2010 Kasım Anneleri

prop bilmiyom haketti mi etmedimi.. soru sorup duruyo, aynisini kocama da sormustur yuzde yuz. biz de senin gibi bekliyoruz bilmiyorum sorma iste dedim. sustu

kız yazık haketmemiş :) am aynı durumdayız be de artık sorulara bıkkınlıkla cvp verıyorum, annem de dıyo kı ay sesinde hiç heyecan yok anne dedım heyecan meyecan kalmadı bitse de giitsek modundayım sen de paso soru soruosun :)) anlıyom seni, az kaldı ha gayret kızlar, azcık sabır..

iyi akşamlar kızlarrr doktora giden arkadaşların bebişlerinede maşallah bugün bütün gün dışardaydımm yorgun ve halsizimm bir bakınayim dedimm

saol figen..

kızlar beım canım dondurma ıstedı markete gıdıyorum alayım da geleyım :) gorusuruz hadı ihihihihhi

Selam kızlar ben geldim, nabersiniz...

Bugün malum dr. kontrolüm vardı, kızım 2760 gr olmuş, bende toplamda 12 kg almış bulunuyorum..

Dr. um kızımın kilosu 3000 gr. olmazsa sezeryan tarihini bi kaç gün sonraya alacağını söledi, bunun için cuma günü tekrar kontrole gidicem..

Bugün ilk defa nst ye girdim, kızımın kalp atışları normal çıktı, bende ise hiç sancı çıkmadı, şu an için her şey yolunda, ama kilosunun az olmasına üzülmedim desem yalan olur...

Bende son durumlar böle, yani her şey cuma günü netleşecek..

Bugün malum dr. kontrolüm vardı, kızım 2760 gr olmuş, bende toplamda 12 kg almış bulunuyorum..

Dr. um kızımın kilosu 3000 gr. olmazsa sezeryan tarihini bi kaç gün sonraya alacağını söledi, bunun için cuma günü tekrar kontrole gidicem..

Bugün ilk defa nst ye girdim, kızımın kalp atışları normal çıktı, bende ise hiç sancı çıkmadı, şu an için her şey yolunda, ama kilosunun az olmasına üzülmedim desem yalan olur...

nalancim bence gayet iyi kilosu kizinin olmasi gereken kiloda zaten dogunca sen onu tosuncuk yaparsin yemeklerinle merak etme:asigim:

Nalancım ben 1 hafta gerıdeyım senden 2700 olmuş Demir, doktorum cok normal dedı.. ama tabı sen sezeryan olcan ıkı hafta erken alıncak dıye oyle demıs olabılır ama bence de normal kılosu maaşallah..

Son düzenleme:
Kasiyer kıza ucacaktım ben de :S '' abla senın ne kadar uzun sürdü yaaaa, ne zmn doğurcan'' dedi.. 20 aydır hamıleyım sankı tobe yarabbım

gözünaydın canımda nesi az kilosunun,gayet normal işte,daha doğumuna 2-3 hafta yokmu? Ooo o zamana 3 kiloyuda geçer zaten,endişelenme

Kasiyer kıza ucacaktım ben de :S '' abla senın ne kadar uzun sürdü yaaaa, ne zmn doğurcan'' dedi.. 20 aydır hamıleyım sankı tobe yarabbım

e kızım marketten çıkmıyonki,kızcağızada seni sürekli göre göre çok uzun zaman gibi gelmiştirkaydirigubbakcemile3

İi akşamlar hepinize kızlar
spinal sezeryan olucak arkadaslara tavsiyem doğumdan sonra serum takiyorlar ya serumu hızlı bı sekilde vücudunuza verin.o zaman bas ağrısı filan olmuyor.ben daha önce kist ameliyatı oldum ve ablamda sezeryan oldu 2mizde spinal olduk ve hiç ağrımız olmadı.

İi akşamlar hepinize kızlar
spinal sezeryan olucak arkadaslara tavsiyem doğumdan sonra serum takiyorlar ya serumu hızlı bı sekilde vücudunuza verin.o zaman bas ağrısı filan olmuyor.ben daha önce kist ameliyatı oldum ve ablamda sezeryan oldu 2mizde spinal olduk ve hiç ağrımız olmadı.

nasıl yani vücudumuza vericez?

nalancim bence gayet iyi kilosu kizinin olmasi gereken kiloda zaten dogunca sen onu tosuncuk yaparsin yemeklerinle merak etme:asigim:

Nalancım ben 1 hafta gerıdeyım senden 2700 olmuş Demir, doktorum cok normal dedı.. ama tabı sen sezeryan olcan ıkı hafta erken alıncak dıye oyle demıs olabılır ama bence de normal kılosu maaşallah..

gözünaydın canımda nesi az kilosunun,gayet normal işte,daha doğumuna 2-3 hafta yokmu? Ooo o zamana 3 kiloyuda geçer zaten,endişelenme

Aman ne bilim kızlar, 3000 gr. geçmeyince bebeği almıyorum ben, cumaya kadar o kiloya gelmezse sezeryanı erteleriz diyince dr.um tansiyonum oynadı, sanki bebeme bakamamışım gibi geldi, üzüldüm biraz, bütün gün öle halsiz halsiz dolaştım zaten, başım tuttu...

Bir de 25 ekime şartlamıştım kendimi, ne bilim, aman sağlıklı olsun da gerisi önemli değil...

üzülme nalancım doktorun bebek sağlıklı doğsun diye azıcık daha bekletelim demiş. Yoksa senin bakmanla ne ilgisi olsun. maşallah duruya sağlıklıca doğar inşallah önemli olan bu.

merhaba kızlar!
leylii, prop, nalan maşallah bebişlerinize :nazar: inşallah herşey gönlünüze göre olur da kucağınızda da görürsünüz pıtırcıkları.
ben de gördüm kızımı bugün. 2810 gr olmuş miniğim. diyet işe yaramış, kilosu normale dönmüş. normal doğum görünüyor bana da (inşallah :Saruboceq:)
tiroidim gayet iyi, hatta iki hafta sonra ilacı bırakmamı söyledi doktor. midem için rennie diye bir şurup verdi. bir de idrarda bakteri çıktı. onun için de ayrı bir ilaç daha verdi. ayyy içim dışım ilaç olacak ama kızım iyi olsun da ben biraz daha ecza deposu modunda kalmaya razıyım.
haa bir de eklemeyi unutmuşum. haftaya tekrar randevum var. nst'ye girecekmişim bundan sonra.

Son düzenleme:
prop masallah oğluna.
Bugün hastanede doğum ve anestezi ve aneljik yöntemlerle ilgili eğitim vardı. özellikle epidurali çok ayrıntılı bir şekilde anlattı anestezi uzmanı. Bebeğe hiçbir yan etkisi yokmuş. bel ağrısının her doğumdan sonra olduğu için elimizde kesin bir veri yok dedi epiduralden kaynaklandığına dair.

Aman ne bilim kızlar, 3000 gr. geçmeyince bebeği almıyorum ben, cumaya kadar o kiloya gelmezse sezeryanı erteleriz diyince dr.um tansiyonum oynadı, sanki bebeme bakamamışım gibi geldi, üzüldüm biraz, bütün gün öle halsiz halsiz dolaştım zaten, başım tuttu...

Bir de 25 ekime şartlamıştım kendimi, ne bilim, aman sağlıklı olsun da gerisi önemli değil...

saçmalama kuzum :teselli:
haftamıza göre 2700-2800 normal olması gereken zaten
üzülüceğine sevin şekerinde etkilenipte kof şişko olmıycak normal seyrinde gelişiyo
hem unutma -+200/300 oynayabilir
sezenede 3000 üzeri demişlerdi 2900 doğmuş a.s
25 olmazda 30 olur yeterki sağlıklı olsun sıkma canını bak şekerin fırlar sonraalsanaalsanasmile

X