- 17 Kasım 2008
- 6.681
- 2
bence de yok düşünmemlazım haklısın.. dogduklaırnda camış gıbı kılo aldırırz bız onlara zaten :)
kızlar kardesımın son bombasını anlatıyorum: demin CHP nın onunden gecerlerken ( bızım evın yolu ustunde ankarada) anne burda hangı gunler partı verılıyo hıc denk gelmıyoruz demiş :roflol:
Çok ii miş valla, çocuk işte düz mantık düşünüyo, ama süpermiş, ben olsam kopardım o anda...:lepi:
Kasiyer kıza ucacaktım ben de :S '' abla senın ne kadar uzun sürdü yaaaa, ne zmn doğurcan'' dedi.. 20 aydır hamıleyım sankı tobe yarabbım
Salak ona neymiş...Sen lafı koymuşsundur ona, ya da bi sonraki gidişinde mutlaka koyarsın...
üzülme nalancım doktorun bebek sağlıklı doğsun diye azıcık daha bekletelim demiş. Yoksa senin bakmanla ne ilgisi olsun. maşallah duruya sağlıklıca doğar inşallah önemli olan bu.
Ya biliyorum da işte öle birden diyince bi tansiyonum oynadı tabi, ama kilolu olmasında ii dir herhalde diye düşünüyorum...
Aslında benim durumum bence tam normal doğumluk ama kızımı riske atmak istemiyorum, valla yaşım biraz daha genç olsa hiç düşünmeden normal doğururdum...
merhaba kızlar!
leylii, prop, nalan maşallah bebişlerinize inşallah herşey gönlünüze göre olur da kucağınızda da görürsünüz pıtırcıkları.
ben de gördüm kızımı bugün. 2810 gr olmuş miniğim. diyet işe yaramış, kilosu normale dönmüş. normal doğum görünüyor bana da (inşallah :Saruboceq:)
tiroidim gayet iyi, hatta iki hafta sonra ilacı bırakmamı söyledi doktor. midem için rennie diye bir şurup verdi. bir de idrarda bakteri çıktı. onun için de ayrı bir ilaç daha verdi. ayyy içim dışım ilaç olacak ama kızım iyi olsun da ben biraz daha ecza deposu modunda kalmaya razıyım.
haa bir de eklemeyi unutmuşum. haftaya tekrar randevum var. nst'ye girecekmişim bundan sonra.
Teşekkürler tatlım...opuyorumnanaktan
Senin kuzuna da maşallah bu arada...