2010 Kasım Anneleri

Sezen senin bacaklarında şişlik çok olmuş muydu tansiyon kaynaklı? Bende iki gündür var da,korktum biraz

aman ağrin olmasin inşallah en kisa zamanda toparlanman dileğiyle canım.
ne güzel kavuştun bebeğine hayirlisiyla darisi başimiza
ağrım daha geçmedi oturup kalkarken dikişilerim ağrıyo ama az kaldı bi kaç güne oda geçer sıra sizlerde az kaldı kavuşmaya
sezencim gözün aydın maşallah kayraya allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah

maşallah maşallah :nazar: yerim ben onu oyyy

sağol cnmmm amiiin

eren sezen oğluşun çok tatlı kırkbrkere maşaAllah Rabbim nazarlardan saklasın ikinizi de...
darısı bizim başımıza.. akşam yawruşumu gördüm rüyamda öpüp kokluyordum bi de ne zor doğurdum diye düşünüyordum ama o kadar tatlıydıkii...

merhabalar...öncelikle sezencim geçmiş olsun..hayırlı olsun..darısı başımıza....

biz de 37. haftanın içindeyiz...perşembe bitecek 37..çarşamba kontrol var şimdiden çok heyecanlıyım bakalım...

kızlar yaa ben bugün bi mağazada giyinme kabininde kıyafet denerken karnımı gördümmmm!!!!!! görmez olaydım..evdeki ışıklardan mıdır nedir çok farkedememişim...meğer ne çok çatlağım varmış...o an oraya yığılıp ağlayasım geldii yaaa:KK43:(( çok moralim bozuldu.çok üzüldüm....benim ihmalliğimden mi oldu diye kızdım kendime hep..bebe yağı kullanıyorum ben iki üç günde bir falan:KK43:((( ah salak kafam ah...acaba adam gibi bi krem alsaydım da bööle olur muydum ki? gerçi bana doktorum çatlayacağın varsa ne kullanırsan kullan kar etmez demişti..ben de pek sallamamıştım o yüzden...pöffff....

bu arada doğuma sadece kayınvalidem geliyodu şimdi bi de görümcem çıktı, gıcık işte ne işi varsa...biliyosunuz ben evimden çooook uzakta annemde doğum yapıcam....annem abimin eşi yengem ablam kayınvalidem ve görümcem her an tepemde olcaklar...bilmiyorum belki gereksiz geriliyorum ama...aman napıyım sıkıldıkça kovarım odamdan dimi:))))

çok öptm sizi görüşmek üzere

Sezencim maşallah bebeğine! Darısı başımıza inşalllah.. Doğurdun geldin internete bile giriyorsun, ne hızlısın sana da maşallah. Ağrın sızın çabucak kaybolur umarım. kayrayı kokla bizim için.

Günaydın millet..

Sezen baktım fotolara yorum da yazdım çoooook güzel çok :nazar: 41bin kere maşallah:nazar:

Eşime de gösterdim şimdi senin içindeki bebek de bu kdr büyük mü diyo :S Gerçekten inanılmaz bişi bu ya, içerde olduklarından daha minik duruolar ıkı buklum ama baksana koca herıfler yani :))

Dün mothercare'de bebek kıyafetleri indirimde değildi ama oyuncaklar indirimdeydi. oğluma dişkaşıyıcı çıngırak ve kumaş kitaplardan aldım. çookk şekerler.

günaydınnnn
Sezen maşallah çok tatlı yaaa yerim ben onu :nazar: Allah nazarlardan korusun...
bizimkilerde gelsin böyle görünce iice sabırsızlanıyorumm kızımı biran önce kucağıma almak istiyorummm.... hayırlısıyla azz kaldııııı :)))

bende birazdan sağlık ocağına gidicem son defaa .. sonra kızım doğunca gitçez bakalım .
hiçte gitmek istemiyorum :s
öğlende kardeşimin çeyizlerini götürmeye gitçez . bugunde gezicem yani yuppiiizemuszemus

günaydın güzel anneleropuyorumnanaktan
sezenciğim resimleri gördüm canım maşallah tatlım yaaa:nazar:

Bakkala gıttım tazecik ekmek alayım diye, adam çay demlemiş kendıne kucuk tupte, anam bır guzel koktu bır guzel.. hemen koştum geldım çay demledım kendıme :)

bız kahvaltıda cay ıcmeyız de o bakımdan :) yanı ee ne var kı bunda bız her sbh demlıoruz demeyın sımdı :))

herkese gunaydın

sezencıgım hayırlı olsun allahım nazarlardan korusun saglıkla buyusun ınsallah :nazar:

X