2010 Kasım Anneleri

Barayscım cıddı mısın :S yan ya da capraz mı duruo tamamen ters mı duruo, üzüldüm yaaa

dr umuz herşey normal diyor ama bebek halen dönmedi
bu cuma kontrole gidince dönmemiş olursa özellikle soracam
hiç dönmemişti canım halen sırt üstü keyif yapıyordu

ee canın cok yanıodur senın oyle yan duruosa..

yanıyor ama bazende hoş oluyor
kafası solumda oluyor karnımın o kısmı şiş oluyor ayaklarını uzatıyor sağıma doğru
karnımdan şekilden şekile giriyor
ama dönmesini istiyorum normal doğum yapabilmek için

işalla istediğin gibi olur cnm..

Siz bebelerinizi niye aç bırakıosunuz bakayım bu saate kdrklava:

Son düzenleme:
ay kocam sigarayı bıraktı haftasonları ondan otlanıodum bu haftasonu onu da yapamadım :)) dogurduktan snr bana da bıraktırcakmış deli midir nedir :)) sanki dogurduktan snr emzırırken ne kdr ıcebılceksem, taş çatlasa ıkı gunde 1 tane :S

Son düzenleme:
sağlık ocağından geldim . hemşire sinir etti sabah sabahh alsanaalsanasmile
tartıldım . bu ne ? çok kötü dedi ? nıye böyle falan dedi ?
bende ney dedim . 1,5 ayda 5 kilo normalmi sence falan dedi. toplamda 9 kilo almışsın dedi .
bende napabilirim almadıysam doktorum normal dedi dedim . bebeğin kilosuda iyiymiş dedim .
gerizekalı . sanki bilerek almadım . popmpayla şişirseydim keşke kendimi ..
bi b.k bildikleri yok . lay lay yapıyolar habire .
hiç muhatap bile olmadım . sorularına cvp vermedim . çarpıvercektim ağzına iki tane :mymeka::mymeka:
ayyyyyy nası sinir oldumm nasııı .

Asoooooooooo...
Bu şarkı bize gelsin hayatım:
fizy / videomusic.
ay tam oldu vallla :içelim: :))))))))))))))999
Ooo ne güzel bırakmış işte ama başlar merak etme sen=)

Çekip çıkarayım seni girdiğin depresyondan yavrum gel yaklaş yamacımaaklinialirimsmile

Fonda bu şarkı varken birde fatmagülü aç seyret tam olsun propp sempatiksalakcinni
Bayıra karşı yatır beni tırmala beni kaşı beniiiiidelikafadulden

ben hiç bir daha bulaşmayı düşünmüyorum şimdilik 8,5 aydır hiç içmedim çünkü bakalım:S

Sağlık ocağına hiç gitmeyince noluyo ki ?? ben hiç gitmedim habire kapıya gelmişler komşular söyledi..
heç uğraşamam valla..

Benim 9 ayım öyle densiz insanların cahil konuşmalarıyla geçti canım.:))))))))Boşver hatta bir de şey derler hep ayyyy karnın çok az büyümüş bebek normal mi????? varya elimde kalcaktı birileri az daha

Ben de hiç gitmedim kapıya gelen giden de olmadı valla:)

ay tam oldu vallla :içelim: :))))))))))))))999

Ooo ne güzel bırakmış işte ama başlar merak etme sen=)

:)) ya başlamıosa da benımkıne karısmasın ulan, ıkı gıdımcık zevkım olcak dogumdan snr.. bundan snr esısı kdr cok hıc bı zaman ıcemem sonucta emzırme bıttıgınde de anne olucam gunde 1.5 paket ıcıodum ben mumkun dııl kı artık o kdr ıcmem karışmasın bana :))

asocum cok kararlı bu sefer bı ılac aldı onu ıcıo 10 gunden fazladır, daha once de en fazla 17-18 gun bırakmıstı, görcezzzzz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…