sağolun kızlar darısı başınıza resimleri facede yükledim bakabilirsiniz benim profilimdenopuyorumnanaktan
Eeee ne var ki biz her sabah demliyoruzbız kahvaltıda cay ıcmeyız de o bakımdan :) yanı ee ne var kı bunda bız her sbh demlıoruz demeyın sımdı :))
Günaydın canım benimaso günaydın şekerim
Günaydın taze anne nasılsın?:)günaydınnolumunekankayizsmile
günaydınnolumunekankayizsmile
Güne sıkılarak başladım.İçim sıkılıyor keyfim yok huzursuz,sıkılgan,keyifsiz ve geçimsizim bugün çok :S
Günaydınlar herkese
bende tam olarak uykumu alamıyorum
ağrılarda başladı sırtım ağrıyor kasıklarım ağrıyor
arada kasılmalar oluyor
yatakta rahat edemiyorumm
Ne demek cnm sen sağol. valla havadan mı neden ben de bilmiyorum:Shavadandır asocum kızz sen ben
aramışın annem söyledi varya hayal meyal hatırlıyorum dün geçmişe bakınca hatırladım sağol canım benimm
Off doğuralım yaa.Bugün tam bunalım günümdeyim galiba.Yağmur da yağıyor.yağmurda ıslanarak yürümek istiyorum müzik eşliğinde tabigünaydın bebek doğuruyoz mu bugün hihoyyyt
Ohhh mis gibi afiyet olsun valla ben de acıktım ya ben de yapayım kahvaltı. Ben de reçele dadandım bu aralar çilek,vişne,böğürtlen kayısıAsocum simit almadım da tereyağlı reçelli ekmek yaptım mis gibi :))
Anam yoksa 38 haftalık hamile misin kız :))
Ne demek cnm sen sağol. valla havadan mı neden ben de bilmiyorum:S
Off doğuralım yaa.Bugün tam bunalım günümdeyim galiba.Yağmur da yağıyor.yağmurda ıslanarak yürümek istiyorum müzik eşliğinde tabi
Aso ben de depresyondaym bıze neşeli birileri lazım ben senın yarana merhem olamıyciğimmm :))
:)))))) Hiç öyle düşünmemiştim bak=))))))aynen öyle şekerim
bu arada benim sıpa halen dönmedibilmiyorumkismile
yok bugün doğurmayalım aso
çarşamba olsun 20.10.2010 güzel tarihaklinialirimsmile
aynen öyle şekerim
bu arada benim sıpa halen dönmedibilmiyorumkismile
yok bugün doğurmayalım aso
çarşamba olsun 20.10.2010 güzel tarihaklinialirimsmile