2010 Kasım Anneleri

evet 10. gun dogurmus olcan :)
tmm oyle yaparız bakalım ozelden atarız sne toplu toplu gırersın nete geldıgınde ama ıkı gunde bır ancak ugrayabılırsın ben sana soyleyım :))

evet 10. gun dogurmus olcan :)
tmm oyle yaparız bakalım ozelden atarız sne toplu toplu gırersın nete geldıgınde ama ıkı gunde bır ancak ugrayabılırsın ben sana soyleyım :))
belki oğlum uslu olcaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkk :)) (kendimi böyle avutuyorum)

hadi hayırlı olsun hastane seçimin şimdiden. unutma ömür boyu kalmican..

ben oyle gıbı hesaplıyım da.. bu sımdı gıttıgım hastanenın gunluk kuvez ucretı 1000 tlymıs dıye duydum baska topıkten :S onu da mutlaka ve mutlaka soracam 1000 tl ne demek ya.

Güünaydın güzel anneler , güzel haberlerim var.

Dün randevumuz vardı hastanede kızım taaaaaaam 3 kg olmuş.

8 Kasım Pazartesini doğum tarihi olarak belirledik.Sabah 7 30 da doğumunu gerçekleştiririz 8 30 da da kızınla odanda olursun dedi doktorum.Ortalama 3.300 - 3.400 o civarda doğarmış.

ne güzel zaman geçiyodur ben evde yalnızları oynuyorum kocamda geç gelcek öldüm şimdiden sıkıntıdan yarın sabahtan çıkcam evden duvarlar üstüme üstüme geliyor artık
Ah kıyamam.Dün akşam üstü arkadaşlarım geldi gitti kahveye, sonra akşam ailece görüştüğümüz başka arkadaşlarımız geldi gittiklerinde gece2ydi Ve bu akşam da biz başka bir arkadaşlara gitcez.Bu ara gitcek yer çok doğurmadan hepsini bitirmem lazım çok ihmal ettik herkesi benim tansiyonumun düşük olduğu zamanlar.Normalde bizim ev hiç boşalmaz arkadaşlar çok gelir biz çok gideriz.Gündüz ben evde durmazdım hiç yeterince evde durdum yeter herhalde artık:)
kızlar hastane için hatıra defteri aldınız mı
Ben aldım çok güzel pembe pembe pek süslü:))))
Oh maşalllahhh maşallllah Tarihin belli olması ne kadar güzel ya keşke biz de bilsekkafamçokkarıştı

Asomsicim tşkrler, sezeryan olunca randevulu geliyo sıpalar

Ben hastane çıkışı alacağımda hangi markayı önerirsiniz ? Mothercarede ayın 15inde indirim oluyormuş , ürünleri kaliteli ama bir o kadarda pahalı.Yeni doğan bebek kıyafetlerinde indirim oluyor mu bilginiz var mı?

Biberon olarak araştırdımda, üstlerinde 3+ yazıyor , yeni doğanlar için ne tip biberon almak lazım karar veremedim ?

Oh ne güzel valla.Benim haftaya bugün çatı muaynem var bakalım ne olcak ne bitcek.Bir an önce haftaya bugün olsun saat 3 olsun istiyorum:)kaydirigubbakcemile3
Ben hastane çıkışını Sevibebeden aldım çok güzel çok kaliteli kumaşı fln çok da beğendi herkes.Yenidoğanlar için de biberonlar var +3ten başlayanların delikleri emzik çeşidi yenidoğana hiç uymaz. Ben nuk marka aldım zaten şimdilik 2 tane aldım.

günaydın kıslar!
sabah sabah işe geldim. nöbetteyim! nasıl yorgunum gözlerimi zor açıyorum.
sabah çarpıntım oldu yarım saat uzandım yatağa.
son haftalarım diye avutuyorum kendimi.
bugünkü çamaşır ve ütüm kaldı.
belki akşam annemle çarşıya gideriz.

leyli maşşallah bebişine
az zamanın kalmış, ben hastane çıkışında markaya bakmadım.
gittiğim mağazada ne varsa onu aldım uygun fiatlı.
60- 90 arası değişiyor fiatlar ama gerek yok. minicik şeyler fazla kullanamayacak.
birde içine atlet külot koymuşlar ne alakaysa.

Sevibebeye hiç denk gelmedim, yarın tekrar dışarı çıkıp gezeceğim mağazaları.Yenidoğan biberonu varmış demek ki ?

Kocamın yüzünden rahat rahat bakamıyorum ki mağazalara.Peşinden atlı kovalıyormuş gibi hadi hadi deyip duruyo kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

asocum niye doğsun diye acile ediyorsun? bugünlerin tadını çıkar.
nasıl olsa doğacaklar.
biberon bende nuk aldım. 1 tane aldım şimdilik.
birşeyi alırken düşünüyorum gereksiz şey almak istemiyorum.

Kendini çok yoorma ,ben şuan çalışmadığım halde yorgunluktan duramıyorum.Bacaklarım kireçlenmiş gibi arasını açamıyorum yürüyemiyorum bile.

tşkrler canım , bende onu soracam atlet külot ne alaka ya hastane çıkışlarında .Annem dediki külotu giydirirsin iyide bebenin poposunda bezi olacak.Külotta giyerse sıkmaz mı ? bilmiyorumkismile

Anneme dedimki beni doğururken ne götürdün hastaneye ??

bir KUNDAK bir BATTANİYE birde NAYLON MUŞAMBA BEZLERDEN götürmüş.Bizde tatile çıkar gibi valiz hazırlıyoruz :)) kaydirigubbakcemile3

günaydın herkeşlere
erkenciyim bugün sabah sabah keyfim kaçtı 70 kilo olmuşum yani toplamda 12 kilo almışım
diyeti sallayınca böle oldu
halbuki ben 10 kilo ile doğuracaktımboshayallersmile

Biberon olarak araştırdımda, üstlerinde 3+ yazıyor , yeni doğanlar için ne tip biberon almak lazım karar veremedim ?

canım bibronların üstünde 0+ yazması gerekir

leylicim masabaşında oturuyorum ama inan evden çıkıp gelmek bile yoruyor insanı.
çok şükür rahat hareket ediyorum, inşallah ilerleyen haftalarda da böyle devam eder.
bezin üstüne giydiriyorlarmış kilotu yok artık bezden çıkana kadar gerek yok.
annemde diyor herşey para tuzağı diye. bizim zamanımızda bunlar yoktu. sizi mikorp kaptırmadan çok da güzel büyüttük diye. bende annemin tekerlekli valizini alıcam orta boy. ancak sığacağız valla. ohaoldumsmile

günaydın iloş keyfini kaçırma hiç. bende doğuma kadar 12 kilo alacaktım ama 74 tüm en son. tartıya çıkmaya korkuyorum. 80 ile tamamlayacağım sanırım. akannehir

Bugünlerin tadını mı çıkarayım?Duyanda çok rahatım her gece rahat uyuyorum normal hayatıma devam ediyorum sanır.Neyse. 37 haftayım 30da olup da hadi doğsun desem ona da hadi neyse ayrıca.:1closedeyes:

günaydın kızlar bugün kayınvalidemler gelicekmiş, evi süpürmem lazım bi çorba salata yapıcam akşam yemeğe eşim dışardan söylicek lahmacun filan... mide bulantımdan dolayı yiyemiyordum bu akşam bol bol yerim artık :))
çayın yanına da poğaça kek yaptım mı tamamdır..

ben de geçen hafta ki muayenemde tartıldım 75.9 a düşmüşüm 200 gr vermişim aldığım kilo da bebişe gidiyor ne güzel zaten 70.8 ile hamile kaldım kendime daha fazla almak istemiyorum. doğumdan sonra da ilk hedef 65 sonra da 60a düşmek.

kahvaltıya mı çıkayım yemeğe mi gideyim karar veremedim.
yemek kötüyse aç kalıcam. en azından kahvaltı hafif oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…