2010 Kasım Anneleri

geçmişe baktım tek tek alıntı yapmadım sağolun kızlar darısı sizlerin başına resimlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum iyiyim kahvaltı yapıyorum siz nasılsınız

Güne sıkılarak başladım.İçim sıkılıyor keyfim yok huzursuz,sıkılgan,keyifsiz ve geçimsizim bugün çok :S

Güne sıkılarak başladım.İçim sıkılıyor keyfim yok huzursuz,sıkılgan,keyifsiz ve geçimsizim bugün çok :S

havadandır asocum kızz sen ben
aramışın annem söyledi varya hayal meyal hatırlıyorum dün geçmişe bakınca hatırladım sağol canım benimm

bende tam olarak uykumu alamıyorum
ağrılarda başladı sırtım ağrıyor kasıklarım ağrıyor
arada kasılmalar oluyor
yatakta rahat edemiyorumm

havadandır asocum kızz sen ben
aramışın annem söyledi varya hayal meyal hatırlıyorum dün geçmişe bakınca hatırladım sağol canım benimm
Ne demek cnm sen sağol. valla havadan mı neden ben de bilmiyorum:S
günaydın bebek doğuruyoz mu bugün hihoyyyt
Off doğuralım yaa.Bugün tam bunalım günümdeyim galiba.Yağmur da yağıyor.yağmurda ıslanarak yürümek istiyorum müzik eşliğinde tabi:KK1:

Aso ben de depresyondaym bıze neşeli birileri lazım ben senın yarana merhem olamıyciğimmm :))

Anam yoksa 38 haftalık hamile misin kız :))

aynen öyle şekerim
bu arada benim sıpa halen dönmedibilmiyorumkismile

Ne demek cnm sen sağol. valla havadan mı neden ben de bilmiyorum:S

Off doğuralım yaa.Bugün tam bunalım günümdeyim galiba.Yağmur da yağıyor.yağmurda ıslanarak yürümek istiyorum müzik eşliğinde tabi:KK1:

yok bugün doğurmayalım aso
çarşamba olsun 20.10.2010 güzel tarihaklinialirimsmile

Aso ben de depresyondaym bıze neşeli birileri lazım ben senın yarana merhem olamıyciğimmm :))
:KK70::KK70: aklıma lise günleirmdeki aptal aşık modlarım geldikaydirigubbakcemile3 ne alakaysa:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
aynen öyle şekerim

:)))))) Hiç öyle düşünmemiştim bak=))))))

aynen öyle şekerim

Barayscım cıddı mısın :S yan ya da capraz mı duruo tamamen ters mı duruo, üzüldüm yaaa :KK43:

höfff geçmiş okuma konusunda eski performansı göremedim kendimde :S

Sezen gelmiş Şeniz canım iş yerinden face yasaklı bebiki profilden gördüm çookk tatlu maşallah onaopuyorumnanaktan

Aso ve prop noluyonuz nan sabah sabah erken lohusamı oldunuz noldunuz kaydirigubbakcemile

Benim sesim horoz gibi kocam hastalığını üzerime attı sağolsun boğazlarımda fena ama grip değilimbilmiyorumkismile

dün veletin kıyafetlerini uyku setini falan yıkadım :S 7 makina daha da bitmedi :S

Bu arada günaydın herkese bayanssulusmile

X