kaydirigubbakcemile3 karı milleti cins vallaterbiyesizce söylemesine sinir oldum . yoksa o az kilo almışsın diye söyledğine takmadım . biliyorum zaten kendim.
evet doktorumun dediği önemli benım için . haftaya gitçez bakalım ne dicek ?
sağlık ocağında ödem var demişlrdi doktorumda yok öyle bişiy demişti.
koskoca doktoramı inanayım yoksa hemşiremidir nedir her neyse onlaramı ?
ayyy olabilir evde kalmışşşş :sm_cool:
sizinde başınızı şişirdim ama yazınca rahatladım :)
hahayyyttt patlatan patlatana :) maşallahhhhEşimin kuzeni yarın sezeryan olcaktı normalde. ama gece suyu patlamış doğuma almışlar hemen.Darısı bize
Prop ya bizim dizinin yeni sezon ne başlıcak haberin var mı
kaydirigubbakcemile3 karı milleti cins valla
Başlasın artk başlıyosa yahuhahayyyttt patlatan patlatana :) maşallahhhh
daha yeni sezonun çekilceği yeni kesinleşti sözleşmeyi yeni yaptılar heeeeeç bilmiom ne zmn başlarlar.. ben de başlasın ıstıom artık... gossip girl ve chuck seyredıorum ama aynı tadı vermıo tabı :))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bencede vereliniortak
bide nezaman evlenceksin ? evlendikten sonra bebek varmı ? bebek olur 2. ne zaman olcak falan diye sorarlar ya . gerçekten tuhaflar
Tamam cnm görüşürüz hadikızlar ben kaçtım görüşürüz hadi iyi sohbetler
bencede vereliniortak
bide nezaman evlenceksin ? evlendikten sonra bebek varmı ? bebek olur 2. ne zaman olcak falan diye sorarlar ya . gerçekten tuhaflar
kadın mılletı işte:)))) pazar gun arkadaşın dugunune gittim.. benı karnı burnunda görenler baktı kaldı tabı.. ilk soru: aaa nıye yaptın kı bebek, evlılıgın tadını çıkarsaydın.????
kaza ile mı oldu:????
eşin istedı mı???? sorularıydı...
hepsıne tek cevap verdım.. allaha şukur aratmadı, doktor doktor dolaştırmadı.. iyki oldu.. mutluyuz dedim... tabı sustu kaldılar...
ayy valla ne gıcıklar yaaa.. ii demişsin sende
benmde evleneli 1 yılı geçtiydi .
görenler hemen bebek yokmu ? sizmi istemıyosunuz falan diye sordular hep.
millete dert oluyo olsada olmasada işleri güçleri yok onları düşünüyolaralsanaalsanasmile
sağolun kızlar darısı başınıza resimleri facede yükledim bakabilirsiniz benim profilimdenopuyorumnanaktan
benım anneannem bıle hamıle oldugumu duyunca sevınmedı((( tek sevınen eşimle ikimiz olmuştuk.. ben kucaklarına bile vermem artık beebgımı... göremezler bile