Bugünlerin tadını mı çıkarayım?Duyanda çok rahatım her gece rahat uyuyorum normal hayatıma devam ediyorum sanır.Neyse. 37 haftayım 30da olup da hadi doğsun desem ona da hadi neyse ayrıca.:1closedeyes:
Bugünlerin tadını mı çıkarayım?Duyanda çok rahatım her gece rahat uyuyorum normal hayatıma devam ediyorum sanır.Neyse. 37 haftayım 30da olup da hadi doğsun desem ona da hadi neyse ayrıca.:1closedeyes:
Bugünlerin tadını çıkarkaydirigubbakcemile3ben de öyleyim bir kaç gündür geceleri çok sık uyanıyorum sağa sola dönemiyorum göbişim çok acıyor sanki çürümüş gibi.. bacaklarım kasılıyor, otururken belim ağrıyor burnum tıkalı gibi ağzım açık nefes alıp veriyorum.. son günler çok zormuş.. Allah yardımcımız olsun
ben de öyleyim bir kaç gündür geceleri çok sık uyanıyorum sağa sola dönemiyorum göbişim çok acıyor sanki çürümüş gibi.. bacaklarım kasılıyor, otururken belim ağrıyor burnum tıkalı gibi ağzım açık nefes alıp veriyorum.. son günler çok zormuş.. Allah yardımcımız olsun
asocum ya ben unuttum senin durumunu. az kalmış çabucak geçer inşallah!
ben kendimi hep kasım sonuna doğacak diye hazırlıyorum, bakalım kısmet ne zaman.
kızma bana olur mu? Şeniz
üffffffffffffff aso niye dalga geçiyorsun?
unuttum durumunuzu, iyi pot kırdım. :kedi:
hllyvz maşallahbebişine, kocaman olmuş valla, kilosuda gayet ii...
maşallah kuzuna,ne güzel kilo almışşimdiden stres yapma güzelim,kendini rahatlat doğuma kadar
Çok teşekkürler arkadaşlar...kızıma keçi sütü içiriyorum son zamanlarda anne sütüne en yakın en besleyici sütmüş...birde mideye dokunmuyormuş keçi sütü benim mide problemlerim çok olduğu için inek sütünü bıraktım buna geçtim...Kızımda sevdi bu sütü demekki..
Annem çarşamba sabahı uçakla geliyor trabzona onun gelmesi beni biraz rahatlatır sanırım yanlız başıma doğuma gitmektende çok korkuyordum yani herşeyimle annem ilgilensin istiyorum kaynanamlarla durumumuz malum onlara muhtaç olmak ellerine kalmak istemiyorum..Gerginlik kaynaklarımın birisi olsun ortadan kalkacak inş.
Bende orki gece için olanlardan aldım,yeter sanırım.Altımada kızımın alt açmalarından bir tanesini sererim
delikafaduldendelikafadulden hangi boyunu alsakki o zaman? Battal boyu varmıki bunların :roflol:
Canım 13 yaş için gece kilodu diye bişey var ona bir bak istersen en büyük o vardır sanırım yan kısımlarını kesersin geri kalan kısmı tam olarak sarar diye düşünüyorum...Ya zaten bunlar hep tedbir amaçlı herkesin öyle çok kanaması olmuyomuşki orkid yetiyormuş ama işte hastahanede yatağa çarşafa pijamalarımıza falan çıkmasın amacıyla kullanmak istiyorum ben...Hasta bezide kullanmsan bile 1 tane kullanıyomuşsun diğer günler orkit yeterli oluyomuş 4*5 gün sonra günlük ped bile yeter diye duydum...
yorgunsan,ayakta fazla kaldıysan falan çok sertleşiyo
Şafak Eskişehir oldu. Ne zaman doğcak bu bebekler yahu.
keşke çıkabilse canım, herkes bu iyi günlerin keyfini sür diyo uyuz oluyorum.. gel de sen sür diyorum ben de :)Bugünlerin tadını çıkarkaydirigubbakcemile3
Amin canım Aminnn, anne olmanın zorluklarını şimdiden yaşıyoruz ama şükürler olsun ki Allah bizlere de nasip etti bu müthiş duyguyu. İsteyen herkes bu duyguyu yaşar inşallahhhh..bende belki son haftalarda böyle olacağım. şimdilik sadece sağ tarafıma ve sırt üstü yatarken sanki nefes alamıyorum. hep sol tarafıma yatıyorum. şimdilik uyuyorum. ama şu uyuduğum zamanlarda evde olsam gündüzde uyurum. iş yerinde yorluyorum, izne çıkınca dinlenmeyi hayal ediyorum umarım hayal olarak kalmaz. boshayallersmile
allah hepimize yardım etsin.
Afiyet olsun canım..ben kahvaltıya gideyim bari!
eveeeeet aç kapıyı geliyorumoooo burdasın bugun :lepi::lepi:
ne dalgası kız aşk olsun=) Bak zaten şuan nabzım yükseldi yine 150ye çıktı.kalpten ölmeden doğurmam lazım benim
Günaydınnnnn opuyorumnanaktan
2 gündür sabah kalktığımda midem bulanıyor offff kabus geri döndü :gitme:
7. aydan sonra bişey yoktu nerden çıktı bu bulantı
ağrım geçmiş çok sevindimmmmmguclubacismile
keşke çıkabilse canım, herkes bu iyi günlerin keyfini sür diyo uyuz oluyorum.. gel de sen sür diyorum ben de :)
Amin canım Aminnn, anne olmanın zorluklarını şimdiden yaşıyoruz ama şükürler olsun ki Allah bizlere de nasip etti bu müthiş duyguyu. İsteyen herkes bu duyguyu yaşar inşallahhhh..
Afiyet olsun canım..
ben de kahvaltımı yaptım, duşumu aldım evi süpürüp silicem, çamaşır asıcam sonra markete gidicem bi kaç eksiğim var onları alıcam. eve gelip yemeğe girişicem.. çok işim var çok kohaoldumsmile
bugün hava güzel açtım bütün camları serin serin ohh...
ben çıkıyorum kızlar görüşürüz kendinzie iyi bakın..kaydirigubbakcemile5
eveeeeet aç kapıyı geliyorum
mide bulantısın maden suyu iç ama aç karnına olmaz tabi.
benimde kahvaltıdan sonra oluyor. otobüste ayakta tıklım tıkış işe gelince bir tuhaf oluyor midem. hemen bakkaldan maden suyu alıp içmeye başlıyorum.
inşallah geçici bir durumdur.
Birisi'ye sor o çok örgü fln filan yapıyor bilir okolay gelsin melodi .
bende kızıma patik beğendim netten .
örmeye çalıştım yapamadım . akşamdan beri uğraşıyorum olmuyor :bbo:
birisine sormam lazım taktım kafaya birkeree