2010 Kasım Anneleri

Evet bizimhastanede de nst için ayrı ödeme yapılmıyor
sanırım hastanelerin ssk anlaşmasına göre değişiyor

bende 20 tlye çok diyordum,ne çok istemişler öylemafoldumben

:1shok:
off ne çokmuş nalancım yaa

Valla bu dr. bizi öpe öpe bi hal oldu yani, hooofffff napalım artık az bi zaman kaldı, yakında kurtulcaz ondan, bi daha da o hastanenin önünden geçmem...

selam kızlar
çok fena bir gece geçirdim midem felaketti boğazıma asit kaçtı midemden gece 4 de kalktım soda içtim ve sabah kalktığımda boğazım şişmiiş ve grip başlamıştı :2: fenayım çok fena

bu halimle vücut temizliğimide yaptım tabi jiletle yarın çatıya bakarsa diye inşallah daha beter olmam yaa :2:

Geçmiş olsun sema, sıcak bi şi ler iç canım, içinede bal koy ii gelir, özellikle papatya çayı...

İyi geceler...Bazılarımız bebeklerini görmüş,maşallah hepsine:nazar:
Ben de salı gideceğim,haftada bire düştü kontroller zaten..
Kızlar 2 gündür bacaklarımda çok ödem var,anlatamam...Tırstım bir ara..Acıyor yani,o kadar,haliyle tartıda da 2,3 kilo fazla çıkıyorum..benneyaptımki Zaten 2,3 gündür şikayetlerim arttı

Çooookkkk geçmiş olsun lady, baya üşütmüşsün sen herhalde, aman dikkat et kendine tatlım, sıcak çay iç bol bol...
sağol nalancım çok usuttum evet
sancılarım gelıp gıdıyo
korkularım basladı
ama gaz sancısı mı doğum mu çözemedım akannehır
annem panık yapma mıdenı usuttun gazın var sen doğum dıyosun dıyo
Lady bı dur laaaa ne sezeryanı töbeeee.. Kılo alımı ıcıerde cok aza ınerse haftada 50 gr fln gıbı olursa dısarda daha cabuk buyur dogurtturalım dıolar o zaman da dırek sezeryan demezlerk ı sancı fln verırler :S ne bu panık, nerden cıkarttın boyle bı durumu, aaaaaaaaa..
Ben de su ıcındeyım valla cok terlemeye basladım yıne, gece ıncecık pıkeyle ve yazlık pıjamalarımla yatıorum, gecen hafta boyle dııldım bu hafta yanmaya basladım..

Fınfık cvp vermede gıttı :KK43:

ay ne bilim ya doktor öle dedı :yarın ne dıcek bakalım
zaten 2.5 kılo olması bıle yeterlı dıyolar
doğum yaklasıyolar ya kafayı yemeye basladım kanımca
aman cnm gecmıs olsun

sağol canımolumunekankayizsmile

Bugün merakımdan Ataşehir şifa hastanesini aradım ve fiyat aldım

Normalde, Sezeryan fiyatı da, dr. dışardan gelirse, 2.904 TL artı kendi dr. unun masrafı, dr. şifadan olursa toplam maliyet normal ve sezeryan için, 5.000 TL miş. SSK fiyatları bunlar.

Medical park göztepeden de fiyat aldım, SSK fiyatları...

Normal, dr. dahil yani medical dan, 1.400 TL, Sezeryan isteğe bağlı dr. dahil 2.750 TL, zorunlu Sezeryan dr. dahil 2.200 TL miş..

Dr. dışardan gelirse, eğer hastaneyle anlaşması varsa 600-800 TL arası hasatane ücreti artı kendi dr.unun parası...

Dr. dışardan gelirse, eğer hastaneyle anlaşması yok ise 1.000-1.500 TL arası hastane ücreti artı kendi dr.unun parası...

Fiyatlar böleymiş kızlar...

Son düzenleme:
Valla bu dr. bizi öpe öpe bi hal oldu yani, hooofffff napalım artık az bi zaman kaldı, yakında kurtulcaz ondan, bi daha da o hastanenin önünden geçmem...

off ya neyse sağlık olsun gerisi önemli değil takma kafana bidaha gitmezsin işin bitince başka biyer bulursun bebişin ve kendin için

Geçmiş olsun sema, sıcak bi şi ler iç canım, içinede bal koy ii gelir, özellikle papatya çayı...

sağol canım :2: burnum çok akıyo biraz önce sivastan dağdan toplanmış kuşburnu geldi annem ıslattı sabaha kaynatıcak içicem bide şimdi parol içerim

bu arada nalancım biz kış için pek bişey yapamadık ya sorma azıcık biber salçası azıcık domates salçası,zeytin,tarhana,turşu bide 2 çeşit reçel o kdar burda ekimde ucuzlardı hep domates ve bizimde bütün hazırlık domatesle ekim başında bi başlardı bizimkiler 1 aya yakın neler yapardık neler ama şu anda domates 4-5-6 lira ve çok dandik domatesler iptal ettik herşeyi bende kızdım hersene mahfolurduk ben istemezdim annem zorla yaptırırdı bu sene dalga geçip durdum oh ben yırttım siz yapın ben yiyim dedim onlarda bişey yapmadı :roflol: bana kapak oldu yani

sağol nalancım çok usuttum evet
sancılarım gelıp gıdıyo
korkularım basladı
ama gaz sancısı mı doğum mu çözemedım akannehır
annem panık yapma mıdenı usuttun gazın var sen doğum dıyosun dıyo

Geçmiş olsun tekrardan ladycim, annen doğru sölemiş canım, üşütünce vücudunda baya gaz oluyo onun sancısıdır, özellikle ayağını sıcak tutman lazım, hatta sıcak su torbası varsa ayağının altına onu koyarsan çok ii olur, bol bol sıcak bi şiler iç, içinede bal koy, bal gribe çok ii gelio...

Ay ne kadar zordur hamileyken grip olmak,Allah yardımcın olsun valla...

sağol canım :2: burnum çok akıyo biraz önce sivastan dağdan toplanmış kuşburnu geldi annem ıslattı sabaha kaynatıcak içicem bide şimdi parol içerim

bu arada nalancım biz kış için pek bişey yapamadık ya sorma azıcık biber salçası azıcık domates salçası,zeytin,tarhana,turşu bide 2 çeşit reçel o kdar burda ekimde ucuzlardı hep domates ve bizimde bütün hazırlık domatesle ekim başında bi başlardı bizimkiler 1 aya yakın neler yapardık neler ama şu anda domates 4-5-6 lira ve çok dandik domatesler iptal ettik herşeyi bende kızdım hersene mahfolurduk ben istemezdim annem zorla yaptırırdı bu sene dalga geçip durdum oh ben yırttım siz yapın ben yiyim dedim onlarda bişey yapmadı :roflol: bana kapak oldu yani

Sorma sema burada da domates fiyatları uçmuş valla, bugün alışverişe gittik, fiyatlar aynı sizin ordaki gibiydi..

Domates fiyatlarına bi baktım, 6.50 TL dio hemde beş para etmez. göbek salataya baktım 4 TL dio, patlıcan 3 tl, hemde çürük çarık şeyler...

Normalde mopaşta hep taze oluyo meyve ve sebze ama bu aralar dökülüyo hepsi, karnıbahar baktım siyah siyah olmuştu üstleri, ne iş annamadım, bi tek kereviz alabildim, bide havuç düşün yani..

Portakallı zeytinyağlı kereviz yaptım attım dolaba yarına kadar ii ce soğsun yeriz diye, Allahtan yazın 20 kg domates alıp sos yapıp atmışım yoksa sossuz kalacaktım, bunlar nasıl fiyatlar böle ya...

Bamya, taze fasulye ve menemen yapıp attım bende, reçel hiç yapamadım maalesef ya..

Yarında börek ve poğaça yapıp atcam buzluğa...

Hoşgeldin hazal sezenden sonra doğuran olmadı merak etme

hosbuldum asocum sezen ve kayrada iyidir insallah

Benım 2 takım hastane cıkısım dısında 10 parca 0-3 ayım yoktur toplasan :S be de hep buyuk aldım cocugum cıplak kalcak dogunca :KK43:

Hazal bi degısıklık yok dogurmayı beklıoz ıste kuzu kuzu... Asoyla meraktan çatlıcaz boyle gıderse, zaten dusunmekten başım catlıo..

gercekten ya herkes bana 1 2 hafta icinde dogurursun dio karnim cok asagi inmis bendede sancilar var ama bilmiorum 1 2 hafta icinde dogururmuyum hayirlisi olsun bakalim saglikla cikaralimda sipalari yavas yavas dokuluruz zemuszemus

Sorma sema burada da domates fiyatları uçmuş valla, bugün alışverişe gittik, fiyatlar aynı sizin ordaki gibiydi..

Domates fiyatlarına bi baktım, 6.50 TL dio hemde beş para etmez. göbek salataya baktım 4 TL dio, patlıcan 3 tl, hemde çürük çarık şeyler...

Normalde mopaşta hep taze oluyo meyve ve sebze ama bu aralar dökülüyo hepsi, karnıbahar baktım siyah siyah olmuştu üstleri, ne iş annamadım, bi tek kereviz alabildim, bide havuç düşün yani..

Portakallı zeytinyağlı kereviz yaptım attım dolaba yarına kadar ii ce soğsun yeriz diye, Allahtan yazın 20 kg domates alıp sos yapıp atmışım yoksa sossuz kalacaktım, bunlar nasıl fiyatlar böle ya...

Bamya, taze fasulye ve menemen yapıp attım bende, reçel hiç yapamadım maalesef ya..

Yarında börek ve poğaça yapıp atcam buzluğa...

sorma bizde ekimi bekledik salçalık çıksın öle yapalım diye her sene öle yaparız malum burası hala sıcak nem oranıda azalınca herşey çok güzel oluyo neyseki yapmışsın sen baya yeter yine

ama sana bişey diyimmi yıllardır bu şehirdeyim ve her sene hazırlıklar yapılır iyi kötü anlarım bu işlerden bu seneki pahalılık tamamen fırsatçılık evet domates tamam doğru avrupanın oyununa geldik kıçlarıyla gülüyolardır şimdi sebze meyve hayvancılık ülkesinin düştüğü hale bak diye kendimizde üretebilirdik tohumu altı üstü domates çekirdeği

ve şöyle diyim bizim ap kendimizin dolayısıyla apartmanın koca bahçeside bizim annem hobi amaçlı hersene bişeyler eker biberin bütün çeşitleri patlıcan yeşillik filan ve bahçemizin hersenekinden hiçbir farkı yok fışkırdı mübarek ama pazarda olması gerekenin kaç katı soruncada kuraklık oldu sıcak oldu yağmur yağdı böyle oldu diyolar şaka gibi karar ver hangisi oldu olduysa bizim bahçeye neden uğramadı zaten burda hersene havalar böyle sadece biraz daha sıcak oldu ama zaten sevze meyve sıcağı sever ondan antalya sebze meyvesiyle meşur
neyse uzun oldu ama çok dolmuşum bu konuda şahit ola ola kandırılmak dahada koyuyo malum

bide kocam pazardan şu anda kilosu en fazla 50 kuruş olması gereken domatesin daha dandiğini 6 liraya alıp gelince sinirim bozuldu

kızlar 1-2 gündür kızım sanki kafasını ittiriyor ve vajinam açılıp kapanıyo çok garip bişey baskı gibi bide hareketlerini vajinamda hissediyorum ağrılarımda çok eğer sancı kesici ilaç kullanmasam bence bu haftayı zor çıkarırdım bakalım heralde hafta birmeden ilacı kesicek dr bide çıkıp kendi gelirmiş zemuszemus

sağolun kızlar darısı başınıza resimleri facede yükledim bakabilirsiniz benim profilimdenopuyorumnanaktan

hoşgeldin sezencim,gözünaydın ömürlü olsun bebeğin.Nasıl, iyisindir artık dimi? ağrın sızın varmı?
Kayranında iyi olduğuna çok sevindim.Ay ne güzel bir duygudur yaa,darısı bize inşallah

günaydın kızlar. sezen yaaa süpersin Allah analı babalı büyütsün darısı basımıza seninle sat larımız aynı sen ne güzel aldın bebişini kucağına maşallah bende sabırsızlanıyorum. ay içim bir hoş oldu:emir_bebek:

eren sezen gözün aydın allah analı babalı büyütüsün.bu gün rüyamda prophetic,asomsl sizinle doğumla ilgili konuşuyoruz endişeleniyoruz sabaha kadar siz vardınız rüyamda ama yüzünüzü görmüyorum hiç.

sezen doğurmuş da gelmiş maşallah :lepi:
dün hastanede gecti günüm akannehir
2 serum yedim kıpırdayamadım hiç
bugun birazd aha iyiyim
fena üşütmüşüm ya
iştahım yok :çok üzgünüm:

canimmmm..iyisin inşallah ?

iyiyim cnm evimdeyim ağrılarım azaldı bebişim uyuyo şu anda babasıda hayranlıkla ona bakıyo uzanmış yanına bu arada daha çok varda tüm günü okuyamadım alıntı yaptım bazılarını hepinize teşekkür ederim kızlar bana dua ettiniz merak ettiniz darısı sizlerin başına sağlıkla kucaklayın bebişlerinizi

Son düzenleme:
Sezen maşallah kayra ya çok tatlı:nazar:,abisine benziyo sanki

Dilek isimli bir arkadaş facede eklemiş beni,sanırım buradan kim olaki?

aman ağrin olmasin inşallah en kisa zamanda toparlanman dileğiyle canım.
ne güzel kavuştun bebeğine hayirlisiyla darisi başimiza

sezencim gözün aydın maşallah kayraya allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah

maşallah maşallah :nazar: yerim ben onu oyyy

X