2010 Kasım Anneleri

kaydirigubbakcemile3 karı milleti cins valla

Eşimin kuzeni yarın sezeryan olcaktı normalde. ama gece suyu patlamış doğuma almışlar hemen.Darısı bize
hahayyyttt patlatan patlatana :) maşallahhhh
Prop ya bizim dizinin yeni sezon ne başlıcak haberin var mı

daha yeni sezonun çekilceği yeni kesinleşti sözleşmeyi yeni yaptılar heeeeeç bilmiom ne zmn başlarlar.. ben de başlasın ıstıom artık... gossip girl ve chuck seyredıorum ama aynı tadı vermıo tabı :))

kaydirigubbakcemile3 karı milleti cins valla

bencede vereliniortak
bide nezaman evlenceksin ? evlendikten sonra bebek varmı ? bebek olur 2. ne zaman olcak falan diye sorarlar ya . gerçekten tuhaflar

Başlasın artk başlıyosa yahu belkide elimizde bizim veletlerle izleriz:)
bencede vereliniortak
bide nezaman evlenceksin ? evlendikten sonra bebek varmı ? bebek olur 2. ne zaman olcak falan diye sorarlar ya . gerçekten tuhaflar
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar,
herkes iyidir inşallah, kızım karnımda fıkır fıkır, hareketlerini izlemek ne kadar güzelmiş...
bi geçmişe bakayım...

bencede vereliniortak

kadın mılletı işte:)))) pazar gun arkadaşın dugunune gittim.. benı karnı burnunda görenler baktı kaldı tabı.. ilk soru: aaa nıye yaptın kı bebek, evlılıgın tadını çıkarsaydın.????
kaza ile mı oldu:????
eşin istedı mı???? sorularıydı...

hepsıne tek cevap verdım.. allaha şukur aratmadı, doktor doktor dolaştırmadı.. iyki oldu.. mutluyuz dedim... tabı sustu kaldılar...

günaydın herkese,eve geldim iş yaptım biraz ve yoruluverdim hemen
Allahım ne sabırsın gacılarsınız siz yaa,hele bekleyin biraz çıkcak nasıl olsa yaramaz bıdıklar

ebru sallı dogumda 7-8 kılo vermiş.. emzırırken vermek istemıyormş... çok zayıf olmak istemıyormuş.. çunku plates yapacakmış.... :))))))) bize boşuna almadık bu kıloları.. kadın genetıgını bozdu.. şimdi duzene giremıyor...

ayy valla ne gıcıklar yaaa.. ii demişsin sende
benmde evleneli 1 yılı geçtiydi .
görenler hemen bebek yokmu ? sizmi istemıyosunuz falan diye sordular hep.
millete dert oluyo olsada olmasada işleri güçleri yok onları düşünüyolaralsanaalsanasmile

benım anneannem bıle hamıle oldugumu duyunca sevınmedı((( tek sevınen eşimle ikimiz olmuştuk.. ben kucaklarına bile vermem artık beebgımı... göremezler bile

benım anneannem bıle hamıle oldugumu duyunca sevınmedı((( tek sevınen eşimle ikimiz olmuştuk.. ben kucaklarına bile vermem artık beebgımı... göremezler bile

(
olsun siz mutlu olun bebişin sağlıkla doğsunda önemli olan o . neden öyle yaparlar bilmem

herkese merhaba

sezencim maşallah bebeğine,çok güzel allah nazarlardan saklasın sağlıkla büyütün darısı bizim başımıza inşallahhh...

selam kızlar nasılsınız. ben doktordan geldim. kızım 3300 gr olmus ve sanırım 27 ekim gibi sezeryanla doğum yapacağım. cuma günü kontrolum var anestesi icin kan falan alınacak. cocuk doktorumla görüşeceğim. ayy cok heyecanlandım allahın izni ile 10 gün kaldı boyuda 50 cm olmus... masalımın...sezen acayüp tatlı bebişin allah uzun sağlıklı ömür versin nazarlardan korusun maşallah

öff yine acıktım,ya ben niye doymuyorum :bbo: bu gidişle doğuma kadar 5-6 kilo alcam,nasıl bastırcam şu iştahımı?? Eşim bile sabah sabah "bu aralar kilo aldın sen,yanakların bile tombikleşti" dedimafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…