9 gün kaldı hayatım akannehir
yarın da 38 e giriyorum galiba :S
ben girerim arada özel mesaj atsınlar bana bilgileri burda olursan uyarır mısın geçmiş okuyamam tabi de. yine de arada gelir yazarım yaa o kadar da değil yani..
belki oğlum uslu olcaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkk :)) (kendimi böyle avutuyorum)evet 10. gun dogurmus olcan :)
tmm oyle yaparız bakalım ozelden atarız sne toplu toplu gırersın nete geldıgınde ama ıkı gunde bır ancak ugrayabılırsın ben sana soyleyım :))
ben oyle gıbı hesaplıyım da.. bu sımdı gıttıgım hastanenın gunluk kuvez ucretı 1000 tlymıs dıye duydum baska topıkten :S onu da mutlaka ve mutlaka soracam 1000 tl ne demek ya.
Ah kıyamam.Dün akşam üstü arkadaşlarım geldi gitti kahveye, sonra akşam ailece görüştüğümüz başka arkadaşlarımız geldi gittiklerinde gece2ydine güzel zaman geçiyodur ben evde yalnızları oynuyorum kocamda geç gelcek öldüm şimdiden sıkıntıdan yarın sabahtan çıkcam evden duvarlar üstüme üstüme geliyor artık
Ben aldım çok güzel pembe pembe pek süslü:))))kızlar hastane için hatıra defteri aldınız mı
Oh maşalllahhh maşallllahGüünaydın güzel anneler , güzel haberlerim var.
Dün randevumuz vardı hastanede kızım taaaaaaam 3 kg olmuş.
8 Kasım Pazartesini doğum tarihi olarak belirledik.Sabah 7 30 da doğumunu gerçekleştiririz 8 30 da da kızınla odanda olursun dedi doktorum.Ortalama 3.300 - 3.400 o civarda doğarmış.
Oh ne güzel valla.Benim haftaya bugün çatı muaynem var bakalım ne olcak ne bitcek.Bir an önce haftaya bugün olsun saat 3 olsun istiyorum:)kaydirigubbakcemile3Asomsicim tşkrler, sezeryan olunca randevulu geliyo sıpalar
Ben hastane çıkışı alacağımda hangi markayı önerirsiniz ? Mothercarede ayın 15inde indirim oluyormuş , ürünleri kaliteli ama bir o kadarda pahalı.Yeni doğan bebek kıyafetlerinde indirim oluyor mu bilginiz var mı?
Biberon olarak araştırdımda, üstlerinde 3+ yazıyor , yeni doğanlar için ne tip biberon almak lazım karar veremedim ?
günaydın kıslar!
sabah sabah işe geldim. nöbetteyim! nasıl yorgunum gözlerimi zor açıyorum.
sabah çarpıntım oldu yarım saat uzandım yatağa.
son haftalarım diye avutuyorum kendimi.
bugünkü çamaşır ve ütüm kaldı.
belki akşam annemle çarşıya gideriz.
leyli maşşallah bebişine
az zamanın kalmış, ben hastane çıkışında markaya bakmadım.
gittiğim mağazada ne varsa onu aldım uygun fiatlı.
60- 90 arası değişiyor fiatlar ama gerek yok. minicik şeyler fazla kullanamayacak.
birde içine atlet külot koymuşlar ne alakaysa.
Biberon olarak araştırdımda, üstlerinde 3+ yazıyor , yeni doğanlar için ne tip biberon almak lazım karar veremedim ?
Bugünlerin tadını mı çıkarayım?Duyanda çok rahatım her gece rahat uyuyorum normal hayatıma devam ediyorum sanır.Neyse. 37 haftayım 30da olup da hadi doğsun desem ona da hadi neyse ayrıca.:1closedeyes:asocum niye doğsun diye acile ediyorsun? bugünlerin tadını çıkar.
nasıl olsa doğacaklar.
biberon bende nuk aldım. 1 tane aldım şimdilik.
birşeyi alırken düşünüyorum gereksiz şey almak istemiyorum.