- 30 Nisan 2007
- 3.171
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Barayscım cıddı mısın :S yan ya da capraz mı duruo tamamen ters mı duruo, üzüldüm yaaa
dr umuz herşey normal diyor ama bebek halen dönmedi
bu cuma kontrole gidince dönmemiş olursa özellikle soracam
hiç dönmemişti canım halen sırt üstü keyif yapıyordu
ee canın cok yanıodur senın oyle yan duruosa..
yanıyor ama bazende hoş oluyor
kafası solumda oluyor karnımın o kısmı şiş oluyor ayaklarını uzatıyor sağıma doğru
karnımdan şekilden şekile giriyor
ama dönmesini istiyorum normal doğum yapabilmek için
inş.işalla istediğin gibi olur cnm..
Ben de girdim fınfık lohusa depresyonunakaydirigubbakcemile3
ay tam oldu vallla :içelim: :))))))))))))))999
Ooo ne güzel bırakmış işte ama başlar merak etme sen=)ay kocam sigarayı bıraktı haftasonları ondan otlanıodum bu haftasonu onu da yapamadım :)) dogurduktan snr bana da bıraktırcakmış deli midir nedir :)) sanki dogurduktan snr emzırırken ne kdr ıcebılceksem, taş çatlasa ıkı gunde 1 tane :S
Bayıra karşı yatır beni tırmala beni kaşı beniiiiidelikafaduldenÇekip çıkarayım seni girdiğin depresyondan yavrum gel yaklaş yamacımaaklinialirimsmile
Fonda bu şarkı varken birde fatmagülü aç seyret tam olsun propp sempatiksalakcinni
ay kocam sigarayı bıraktı haftasonları ondan otlanıodum bu haftasonu onu da yapamadım :)) dogurduktan snr bana da bıraktırcakmış deli midir nedir :)) sanki dogurduktan snr emzırırken ne kdr ıcebılceksem, taş çatlasa ıkı gunde 1 tane :S
sağlık ocağından geldim . hemşire sinir etti sabah sabahh alsanaalsanasmile
tartıldım . bu ne ? çok kötü dedi ? nıye böyle falan dedi ?
bende ney dedim . 1,5 ayda 5 kilo normalmi sence falan dedi. toplamda 9 kilo almışsın dedi .
bende napabilirim almadıysam doktorum normal dedi dedim . bebeğin kilosuda iyiymiş dedim .
gerizekalı . sanki bilerek almadım . popmpayla şişirseydim keşke kendimi ..
bi b.k bildikleri yok . lay lay yapıyolar habire .
hiç muhatap bile olmadım . sorularına cvp vermedim . çarpıvercektim ağzına iki tane :mymeka::mymeka:
ayyyyyy nası sinir oldumm nasııı .
Benim 9 ayım öyle densiz insanların cahil konuşmalarıyla geçti canım.:))))))))Boşver hatta bir de şey derler hep ayyyy karnın çok az büyümüş bebek normal mi????? varya elimde kalcaktı birileri az dahasağlık ocağından geldim . hemşire sinir etti sabah sabahh alsanaalsanasmile
tartıldım . bu ne ? çok kötü dedi ? nıye böyle falan dedi ?
bende ney dedim . 1,5 ayda 5 kilo normalmi sence falan dedi. toplamda 9 kilo almışsın dedi .
bende napabilirim almadıysam doktorum normal dedi dedim . bebeğin kilosuda iyiymiş dedim .
gerizekalı . sanki bilerek almadım . popmpayla şişirseydim keşke kendimi ..
bi b.k bildikleri yok . lay lay yapıyolar habire .
hiç muhatap bile olmadım . sorularına cvp vermedim . çarpıvercektim ağzına iki tane :mymeka::mymeka:
ayyyyyy nası sinir oldumm nasııı .
Ben de hiç gitmedim kapıya gelen giden de olmadı valla:)ben hiç bir daha bulaşmayı düşünmüyorum şimdilik 8,5 aydır hiç içmedim çünkü bakalım:S
Sağlık ocağına hiç gitmeyince noluyo ki ?? ben hiç gitmedim habire kapıya gelmişler komşular söyledi..
heç uğraşamam valla..
ay tam oldu vallla :içelim: :))))))))))))))999
Ooo ne güzel bırakmış işte ama başlar merak etme sen=)