saol chileckkk.. sabredıoz ıste ama daha ne kdr sabır bılmıom kı..
günaydın nalan ve de aso.. bugun yıne gezentı gordum sızı :) Aso ben de alısverıs yapcam dogum sonrası, hem zaten ocakta ındırımler de baslıo tam ındırım donemınde işallah kabaca zayıflamış olcam kendımı alısverıse vercem..
Nalan senın kayınvalıden ne zmn gelcek pekı benımkı de bu hafta gelıo ya ben de mutfagı doldurayım barı neler alıyım neler?
Tatlım yazmışsın ama şimdi gördüm valla, kayınvaldem hastane çıkışı bizimle birlikte eve gelecek, yani önceden gelip kalmicak, ay gelmesin önceden zati, sıkılırım ben öle bütün gün tepemde biri olursa..
Kız süt, makarna, fasulye, nohut ve diğer baklagilleri al kadının elinin altında bulunsun, her zaman lazım olacak şeyler, patates, soğan gibi şeyleride al, sıvıyağ, salça, yani yemek yapımında kullanılcak şeyler, kahvaltılıklar gibi, ben öle yaptım...
He bi de vaktim var diyosan kurufasulye ve nohutu haşla poşetleyip at buzluğa, elinizin altında hazır bulunsun, ben ekmek bile attım nolur nolmaz diye...
slmm kızlarrr doğurdum geldimmnolumunekankayizsmile
Oyyy hoş geldin bebeğim, nassın, yakalayamadım seni, kahvaltımızı yapıp hemen alışverişe koştuk...
Kayra nasıl, fotosunu bende göremedim bu arada tatlım, oy çok merak ediom fotosunu kız hemen koy çekince...
sezen doğurmuş da gelmiş maşallah :lepi:
dün hastanede gecti günüm akannehir
2 serum yedim kıpırdayamadım hiç
bugun birazd aha iyiyim
fena üşütmüşüm ya
iştahım yok :çok üzgünüm:
Çooookkkk geçmiş olsun lady, baya üşütmüşsün sen herhalde, aman dikkat et kendine tatlım, sıcak çay iç bol bol...
istanul süper yagmurdan fenalık gelmıstı
Eveeeettttt....:lepi: