2010 Kasım Anneleri

selamlaaaaar, iyiyiz bakalım çok şükür sizler nasılsınız efenim

İyi olmasına iyiyim de dün çok yormuşum kendimi sabah yataktan kalkamadım... Belim ve bacaklarım tutmuyordu. Yürürken zorlanıyorum hala

Son düzenleme:
zaten biz böyle bekliyoruz diye bak gör en son biz doğurcaz ben büyük konuşmayım da 42 haftaya kdr beklemem maksimum40 hafta gelmiyosaa yallah sezoya

41e kdr yolu var klava: ya kızım bu durumda 20 kasımdan once oyle ya da boyle kesın doguruo muyuz doguruyoruz, en sona kalmayız yanı mrk etme :)) bız burda bırbırımızı oyalarız artık aso heueheueue çok eğlendım..

şu ojelerimi çıkarsam da bi güzel duş alıp misler gibi olsam ne olur.amma üşendim ya:S Kırmızı oje çıkarmaktan nefret ediyorum böğhhhhh zaten hepsini de çıkaramıyorum hiçbir zaman

şu ojelerimi çıkarsam da bi güzel duş alıp misler gibi olsam ne olur.amma üşendim ya:S Kırmızı oje çıkarmaktan nefret ediyorum böğhhhhh zaten hepsini de çıkaramıyorum hiçbir zaman

krem sür tırnaklarına sonra asetonla çıkar canım .
ozaman kenarda falan kalmıyor . ben öyle yapıyorum .
herkesede söylüyorum . dene bakalım . belki biliyosundur gerçi :))

lülülülülülü artık aralık analarıyla cilveleşiriz aralık anaları bile doğurur 20kasımda fln ylülülülülülüoksırnaşık şey

kızlar bebegın elbıselerını hangı detarjanla yıkadınız... ???? bugun yıkamayı düşunuyorum..

krem sür tırnaklarına sonra asetonla çıkar canım .
ozaman kenarda falan kalmıyor . ben öyle yapıyorum .
herkesede söylüyorum . dene bakalım . belki biliyosundur gerçi :))
Benim gibi biri böyle bir şeyi nasıl bilmez duymaz hayret ettim :1no2: hemen deneyim bakayım sonucu yazayım teşekkürler şekerim

ben çıkıyorum kızlar
size ii muhabbetler Şeniz

bu tırnagı kremleme olayını ben de dymadım ama bu aso kokoşu nasıl duymamış hakkaten hayret ettim :)

bu tırnagı kremleme olayını ben de dymadım ama bu aso kokoşu nasıl duymamış hakkaten hayret ettim :)
Ben de kendime hayretler ettim.birazdan çıkarcam bakayım gerçekten tertemiz olcak mı
ben kırmızı altına parlatıcı sürüyorum tırnak etime kdr onun üstüne kırmızı sürüyorum o da az bişi faydalı oluyo ama yeterli değil işte. kremledim şimdi çıkarcam bakalım ne olcak

yedim yedim şiştim,şimdide gidip uzanayım biraz,malum yediklerimin yağa dönüşmesi gerek dimi kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…