2010 Kasım Anneleri

bende mahpeyker e gidelim istedim ama cesaret edemedim inan:gitme:

bugun ilk kez olan bişeyi yazayım. yaşayan varmı bilemiyorum.

karnımdakı kasılmalar ve surelerı uzadı ama artık alıstım tabı buna

yarım saat once yıne karnım taş gibi oldu ama aşağısı daha cok agrıdı. resmen elimle tutmak zorunda kaldm sanki bebek aşağıdan biraz cıktı gıbı hıssettım

urkunctubilmiyorumkismile

Son düzenleme:
Bafo Medical Park ta doguruyorum evet karar verdım..
Ben de sinemaya gıdelım ıstıyorum su an ıkı tane guzel fılm var Stone ve RED, ama bılmıorum ben de 2 saat oturunca karnım ne hallere gırer..
Social Network u bız de beklıoruz burda daha vızyona gırmedı bu ay gırcek galıba, belkı netten ındırebılırız vızyona gırmeden..

Bafo 38. haftan bıttı sayılır, her an dogurabılırsın bebegım, herşey hazır mı..

red güzele benziyor zaten bruce amca ne kadar kotu olabılır kısempatiksalakcinni

Bafo 38. haftan bıttı sayılır, her an dogurabılırsın bebegım, herşey hazır mı..

evet sukurler olsun temızlık bıttı kızımın odası perdesı yerleşmesı falan bıttı

hayırlısı ıle beklıyoruz artık olumunekankayizsmile

:asigim: ay heyecanlandım ya

valla SIKINTIdan patliyorum evde , bence sende git bisi olmaz ya

:roflol: halimi bir görsen irine tutunmadan wc ye gidemiyorum. balon oldum.

kalk giyin sinemaya git abur cubur ye 2 saat otur yok hic cesaret edemedimkafamçokkarıştı

bahcelievler mi? guzel hastane bencede tertemiz hadı hayrlısı ıns.

:roflol: halimi bir görsen irine tutunmadan wc ye gidemiyorum. balon oldum.

kalk giyin sinemaya git abur cubur ye 2 saat otur yok hic cesaret edemedimkafamçokkarıştı

hmm sen benden bir hafta ilerdesin haklisin aslinda, benimde çok tuvaletim gelmistim tuttum napim bide turkiyedeki gibi mola yok filmlerde fransada haha sırnaşık şey

evet sukurler olsun temızlık bıttı kızımın odası perdesı yerleşmesı falan bıttı

hayırlısı ıle beklıyoruz artık olumunekankayizsmile

:asigim: ay heyecanlandım ya

ay yerim ıkınızı de heyecanlanma hem kurtuluosun hem kızına kavusuosun daha guzel bısı var mı.. hayırlısıyla dogur , allah bı avazda kurtarsın işalla cnm..

Evet bahcelıevler medıcal park.. herkes guzel hastane dıyo gıttım gordum ben de begendım daha nolsun :)

Tatlım yazmışsın ama şimdi gördüm valla, kayınvaldem hastane çıkışı bizimle birlikte eve gelecek, yani önceden gelip kalmicak, ay gelmesin önceden zati, sıkılırım ben öle bütün gün tepemde biri olursa..

Kız süt, makarna, fasulye, nohut ve diğer baklagilleri al kadının elinin altında bulunsun, her zaman lazım olacak şeyler, patates, soğan gibi şeyleride al, sıvıyağ, salça, yani yemek yapımında kullanılcak şeyler, kahvaltılıklar gibi, ben öle yaptım...

He bi de vaktim var diyosan kurufasulye ve nohutu haşla poşetleyip at buzluğa, elinizin altında hazır bulunsun, ben ekmek bile attım nolur nolmaz diye...

slmm kızlarrr doğurdum geldimmnolumunekankayizsmile

Oyyy hoş geldin bebeğim, nassın, yakalayamadım seni, kahvaltımızı yapıp hemen alışverişe koştuk...

Kayra nasıl, fotosunu bende göremedim bu arada tatlım, oy çok merak ediom fotosunu kız hemen koy çekince...

Çooookkkk geçmiş olsun lady, baya üşütmüşsün sen herhalde, aman dikkat et kendine tatlım, sıcak çay iç bol bol...

istanul süper yagmurdan fenalık gelmıstı

Eveeeettttt....:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…