2010 Kasım Anneleri

Bugünlerin tadını mı çıkarayım?Duyanda çok rahatım her gece rahat uyuyorum normal hayatıma devam ediyorum sanır.Neyse. 37 haftayım 30da olup da hadi doğsun desem ona da hadi neyse ayrıca.:1closedeyes:

ben de öyleyim bir kaç gündür geceleri çok sık uyanıyorum sağa sola dönemiyorum göbişim çok acıyor sanki çürümüş gibi.. bacaklarım kasılıyor, otururken belim ağrıyor burnum tıkalı gibi ağzım açık nefes alıp veriyorum.. son günler çok zormuş.. Allah yardımcımız olsun

Bugünlerin tadını mı çıkarayım?Duyanda çok rahatım her gece rahat uyuyorum normal hayatıma devam ediyorum sanır.Neyse. 37 haftayım 30da olup da hadi doğsun desem ona da hadi neyse ayrıca.:1closedeyes:

asocum ya ben unuttum senin durumunu. az kalmış çabucak geçer inşallah!
ben kendimi hep kasım sonuna doğacak diye hazırlıyorum, bakalım kısmet ne zaman.
kızma bana olur mu? Şeniz

Bugünlerin tadını çıkarkaydirigubbakcemile3

bende belki son haftalarda böyle olacağım. şimdilik sadece sağ tarafıma ve sırt üstü yatarken sanki nefes alamıyorum. hep sol tarafıma yatıyorum. şimdilik uyuyorum. ama şu uyuduğum zamanlarda evde olsam gündüzde uyurum. iş yerinde yorluyorum, izne çıkınca dinlenmeyi hayal ediyorum umarım hayal olarak kalmaz. boshayallersmile
allah hepimize yardım etsin.

üffffffffffffff aso niye dalga geçiyorsun?
unuttum durumunuzu, iyi pot kırdım. :kedi:

asocum ya ben unuttum senin durumunu. az kalmış çabucak geçer inşallah!
ben kendimi hep kasım sonuna doğacak diye hazırlıyorum, bakalım kısmet ne zaman.
kızma bana olur mu? Şeniz

üffffffffffffff aso niye dalga geçiyorsun?
unuttum durumunuzu, iyi pot kırdım. :kedi:
ne dalgası kız aşk olsun=) Bak zaten şuan nabzım yükseldi yine 150ye çıktı.kalpten ölmeden doğurmam lazım benim

hllyvz maşallah bebişine, kocaman olmuş valla, kilosuda gayet ii...

Tatlım dün doktoruma bu karın sertliği işini sordum magnezyuma hergün devam et dedi bana o seni rahatlatacak dedi...ben 2 günde bir alıyordum...bir sor sende doktoruna istersen...

Günaydınnnnn opuyorumnanaktan
2 gündür sabah kalktığımda midem bulanıyor offff kabus geri döndü :gitme:
7. aydan sonra bişey yoktu nerden çıktı bu bulantı
ağrım geçmiş çok sevindimmmmmguclubacismile

Bugünlerin tadını çıkarkaydirigubbakcemile3
keşke çıkabilse canım, herkes bu iyi günlerin keyfini sür diyo uyuz oluyorum.. gel de sen sür diyorum ben de :)

Amin canım Aminnn, anne olmanın zorluklarını şimdiden yaşıyoruz ama şükürler olsun ki Allah bizlere de nasip etti bu müthiş duyguyu. İsteyen herkes bu duyguyu yaşar inşallahhhh..

ben kahvaltıya gideyim bari!
Afiyet olsun canım..

ben de kahvaltımı yaptım, duşumu aldım evi süpürüp silicem, çamaşır asıcam sonra markete gidicem bi kaç eksiğim var onları alıcam. eve gelip yemeğe girişicem.. çok işim var çok kohaoldumsmile
bugün hava güzel açtım bütün camları serin serin ohh...

ben çıkıyorum kızlar görüşürüz kendinzie iyi bakın..kaydirigubbakcemile5

2 gün sonrada benım Eskişehir şafak
ayy ne çabukkk yaaaaa
aso aramızda 2 gün varmış :CüvCüv:

bende kavaltımı hazrlıyım burda bakınırken yiyim cokacimcoook

ne dalgası kız aşk olsun=) Bak zaten şuan nabzım yükseldi yine 150ye çıktı.kalpten ölmeden doğurmam lazım benim

allah korusun aso. benimde sabah durduğum yerde çarpıntım oldu.
panik yapmayım dedim. bide işe gelirkn sabah yokuş ve merdiven çıkıyorum az da olsa.
o bile yetiyor. 2-3 adımda dinleniyorum.

mide bulantısın maden suyu iç ama aç karnına olmaz tabi.
benimde kahvaltıdan sonra oluyor. otobüste ayakta tıklım tıkış işe gelince bir tuhaf oluyor midem. hemen bakkaldan maden suyu alıp içmeye başlıyorum.
inşallah geçici bir durumdur.

sana kolay gelsin canım!

bende birazdan gidip masamı ve çekmecelerimi düzenleyim.
bazı şeyleri kaldırayım. izne çıktığımda yerime gelecek kız eşyalarımı kullanmasın.

eveeeeet aç kapıyı geliyorum

açıyoorummmmm gell hadiiiiiii buyur şekerimm

yataktan kalkınca oluyor benım, gözümden yaşlar akıyor çok fena oluyorum . mafoldumben

kolay gelsin melodi .

bende kızıma patik beğendim netten .
örmeye çalıştım yapamadım . akşamdan beri uğraşıyorum olmuyor :bbo:
birisine sormam lazım taktım kafaya birkeree

kolay gelsin melodi .

bende kızıma patik beğendim netten .
örmeye çalıştım yapamadım . akşamdan beri uğraşıyorum olmuyor :bbo:
birisine sormam lazım taktım kafaya birkeree
Birisi'ye sor o çok örgü fln filan yapıyor bilir o

sağol yaren. ben hiç bilmem patik örmeyi. örgüden de sıkılıyorum.
aaaaa benim lisede ördüğüm bir çocuk kazağı vardı. güzel olmuştu. annemden onu alayım.
giysin oğluşum. ama yine renkten kaybediyorum. yavruağzıydı yalnış hatırlamıyorsam.
ne meraklıymışım kız şeylerine. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…