2010 Kasım Anneleri

Aşağıda biri var hep okumaya gelenlerden biri.Onun kim olduğundan şüpheliyim:))))))))))))Benim yürüyen felaketlerden biri mi acaba :KK70:

ben hiç bir daha bulaşmayı düşünmüyorum şimdilik 8,5 aydır hiç içmedim çünkü bakalım:S

Sağlık ocağına hiç gitmeyince noluyo ki ?? ben hiç gitmedim habire kapıya gelmişler komşular söyledi..
heç uğraşamam valla..

ayy ne bileyim gittim işte en başından beri . bişeyde yaptıkları yok . kilo tansiyon ölçüyolar bilgi veriyolar güyaaaa . bişey de blmiyolar 4-5 kişi toplanmış müzik açmışlar ohhh . aptallar :mymeka:

Benim 9 ayım öyle densiz insanların cahil konuşmalarıyla geçti canım.:))))))))Boşver hatta bir de şey derler hep ayyyy karnın çok az büyümüş bebek normal mi????? varya elimde kalcaktı birileri az daha:KK70:

ayyy evet hiç kilo almamışsın diyorlar görenler. millete dert oldu kilo almamam.
bende daha ii işte sonra vermeye uğraşçam bide diyorum . millet bi tuhaf vallaa .
bide hemşriernin tipi çok sinirdi . daha moral vercekelrine moral bozuyolar . kendilerini ne sanıyolarsa.

Son düzenleme:
:)) ya başlamıosa da benımkıne karısmasın ulan, ıkı gıdımcık zevkım olcak dogumdan snr.. bundan snr esısı kdr cok hıc bı zaman ıcemem sonucta emzırme bıttıgınde de anne olucam gunde 1.5 paket ıcıodum ben mumkun dııl kı artık o kdr ıcmem karışmasın bana :))

asocum cok kararlı bu sefer bı ılac aldı onu ıcıo 10 gunden fazladır, daha once de en fazla 17-18 gun bırakmıstı, görcezzzzz :)
b
Ben de o kadar çok özledim ki sigarayı anlatamam valla. Özellikle kahvaltı sonrası,kahve yanına bir de alkolle:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
hadi bakalım kesin bırakırsa alırım ilacın adını babamla akına da içereyim o haptan da bıraksınlar

b
Ben de o kadar çok özledim ki sigarayı anlatamam valla. Özellikle kahvaltı sonrası,kahve yanına bir de alkolle:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
hadi bakalım kesin bırakırsa alırım ilacın adını babamla akına da içereyim o haptan da bıraksınlar

Adı Champix. ekşisözlüğe yaz da bak öve öve bitirememişler, ben bi boka yaradıgını dusunmuorum ama psıkolojık olabılır :))

ayy ne bileyim gittim işte en başından beri . bişeyde yaptıkları yok . kilo tansiyon ölçüyolar bilgi veriyolar güyaaaa . bişey de blmiyolar 4-5 kişi toplanmış müzik açmışlar ohhh . aptallar :mymeka:

ayyy evet hiç kilo almamışsın diyorlar görenler. millete dert oldu kilo almamam.
bende daha ii işte sonra vermeye uğraşçam bide diyorum . millet bi tuhaf vallaa .
bide hemşriernin tipi çok sinirdi . daha moral vercekelrine moral bozuyolar . kendilerini ne sanıyolarsa.
Hata sende niye gidiyosun ki madem sinir bozuyolar:) hayatta gitmem valla kilomu evde ölçerim tansiyonumu da . eğer ikisi de yoksa gider eczanede ölçtürürüm bile bile sinirimi bozdurmaya hiiiiiiiiiç gideme:1shok:m:)

gunaydın kızlar.... bugun erken den kalktım..

havayı gördukçe uyuyasım gelıyor.... serın serın dolaşmak istiyorum dişarda...

bana da hıç gelmediler saglık ocagında... gelsede gitmem zaten.. o kadar doktora gidiyorum.. yeter bence...

benım canımda nargıle istiyor... ama içemıyorum.. :KK43:(((((

prop esen sezen nın bebegının resmını buraya eklermısın.. ben face ye gıremıyorum...

gunaydın kızlar.... bugun erken den kalktım..

havayı gördukçe uyuyasım gelıyor.... serın serın dolaşmak istiyorum dişarda...

bana da hıç gelmediler saglık ocagında... gelsede gitmem zaten.. o kadar doktora gidiyorum.. yeter bence...

benım canımda nargıle istiyor... ama içemıyorum.. :KK43:(((((

prop esen sezen nın bebegının resmını buraya eklermısın.. ben face ye gıremıyorum...

asenam sezen e sormadan olmaz o, eklemek ısteseydı kendısı eklerdı heralde, gelınce soralım olur derse eklerız :KK66:

Adı Champix. ekşisözlüğe yaz da bak öve öve bitirememişler, ben bi boka yaradıgını dusunmuorum ama psıkolojık olabılır :))
:) Belki vücudun nikotin ihtiyacını gideriyodur o da sigarayı aratmıyodur. Ya her şey istemekle olur aslında klasik bir laf ama öyle. Karar vermek lazım bırakcam diye inatlaşmak lazım. Benim kaynana da sigara bırakma merkezine gitcekmiş torun oluyo diye. Sanki her gün torununu görcek sanki ona bırakcam :)))))

:) Belki vücudun nikotin ihtiyacını gideriyodur o da sigarayı aratmıyodur. Ya her şey istemekle olur aslında klasik bir laf ama öyle. Karar vermek lazım bırakcam diye inatlaşmak lazım. Benim kaynana da sigara bırakma merkezine gitcekmiş torun oluyo diye. Sanki her gün torununu görcek sanki ona bırakcam :)))))

:roflol::roflol: ay çok eğlendim.. güyya fedakarlık yapıo işte torunu için, sen de kötü gelin fedakarlığını bile beğenmiosun kadının, tuuu kaka :roflol:

günaydin kizlar sezencim masallah oglun cok tatli benimde bugün randevum var yarim saat sonra simdi cikiyorum gelince görüsürüz

Hata sende niye gidiyosun ki madem sinir bozuyolar:) hayatta gitmem valla kilomu evde ölçerim tansiyonumu da . eğer ikisi de yoksa gider eczanede ölçtürürüm bile bile sinirimi bozdurmaya hiiiiiiiiiç gideme:1shok:m:)

ne bilim bu zamana kadar böle bişi olmamıştı . heray da gittim. başka biri vardı o yazdı kiloyu falan. kendi ebem iyi ama. başı boş birsürü kişi var işte .
bilseydim gitmezdim zaten .
bütün şevkim kırıldı valla. ne güzel giyinip süslenip gitçektim . şimdi hiç canım istemiyor.
güzelce söylemek varken çok kötü diyo bidee ayyyy aklımdan çıkmıyor . onaneyse sanki . bende doktorum normal diyo falan diyince bidaha bişey diyemedi. bende vayy tühhh deseydim işine gelcekti alsanaalsanasmile

ne bilim bu zamana kadar böle bişi olmamıştı . heray da gittim. başka biri vardı o yazdı kiloyu falan. kendi ebem iyi ama. başı boş birsürü kişi var işte .
bütün şevkim kırıldı valla. ne güzel giyinip süslenip gitçektim . şimdi hiç canım istemiyor.
güzelce söylemek varken çok kötü diyo bidee ayyyy aklımdan çıkmıyor . onaneyse sanki . bende doktorum normal diyo falan diyince bidaha bişey diyemedi. bende vayy tühhh deseydim işine gelcekti alsanaalsanasmile

canım morelını bozmana gerek yok kı.. bebebk iyiyse en guzelı bu... kılolar nedır kı....:))))
kıskançlıtan yaparlar.. evde kalmış bırıdır sorsan..

:roflol::roflol: ay çok eğlendim.. güyya fedakarlık yapıo işte torunu için, sen de kötü gelin fedakarlığını bile beğenmiosun kadının, tuuu kaka :roflol:
:sm_cool: nah bekler torun sevmeyi:)))))) fedakarlığa bak bence kışın balkonda içip de üşümesin diye bırakıyo:KK70:
aman ne sıkıyosun canını.Doktorunun dedikleir önemli elaleminkini boşver

Eşimin kuzeni yarın sezeryan olcaktı normalde. ama gece suyu patlamış doğuma almışlar hemen.Darısı bize:KK70:

terbiyesizce söylemesine sinir oldum . yoksa o az kilo almışsın diye söyledğine takmadım . biliyorum zaten kendim.
evet doktorumun dediği önemli benım için . haftaya gitçez bakalım ne dicek ?
sağlık ocağında ödem var demişlrdi doktorumda yok öyle bişiy demişti.
koskoca doktoramı inanayım yoksa hemşiremidir nedir her neyse onlaramı ?
ayyy olabilir evde kalmışşşş :sm_cool:

sizinde başınızı şişirdim ama yazınca rahatladım :)

X