2010 Kasım Anneleri

anladım Nalan , kıtlık alışverişi yapcam yani temel gıdaları depolucam :)) benımkı onceden gelcegı ıcın madem ne ısterse kendı soylesın, netten getırttırırız o zmn..

Kayra nın fotosunu ben de hala goremedım cok da mrk ettım :)

geçmişe bakim dedim 40 sayfa okuyamadım valla :S

propp hastane çok boktanmış gözlerimle görmüş oldum.

celisuenis takvimin36+5 i gösteriyor ama gün olarakda 30 u gösteriyor.23 filan olması gerekiyor.

Ben öle yaptım tatlım, sen kayınvaldene sor istersen ne lazım olacaksa onları depola, havalar kötü olur vakit olmaz çıkmaya felan, bizim burada her yer yokuş olduğu için benim kayınvaldemin gidip gelmesi baya zaman alır ve onu çok yorar, dibimizde bi market var ama kazıkcı mecbur kalmadığım sürece ondan bi şi almıyorum valla...

piştttttt napiniz bakim:jeyyar:

Kııııızzzz sen naptın asıl, gittin mi dr.a?

Nalancım gittim dün doktora 2500 kg olmuş kızım keyfi yerindeydi her şey yolunda bir problem yok maşallah 15 gün sonra tekrar çağırdı o zaman normal mi sezeryan mı olacağına karar verilecek çatı muayenesi yani :S

Oy maşallah kuzucuğa, Allaha nazarlardan sakınsın onu...

Hastane olayını naptın araştırdın mı, bak prop halletmiş, sende medical park a bi baksaydın keşke..

İnşallah çatı muayenesi normal çıkarda normal doğum yapabilirsin tatlım, bakalım dr.un ne diyecek, hakkınızda hayırlısı olsun...

Bijo ananı gördün bizi unuttun hadi :) Hasret giderin tabi ayrıca eksik gedik vardır işiniz gücünüz çoktur, cok da az kalmış ayyyyyyyyy....
yok anam sizi unutmak mümkün müüü olumunekankayizsmile
iş yapıyoruz valla. az önce de hastane çantasını yerleştirdik, bi de toprağın odasının raflarına çekmecelerine falan örtü yerleştirdik. anneme ölçüleri vermiştim getirmiş sağolsun. sonra kıyafetlerini gruplayıp yerleştirdik. bizim kışlık ayakkabıları çıkardık falan. çoook yoruldum:bbo:

burada da hava süper valla yazdan kalma gibi aynııı :lepi:

Kocam şu anda kızımızın arabasının montajını yapıyo, ve içinden eksik parça çıktı, çıldırmış durumda şu an, ama yapacak bi şi yok, ben ona 2 aydır şu arabanın montajını yap bi şi varsa geri iade ederiz diyordum dinlemiyordu, iade süresi de doldu, şimdi chicco dan parçaları temin etmek için uğraşcak...

nasıl olabılır nalan oyle bısı :S kapalı kutuda almadınız mı :S

Ya bi şi sorcam kızlar, bu nst ye her girdiğimizde paramı vercez, dün nst için 280 tl istediler de baya bi şaşırdım yani..Gerçekten bu kadar pahalı mı...

Ya bi şi sorcam kızlar, bu nst ye her girdiğimizde paramı vercez, dün nst için 280 tl istediler de baya bi şaşırdım yani..Gerçekten bu kadar pahalı mı...
ooha kız ne kadar çok istemişler :bbo:

ben malum elimi kolumu sallaya sallaya girip çıkıyorum..

Nalancım ben bı hastanede 14, bırınde 55, bırınde 32 tl verdım, hıc o kdr cok vermedım..

eksık olduguna emın mısınız pekı cnm?

Nalancım ben bı hastanede 14, bırınde 55, bırınde 32 tl verdım, hıc o kdr cok vermedım..

eksık olduguna emın mısınız pekı cnm?

Valla eksik, bütün poşetlere kolinin içine ikişer kez baktık her şeyi silkeledik, tekerleğe monte edilecek olan toplam 2 şer taneden 4 parça eksik, Yani arabanın ön tekerleklerini taktık onlar tamam, ama arka tekerlekler öle kaldı şimdi, mandal gibi bi parçası eksik...

Ama ben ona dedim ilk aldığımızda kurup bakalım diye, ya nesi eksik olacak boşver dedi, şimdi uğraşacak boşuna akıllım...

Anam bu dr.da bizi öpe öpe bi hal oldu valla, bu ne ya, 280 tl nere 55 tl nere, bu adam bizi batıracak valla, dün baktım sigortada 3.600 tl limit kalmış, yani 2.500 tl biz ödeyecez, ekstralar yok içinde tabi, kuvöz ya da başka acil durum ödemeleri gibi, bakalım ne kadara çıkıcaz hastaneden çok merak ediyorum, kocam ısrarla değiştirmio hastaneyi ama ben baya soğudum ordan...

ya bızde arabayı ılk aldıgımızda aa şusu yok galıba fln yapmıştık tabı benım kocam bıraz garantıcı oldugu ıcın kutuyu once magazada bı doktuk tamamen butun parcaları kontrol ettık oyle getırdık eve :) neyse işte bu eksık fln demıstık bı baktık kı baska bısı dusunuomusuz bız gozumuzde baska bısı canlanmıs eksık sanmısız ama aslında varmıs ıcınde, o yuzde emın mısınız dedım..

nalan bu saatten snr hastane mı degıstırcen otur aşaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…