klava: ya kızım bu durumda 20 kasımdan once oyle ya da boyle kesın doguruo muyuz doguruyoruz, en sona kalmayız yanı mrk etme :)) bız burda bırbırımızı oyalarız artık aso heueheueue çok eğlendım..

şu ojelerimi çıkarsam da bi güzel duş alıp misler gibi olsam ne olur.amma üşendim ya:S Kırmızı oje çıkarmaktan nefret ediyorum böğhhhhh zaten hepsini de çıkaramıyorum hiçbir zaman :KK1::KK1:

şu ojelerimi çıkarsam da bi güzel duş alıp misler gibi olsam ne olur.amma üşendim ya:S Kırmızı oje çıkarmaktan nefret ediyorum böğhhhhh zaten hepsini de çıkaramıyorum hiçbir zaman :KK1::KK1:

krem sür tırnaklarına sonra asetonla çıkar canım .
ozaman kenarda falan kalmıyor . ben öyle yapıyorum .
herkesede söylüyorum . dene bakalım . belki biliyosundur gerçi :))

41e kdr yolu var :eek:klava: ya kızım bu durumda 20 kasımdan once oyle ya da boyle kesın doguruo muyuz doguruyoruz, en sona kalmayız yanı mrk etme :)) bız burda bırbırımızı oyalarız artık aso heueheueue çok eğlendım..
lülülülülülü artık aralık analarıyla cilveleşiriz:KK70: aralık anaları bile doğurur 20kasımda fln :KK70: ylülülülülülüoksırnaşık şey

kızlar bebegın elbıselerını hangı detarjanla yıkadınız... ???? bugun yıkamayı düşunuyorum..

krem sür tırnaklarına sonra asetonla çıkar canım .
ozaman kenarda falan kalmıyor . ben öyle yapıyorum .
herkesede söylüyorum . dene bakalım . belki biliyosundur gerçi :))
Benim gibi biri böyle bir şeyi nasıl bilmez duymaz hayret ettim :1no2: hemen deneyim bakayım sonucu yazayım :KK1: teşekkürler şekerim

ben çıkıyorum kızlar
size ii muhabbetler Şeniz

bu tırnagı kremleme olayını ben de dymadım ama bu aso kokoşu nasıl duymamış hakkaten hayret ettim :)

bu tırnagı kremleme olayını ben de dymadım ama bu aso kokoşu nasıl duymamış hakkaten hayret ettim :)
Ben de kendime hayretler ettim.birazdan çıkarcam bakayım gerçekten tertemiz olcak mı:KK70:
ben kırmızı altına parlatıcı sürüyorum tırnak etime kdr onun üstüne kırmızı sürüyorum o da az bişi faydalı oluyo ama yeterli değil işte. kremledim şimdi çıkarcam bakalım ne olcak:KK70:

yedim yedim şiştim,şimdide gidip uzanayım biraz,malum yediklerimin yağa dönüşmesi gerek dimi kaydirigubbakcemile3

X